Ana Menü

Resim upload

Başlatan akbaba, Nisan 09, 2011, 15:47:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba

Herkese iyi günler iyi forumlar.foruma yeni üye oldum konulara bakıyorum da resimlerin çoğu gözükmüyor çünkü imageshack e yüklenen resimler görünmüyor. yeni sayılan bir resim upload sitsi var çok kullanışlı bundan sonra burası kullanılsa hani fena olmaz diye düşündüm.

[/size]
Alıntı yapılan: akbaba;2662675[/b][/size][/font][/color]

Bilkent Üniversitesi mezunu Bilgisayar Mühendisleri Kubilay Ekşioğlu ve Orçun Moralı tarafından geliştirilen 'Picturf' adlı site sosyal medya mecralarında multimedya paylaşım kolaylığı için tasarlanmış. [/font][/color]
Medya paylaşımında büyük bir kolaylık sağlayan Picturf sayesinde kullanıcılar resim dosyalarını tarayıcılarının üzerine doğrudan sürükleyip bırakıyor ve ardından resmi paylaşabilmek için gereken bağlantıyı link olarak hemen alabiliyor.[/font][/color]

Picturf aynı zamanda klasörler halindeki resim dosyalarını da galeri halinde sistemin yükleyip kullanıcılara zaman tasarrufu sağlıyor ve galerileri şifreleme hizmeti sayesinde içeriği korumaya da olanak sağlıyor.[/font][/color]

http://picturf.com[/font][/color]

(Kaynak: HaberTurk)
[/b][/size][/font][/color]

[/font][/color]

IL Capitano

hosgelmissin kardes,

sagolasin resim upload sitesi icin. alintidaki linke tiklayinca acilmiyor ama www.picturf.com diye girince sorun yok.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net