Ana Menü

[El Gran Clasico] Real Madrid - Barcelona [27.04.11 -21:45] [CL]

Başlatan CR7, Nisan 04, 2011, 21:23:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Yapacak bisey yok..

Barcelona deplasmanda bile oyuna yuzde yuz hakim

Fark var
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Neyse artık maç bitti. National Geographic zamanı şimdi... Madrid'den sonra Atom Barçalayalım biraz... : )
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

beckyZWICKY

amigoculuk yapıp eğlenmeyi kenara bırakırsak;

Madridin üstüne cok koyması gerek barçadan daha üstün olabilmesi için.. Madridin evinde olan bu maçtada bu net bir şekilde görülmüştür 'bence'..

Madridlilerin, kendi gözlemlerim ve fikrim ile sıkıntısı, Barçadan daha iyi oyunculara sahip olamaması ve barça gibi 'takım' olamaması.. Ama şöyle bir konu var ki; Mevkiisinin en iyisi olupta barça dışında bir takımda olan yok maalesef..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Hakem Mourinho'yu niye attı?
Mourinho Pepe atıldıktan sonra niye Guardiola maçı kazanmak için hamleler yaparken o Kaka,Benzema,Higuain'i (Valencia'yı dağıtan 3'lü) oyuna almadı veya ilk 11 başlatmadı anlayamadım.
Keşke ilk golü o sakatlandığı pozisyonda pedro atsaydı da biz de kazansaydık :-\
ama (iy/ms)0/2 geldi o iyi oldu ;D
Tebrikler...
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

madem maçı kaybettik, avatarı değiştiririz bizde.saygı duyduğum 2 barçalıdan biridir puyol, onu koyalım.

Cem Goren

pazar gecesi değiştiririm. sonra yok az kaldı yok yan yattı çamura battı demesin kimse :ok
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

3 maçtır Madrid'in yenmesinin az ihtimal olduğunu düşünüyordum. İlk 2 maçta bence Pepe Madrid'in iyilerinden biri olarak göze batıyordu. Pepe'nin ve Ramos'un ceza alması Madrid adına çok kötü oldu. Bence Madrid'in finale çıkma ihtimali fenevin Türkiye kupasını alma ihtimalinden düşük.

NoPasaran

Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde sahasında Barcelona'ya 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Real Madrid'te teknik direktör Jose Mourinho karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada tur şanslarının kalmadığını ve Barcelona'nın futbol otoriteleri tarafından kayırıldığını söyledi.

Karşılaşmanın 62. dakikasında Real Madrid takımında Pepe kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, teknik direktör Jose Mourinho'da trübüne gönderildi.

Portekizli teknik adam karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bu mükemmel futbol takımını tebrik ediyorum ama bütün sahip olduklarından dolayıda onları tebrik ediyorum. Bütün bu güce sahip olmak zor bir şey olmalı. Bu güç nereden geliyor? Formalarındaki UNICEF reklamındanmı geliyor bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adam Barcelona'nın rakiplerini kırmızı kart problemlerinin olduğunu söyleyerek açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Bu şeyler her yarı final karşılaşmasında oluyor. Ben sadece şu soruyu sormak için buradayım ve umarım bir gün bu soruma cevap alırım."

"Guardiola'ya hoca ve insan olarak saygı duyuyorum ama onu Şampiyonlar Ligi'nde skandalsız bir maç kazanırken görmek istiyorum. Pep harika bir futbol hocası ve 1 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Şampiyonlar Ligi'ni Stamford Bridge'deki skandaldan sonra ben kazansam utanırdım(Guardiola'nın Chelsea'nin 4 penaltısı olmalıydı açıklamasının ardından). Ben Inter ve Porto ile iki kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandım ve ikisinide saha üzerinde kazandım."

Jose Mourinho eşleşmenin rövanş karşılaşması hakkında ise turu geçmelerinin imkansız olduğunu söyledi.

Portekizli teknik adam, "Açıkçası rövanş karşılaşması çok zor bir maç. Çok zor değil, imkansız. Camp Nou'ya gururla gideceğiz ve kendi dünya futbolumuza saygı göstereceğiz. Bir gol atabiliriz ve bu gol de oyunu açabilir fakat UEFA tekrar bizi durduracak. Barcelona finale çıkacak olay bu." şeklinde konuştu.

Real Madrid oyuncuları La Liga'da oynanan her 4 El Classicoların 1 tanesinde kırmızı kart görürken, bu sezon Kral Kupası'nda ve Şampiyonlar Ligi'nde de kırmızı kart çıktı. Real Madrid takımı gelecek hafta sahaya cezalı olan Sergio Ramos ve Pepe'den yoksun çıkacak.

Jose Mourinho karşılaşmanın hakemi tarafından trübüne gönderilmesi ile ilgili olarak ise, "Ben hiçbir şey söylemedim. Sadece alkışladım ve kararı için baş parmaklarımı havaya kaldırdım. Eğer düşüncelerimi ve hissettiklerimi hakem ile UEFA'ya söyleseydim, kariyerime son vermiş olurdum" şeklinde konuştu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Barcelonani yeni adi uefalona diyor burdaki madridliler.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Bıraksın onlar bu işi..

Kendi sahanda %75 top rakipte..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 28, 2011, 11:04:46
Bıraksın onlar bu işi..

Kendi sahanda %75 top rakipte..

tamda bunu yazacaktım...

Topu gördüler mi? ben madridli olsam barcelonanın oynadığı oyunu yaptığı pasları filan şahsıma ve takımıma hakaret olarak kabul ederdim. Açıkca çıplak şekilde deplasmanda dalga geçmedir bu.

daha açık şekilde en iyisi biziz demenin başka net bir yolu varmıdır?
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Ersin Develi

İlk yarı oldukça sıkıcıydı.
Real Madrid tipik bir Anadolu takımı gibi oynadı.Barca'nın büyük takım olduğunu kabul ederken kendilerininde büyük takım olduklarını unuttular.
Bu kadar korkak futbol ne Madrid'e ne de Morinho'ya yakıştı.1 tane bile pozisyonu yokkken finale çıkmasının da hiç bir anlamı olmazdı benim için Madrid'in

Barca'yı tebrik etmek gerekiyor. :alkis

Barcalı arkadaşlar 1 gün avatarını değişti,bizde değişelim ayıp olmasın :)