Ana Menü

Ardanın piyasaya düşen BOMBA videosu

Başlatan eRe, Nisan 18, 2011, 03:48:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Pardon bu nasıl şaka acaba anlamadım ben ?

Şaka yapıcaksa bile en azından terbiyeli ve seviyeli bir şekilde yapabilir.Sercan'ın dediği gibi bunlara böyle fazla yüz verince havalara giriyorlar kendilerini bir şey sanıyorlar.

Yada gerçekten rengindende rahatsız olabilir ama bu şekilde söylemesi çok yanlış.
Since 1903

Cem Goren

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 18, 2011, 10:45:34

:muha

şu pantolunu ben giysem sokağa çıkamam ben ya. babamda beni eve almaz zaten ;;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

karakterin  o nokta nokta olmasından iyidir
resmen rezillik başka birşey değil

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

DIABLO

Star, show, atv vs vs vs gibi kanallar yapsa neyse dicem ama trt' nin yapması şaşırtıcı  ???
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

carsi52

Ne var ki bunda dün telegoldede verdiler..
Belli ki gizli çekim sonuçta yayınlancağını bilmiyordur Arda..

Kötü birşeyde dememiş ki normal sen ben nasıl konuşursak günlük hayatta oda öyle konuşmuş.
Asıl karaktersiz şerefsiz olan bunu yayınlayan bana göre Ardanın hiç suçu yok.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Yarın rakipler açar pankart :)

ardanın suçu yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Kaan şimdi biraz klasik bir örnek olucak ama bunun Beşiktaş'lı bir futbolcunun dediğini bir düşün hoş olur mu sence ? Ayrıca kamerada olup olmamasıda onemli değil bence hani şaka yaparsın yada gerçekten rahatsız olursun renginden ama dediğim gibi kullandığı kelime çok ağır hakaret gibi bir şey bu...
Since 1903

Banucan

Alıntı yapılan: eRe - Nisan 18, 2011, 12:55:17

ben o anlamda dedıgını dusunmuyorum ya.erkek erkege sohbet ederken genelde kufurlu konusulur o da onun sonucu...
ben erkeklerin kendi aralarında bu kadar küfürlü konuşmasınıda doğru bulmadığım için her küfür hakarettir anlamıyorum arkadaşına p.ç dio oda ona gülüyo bana iki türlüsüde ters şaka da da kavga da da küfürden nefret edenlerdenim
FEDA

eRe

tabi ki doğru demiyorum ama bugün 4-5 erkek başbaşa gelince hep dönen küfürler..
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Ersin Develi

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 18, 2011, 22:42:24
Yarın rakipler açar pankart :)

ardanın suçu yok..

Rakipler değil de Gs taraftarının kendi açmış gazetede gördüm az önce
Gs parçalı forma giyer Arda haklı beyler diye

carsi52

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 18, 2011, 23:09:48
Kaan şimdi biraz klasik bir örnek olucak ama bunun Beşiktaş'lı bir futbolcunun dediğini bir düşün hoş olur mu sence ? Ayrıca kamerada olup olmamasıda onemli değil bence hani şaka yaparsın yada gerçekten rahatsız olursun renginden ama dediğim gibi kullandığı kelime çok ağır hakaret gibi bir şey bu...

Ne alakası var andaç formaya mı hakaret ediyor adam.
Ne biçim forma bu gesenin rengi değil diyor haklı olarak.

Biz mor ardından pembe forma çıkartsak sanki böyle konuşmıcaz.

El Maestro

Adam Galatasaray'ın kendi renkleri yerine bu saçma sapan renkleri kullanmasından rahatsız,bu çok rahat anlaşılıyo zaten,

Başka yere çekmeye gerek yok aslında ..
ki Haklıda sarı kırmızı kullanmaz oldular ya benim bile gıcığıma gidiyor .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

KeePSaKe

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 19, 2011, 19:28:38
Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 18, 2011, 23:09:48

Ne alakası var andaç formaya mı hakaret ediyor adam.
Ne biçim forma bu gesenin rengi değil diyor haklı olarak.

Biz mor ardından pembe forma çıkartsak sanki böyle konuşmıcaz.

Kardeşim onu bende diyorum zaten rahatsız olabilir.

Ama  her sene bir O... rengi diyor ben mi yanlış duyuyorum acaba kullandığı kelime yanlış bu hakaret değildirde nedir ?
Since 1903

Cem Goren

Ben arda'nın haklı olduğunu düşünüyorum bu konuda tabi kullandığı kelamlar belki yanlıştır ama ondan ziyade bu görüntülerin ortaya çıkması daha vahim bir durum aslında.

Gelelim bu konuya bende karşıyım bu tür abidik gubidik renkler ile forma olmaz. Nedir gs'nin rengi sarı kırmızı (gerçi ondanda hayır yok ama neyse :D  ) yap o renkden. Şimdi Beşiktaş çıkıp enteresan bir forma yapsa herkes karşı çıkacaktır. Bu tür radikal değişikliklere bende karşıyım kulüplerin de karşı çıkması lazım arda gibi.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Yalan mı andaç ?

Her sene bi o... rengi veriyorlar.

-Beşiktaşta bu renk formalar çıkartmayı düşünürse bi ara o zaman sizin yorumlarınızı görürürüm :D