Ana Menü

Başrolde Aşk

Başlatan IL Capitano, Nisan 07, 2011, 18:57:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

"Başrolde Aşk" adlı sit-com'la dizi dünyasına ilk kez adım atacak Mustafa Sandal, yeni çalışması için farklı bir imaja büründü. Kaytan bıyıklarıyla, oynadığı komedi dizisine uygun bir görünüme bürünen Sandal, ilk oyunculuk sınavını "New York'ta Beş Minare"de vermişti.
Başrolleri Dolunay Soysert, Vildan Atasever, Erdem Yener, Akasya Asiltürkmen, Mert Turak, Güçlü Yalçıner, Nevra Serezli ve Bülent Kayabaş ile paylaşan Mustafa Sandal, sit-com dizide Gani Galip adlı hırslı bir menajeri canlandırıyor. Televizyon izleyicisinin reklamlardan yakından tanıtıdığı Erdem Yener ise Mustafa Sandal'ın ünlü etmeye çalıştığı oyuncu adayı rolünde. Sandal, yeni projesiyle ilgili olarak 'Bu benim dizim değil, birlikte oynadığımız tüm oyuncuların dizisi olacak. Hepimiz çok çalışıyoruz. Sitcomda oynamak çok güzel bir duygu. Çünkü ilk dizi filmim olan Başrolde aşk isimli sitcomun senaryosu, yönetimi, oyuncu kadrosu, ve farklı dekoru ile dünya standartlarında bir sitcom oluyor. Umarım izleyizi bizim oynarken aldığımız keyfi alır' dedi.
Boyut Film / Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği TRT 1 ekranlarından 15 Nisan'dan itibaren her Cuma saat 21.45'te izleyicisine ulaşacak olan sit-com dizinin çekimleri şu sıralar devam ediyor. Günümüz kadın-erkek ilişkilerini komik ve eğlenceli bir dille işlendiği ,Baş Rolde Aşk'ta popüler dünya içinde yer alan ünlülerin hayatlarında olup bitenlere ışık tutulacak. Dizinin proje tasarım-senaryoda Aslı Zengin ve Ceren Aslan imzası bulunuyor...
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Dolunay Soysert iyi oyuncu, eğlendirir.
ama izler miyim?
hayır.
trtde dizi garip geliyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Banucan

bıyık yakışmamış bence ama komik olucaktır kadro ya bakılırsa
ve Yiğit trt nin maç yayını feci ama diziler de bu olmuyo iyi dizi olursa izlenebilir ön yargılı olma :D :D
FEDA

Brestgerfich

İzleyicilerine iyi seyirler... Ben izlemem :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

IL Capitano

ben indirip seyrediyorum genelde, 2-3 bölum sonra belli olur ama Mustinin her zaman basarili olmasini isterim.

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....