Ana Menü

Forumda Konuları Görüntüleme Sorunu..

Başlatan beckyZWICKY, Mayıs 04, 2011, 00:22:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

şu sıralar gözüme çarpan ve beni sinir eden bir sorunla karşı karşıyayım forumda.. Bilmem sizdede oluyor mu sık sık.. Yoksa sadece bende mi..

Konu şu;

Bir Bölüme yada bir topice atılan mesajı görmek için tıklıyorum.. Ama bu baya bi zaman alıyor bazen.. hatta şu sıralar bi topice girmek için 1-2 dakika bekliyorum.. Hep mouse ikonunun yanındaki kum saati öle durup kalıyor ama girmiyor.. internetimde sorun yok.. girdiğim başka hiç bir sitede bu sorunu yaşamıyorum.. Bu sorunu yaşarken hemen diğer sekmedeki diğer sayfalara girip birşeylere tıklayıp giriyorum yine sorun olmuyor hemen giriyor.. Ama forumda ortalama 5-10dakikada bir bu oluyor.. Nedeni ne? sorun sadece benden kaynaklı mı? sizdede oluyor mu sık sık?
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ve mesaj gönderirkende oluyor bu.. Gönder diyorsun kumsaati çıkıyor mouse ok'unun yanında ama sadece öle duruyor, bekle bekle girmiyor.. sayfayı kapatmadan yenilemeden yine gönder filan diyosun yine girmiyo.. Dalgınlığa gelip hemen yazdığımı kopyalamadan sayfayı yenile yapınca yada geri tıklayınca, o komple yazdığın yazı gönderilmeden kaybolunca oldukça sinir bozucu.. Yazdığını tekrar yazmak.. Uzun bir yazı oldugunda üşenmek ve ne yazdığını tam olarak hatırlamamak oldukça sinir bozucu...

Bakın, pek bir sorunmuş gibi görünmeyebilir size, bakınca bu durum.. Ama ben çok sık sık yaşadığımdan benim için bir sorun.. cok sinir bozucu..

unutmam gereken..

El Maestro

Bende en ufak bir sorun bile yok ..

Herşey tıkır tıkır .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Sunucu ile akakali

Bazen bana da oluyor sercan

Bilgi dahilinde konu

Ama cok az oluyor bende
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

biraz olsa zaten sorundan sayılmaz bu abi.. Şu sıralar sık yaşadığım için bildireyim/sorayım dedim..

ee peki düzelicek mi bu tamamen? ve bu sunucu ile alakalı olan sorun için adminlerin yapabileceği birşey varmı? yoksa hizmet aldığınız sunucunun mu düzelmesi/düzeltilmesi gerek x kişiler tarafından?

unutmam gereken..

Banucan

;D ;D bana da oluyor bazen ama ben bi daha yazmıyorum genelde silindiyse bitti ;D ;D
FEDA

NoPasaran

Sercan o kadar çok olmuyor ya :-\

Kullandığın tarayıcı ilede alakalı durum vardır..

Oluyor ama ara ara oluyor bu durum yani..

Türkiyenin en büyük forumu belkide Avruğanında en büyük forumu Donanımhaberde  bile günde 10 kez tyaşıyoruz bunları

Çok sorun etmeyin  ;D

Hız güven ve istikrar denince akla KK gelir ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net