Ana Menü

Hoş Geldin 460 Günü Deviren Adam.. [beckyZWICKY]

Başlatan beckyZWICKY, Mayıs 07, 2011, 19:15:22

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Kendine iyi bak kardeşim az kaldı sık dişini :)
Since 1903

beckyZWICKY

Eyvallah kardeşim :)))

Çoğunu yedik sırada azı var aslında.. :))

Hadiyin görüşürüQ ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Simurg

asker gittin mi  bunu saymıyoruz yine gel :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Banucan

FEDA

unicorn

Banu ne bu istek?

Sen yapıyorsun galiba röportajı ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Banucan

FEDA

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

beckyZWICKY

Selam millet nabersnz:)

bu aralar kendimi hc hssetmedgm kadar kotu hssediorm hastalanmamdan dolayi.. acaip oksuruk we nefes darligi bsladi.. aldgm nefs yetmio sanki.. derin kokleyncede nefs almak icin kitleniorm siddtli sekilde oksuruk bsliyor sanki organlarm zıplıyor icimde..

hastanedende smdi geldim.. bi boktan pek anlamayan yeni 1tane astgmen wardi nobetci diye.. adama diorm nefs alamiorm.. az oncede bi evragi goturmek icin 400-500 mtre yurudum kesildim karların ustune oturup nefs almaya calstm fln diorm.. sert ruzgardandir diyo gavat iplemeyp. bende e dun gecede yatagmda sabaha kadr kivrandim nefs almak icin die oturttum. nie daha once gelmedin die firca atip solunum testinemi ne bise dedi onun icn dis hstneye sevk ederdm dedi bicimsz sekilde. ofiste isler yogundu haklisnz fln dedim. cok aciliyetm war diosan ambulansa yollataym dio kamil. adama nasl uyz oldm anlatamam. yok yarn giderm ben dedm cktm. adam gerekli yerlere derhal gondermesi gerekioken tahminmce uykusndan kaldrldgı icn snirlnmis olsa gerek.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Telefndan yazdgm icin sigmiyor bazi yazacaklarm ustteki msjima..

onceden takilirdim hep ark ortaminda cok yasamam fln diye mizah seklinde.. fakat oyle bi hssediorm ki insanin nefes alamama duygusunu.. aslnda bu durum istnblda izindeyken bsladi cok umursamadm. we dahada onemlisi ailemin telaslanmasinı istemedm.. iznim bittiginde akillarinin iyice buralarda kalmasıni istemedm.. şöyle biseyde warki gun gectikce daha kotu hssediorm..

neyse cokta uzatmayada gerek yk aslnda..:) gunlerdir adam gbi uykuya hasrt kaldm.. bi kac igne antibiytk vs yedikten snra kendimi bras daha iyi hssedioken uyusam iyi olur.. :)

işin özu we diyecegm şu ki: yarin kendimi ck zorda olsa fevkalade hssetmezsem gerekli yerlere muayneye gideceim.. ltfn dua edip sans dileyin ciddi birsey olmamasi adına.. :) buna ihtiyacm oldugunu hssediorm :)

unutmam gereken..

Banucan

umarım birşeyin yoktur Sercan ama hastaneye git kendini iyu hissetsende git nefes darlığını hafife alma
FEDA

Simurg

Ve sen hala sigara içiyodursun,
Ve hala bırakmayı düşünmüyordursun,
Ve bu konuların sigarayla bi ilgisi yoktur dimi köfte

BEŞİKTAŞK

beckyZWICKY

selam millet yine nabersiniz bakalım :) )))

Çok çok kötü olmasamda iyide sayılmam pek sanırsam :) ))

P.tesi sabahı için, askeri hastane yeteri kadar imkan olmadığından dışardaki normal, askeri olmayan hastaneye sevk etti.. Orada belli olur ne olup ne bittiği bana.. solunum makinesine filanda giricem testlerin iyi çıkması için şans dileyin :) )))

~

he bu arada, bazı şeyler harbiden yorumsuzdur yahuuu;
:)

unutmam gereken..

Banucan

hadi inşallah testlerin iyi çıkar
ama sigarayı bırakmalısın
FEDA

Simurg

Köfte dualarımız seninle sigarayı bırakırsın artık heralde

BEŞİKTAŞK

beckyZWICKY

teşekkür ederim kızlar.. :)))))

Aslında bırakmayı isterim.. ama kendimide biliyorum :) benim bildiğim ben, şu zaman dilimlerinde bırakmaz sanırım.. :))))

unutmam gereken..