Ana Menü

Hoş Geldin 460 Günü Deviren Adam.. [beckyZWICKY]

Başlatan beckyZWICKY, Mayıs 07, 2011, 19:15:22

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

adam göz göre göre askerliği yedi bitirdi arkadaş helal olsun :)

bazen bana öyle bir geliyorlar ki cem diyorum bırak kısa dönemi tecili git 15 aysa 15 ay yap gel ama sonra giden arkadaşları duyuyorum saçmalama lan diyolar :D Sence napalım asker :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

cemooo sakınnnnn :D elınde kısa donem imkanın warsa mutlak degerlendïr.. Buyuk pismanlğn olur.. Ayrıca olaya sadece askerlik olarak bakma geleceğn icin en onemlısı.. :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

laaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn

Tabur komutanı telefonumu yakaladı laaaaaaaannnnnn

hem telefonsuz kaldım hem mahkemeye vericek pazartesi günü ya

kalmış 11 günüm başıma gelene bak ya

Günüm çok kalsaydı hapis filan yatardımda allahtan duruşma günü olana kadar teskere alıcam.. sivile taşınacak, sivildede inş. paraya çevrilir ceza ya :S:S:S:S

unutmam gereken..

eRe

hadi be :S dava süresi belli oldu mu pekı :S
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

p.tesi işlemleri başlatıcakta dava olana kadar mahkemeye filan çıkana kadar teskere almış olurum.. sivile taşınırda bakalım sivilde ne gibi yaptırımlar olur orasını tam bilemiyorum ya.. Umudum para cezasına çevrilmesi :S

unutmam gereken..

Banucan

FEDA

IL Capitano

Valla benden bi gecmis olsun, tam sonuna gelmisken. -(
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Banucan

4 kaldı Sercan noldu tel işi gelince bi yaz meraktayım
FEDA

DIABLO

S-2 yazıhanesinde yakalattıysan işler pekte iç açıcı olmaz her şey tutanağa bakar tabi birazda tabur komutanına vicdanına bağlı.

Geçmiş olsun ...
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

beckyZWICKY

s-2'de yakalattım şarjdaydı ama şarjda KaraNET bilgisayarının yanında prizde takılı ve internete bağlı şekildeydi.. Komutan direkt telefona ve pc'ye baktı inanılmaz kötü bir durum ve görüntüydü.. Az kala casus diye hayatımı yakabilirdi.. İstihbarat şubede karanet bilgisayarının yanında internete girmek... direkt baktı zaten bilgi transferi filan mı.. Acaip korktum komutan yeni ve beni tanımıyor güvenemez herşey olabilir diye ama allahtan üstüne düşmedi pek..

Şuan için herşey belirsiz hala.. Mahkemeye verilmedim henüz ama verileceği söyleniyor.. verilirsede sadece telefon kullanmaktan.. Oda 10 gün ceza.. verilse bile terhis olacağımdan burada yatmayacağım.. dışarıda sivil cezaevinde anasını satim ya.. ve en korktuğum şeyde para cezasına çevrilmiyormuş :S

umarım ben giderim ve unutulur zaman aşımına uğrar olay öyle havada kalır.. :S

askeriyede ki son günlerim ve en güzel olacak günler, en kötü günler oldu anasını satim ya.

unutmam gereken..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

Volkan s-2 o karargahın istihbarat bölümüdür herhangi bir eylem , o taburdaki askerlerin sicilleri menfi, müsbet gibi vs vs komutan kafayı bi takarsa bu işi terör örgütüne kadar götürür örgüte bilgimi aktarıyorsun gibisinden .

Umarım olay kapanır gider .
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

NoPasaran

Bende 6n kolorduya sevk edilmistim

albayim halletmisti

kamerasi yoksa bisey olmaz bence
Aşk bu Aşk !

volkanca.net