Ana Menü

Survivor "Ünlüler-Gönüllüler"

Başlatan carsi52, Mart 25, 2011, 00:57:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

valla abi kompelamıdır değilmidir orasını bilmem ama sonuçta Pascal Nouma aklımızda Leeds maçında attığı tokat ile kalsın yada inönüdeki gs maçında boynunu kırma pahasına attığı gol ve taffarelin omzunu kırılması ile kalsın aklımızda. he hiçbiri hatırlanmıyorsa tombalası var onunla hatırlansın ;;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Nihat Doğan'ın böyle olaylar çıkaracağını tahmin ediyordum zaten adamın işi bu reklam yapmak birde şu gönüllülerdeki Taner'de ayrı bir arıza :D
Since 1903

Ersin Develi

Show TV'de Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanan "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışması başladı. Yarışma, ilginç açıklamalarıyla ve siyaset hevesiyle gündemden düşmeyen Nihat Doğan'ın yarışmacı olması sebebiyle merakla bekleniyordu.

Nihat Doğan, "Survivor bizim namusumuz, biz halka karşı sorumluyuz" sözleriyle işi ciddiye aldığını gösterdi!

TWITTER YIKILIYOR!
Nihat Doğan'ın performansı beklentileri boşa çıkarmadı. Yaptığı her hareket, söylediği her söz sosyal medyada karşılığını buldu. Öyle ki, programın daha başında Nihat Doğan, Twitter'da en çok adı geçenler arasına girdi, hakkında yazılan "tweet"lerin hızına yetişilmiyor. Bazılarını yakaladık:

- bütün programlarını iptal edip türk halkı için programa katılıyor büyük fedakarlık.

- Nihat Doğan'ın Pascal Nouma'ya Hacı abi demesi ahahahaha!

- Nihat Doğan o helikopterin pervanesine takılsın iice bi dönsün bi kendine gelsin artık.

- Survivor adasında 10. dakikasını geçiren Nihat Doğan: "Deniz olacağını zaten bekliyorduk."

- tamam hadi bitti oyun,nihat doğan'ı bıraktınız aday[kufur otomatik degistirilmistir]urtulup dönebilirsiniz artık..

- Nihat Doğan adaya indikten sonraki ilk fantastik açıklamasını yaptı: "Denizi zaten bekliyorduk."

- baltalı ilah!! nihat doğan!

- nihat doğan helikopterden atladıktan sonra adaya doğru değil, okyanusa doğru yüzmüş doğrumu

- Nihat doğan adada 55 gün kalırsa, saçı sakalı uzatır, yurda döndüğünde elinde dominikten getirdiği asasıyla kendini mesih ilan eder.

- üzgünüm ama nihat doğan gerçek, bilin istedim.

- Nihat Doğan : Bizim arabamızda geri vites yok !

- ah nihat doğan kendini bize karşı sorumlu hissediyormuş, rahat uyku uyuyabilirim o zaman bu gece oh

- nihat doğan survivoru namus meselesi yapmış hobareyy

- survivor da yanan meşale ile birlikte nihat doğan ın sevinç gözyaşlarına boğulması beni benden aldı yok böle bişey...

- Nihat Doğan: Pascal çok stratejist bir arkadasımız hepimizin icinde farklı bir power vardi ve kazandık başardık mutluyuz...

- Nihat Doğan ve Survivor. Bu adam belki burada doğal seleksiyona uğrar. Gaia'nın bir şekilde ayıbını örtmesini bekliyorum

- Issız adaya düşsem yanıma almayacağım şeyler listesinin ilk üçünü nihat doğan dolduruyor !

- nihat doğan'lı survivor yüzünden, uzun haftalar boyunca cumartesi günleri evde oturabilirim

:ahaha :ahaha

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Nihat Doğan Survivor`u neden bıraktı

Dominik Cumhiriyetinde bir ıssız adada gerçekleşecek "Survivor" yarışmasına katılan Nihat Doğan, boynuna bir yılanın dolanması sonucunda yurda geri döndü.

Dominik Cumhiriyeti'nde bir ıssız adada gerçekleşecek "Survivor" yarışmasına katılan Nihat Doğan, boynuna bir yılanın dolanması sonucunda yurda geri döndü. İlk açıklaması "Acun elimden kurtulamaz" oldu. Yapımcı Acun Ilıcalı, Doğan'ı adada yılanların olmadığını söyleyerek ikna etmişti.

http://www.haberortak.com/Haber/Aktuel/01042011/Nihat-Dogan-Survivoru-neden-birakti.php

Haber doğru mu ya ?
Since 1903

eRe

sanmıyorum ya inşallah doğru değildir yani :D bi değeri kalmaz ki yarışmanın :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

KeePSaKe

Valla ben Nihat var diye izliyorum açıkcası  ;D
Since 1903

Simurg

:ahaha :ahaha :ahaha
Babamda dün akşam diyor o çocuğun olduğu programı açın nihat reytingleri patlattı ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Banucan

Nihat ayrı biryere sahip kalplerimizde :D
ama o adada kalsan sürekli olmaz mı Nihat?
seni uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli ;D ;D
FEDA

Brestgerfich

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Nisan 03, 2011, 01:53:49
http://www.youtube.com/watch?v=tDpSyrQ9YgU
La bu hıyar sanki askere sınırdışı göreve gidiyor! hıyar bile yetmiyor ama fazlasını da yazamıyorum. ne mal adamsın nihat! kaç bin dolar aldın acundan Allah biliyor! çıkmış artistlik yapıyosun bi de...
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Brestgerfich

CR7

Survivor için adı geçtiğinden beri medyanın diline dolanan Nihat Doğan, Dominik Cumhuriyeti'ndeki 'ada'dan da bol bol malzeme veriyor. Doğan bu defa da yediği 'kokonat'larla haber oldu.

Survivor yarışmasına katılmak üzere geçen hafta Dominik Cumhuriyeti'ne giden Nihat Doğan'ın ekrandaki görüntülerini izleyen Hacı annesinin televizyon başında fenalaştığı öğrenildi.

EVLADIM GİTME

4 erkek ve 1 kız kardeşi bulunan Nihat Doğan'ın annesi Fatma Hanım'ın oğluna bu yarışmaya katılması için izin vermediği ortaya çıktı. Yola çıkarken elini öpen oğluna, "Evladım gitme, oralarda aç kalırsın. Sana bakan olmaz hastalanırsın" dediğini ancak Nihat Doğan'ın "Acun'a söz verdim, gitmem lazım" diyerek annesini dinlemediği bilgisi geldi.

Fatma Doğan'ın oğlunu akrep ısırdığını öğrenince fenalaştığı ve eve doktor çağrıldığı belirtildi. Fatma Doğan oğlunun Acun Ilıcalı'ya ekranda, "Açım abi günlerdir boğazıma lokma girmedi, Coconot'tan başka bir şey yemedim" diye dertlenmesini göz yaşlarıyla izlemiş. Muşlu Fatma Doğan'ın evdekilere, "Bu kokonat nedir ki, oğluma ne yediriyorlar oralarda, oğluma niye yemek vermiyorlar" diyerek ağladığı söylendi.

ANNESİ YEMEK YEMİYOR

Nihat Doğan'ın akrabaları ise şöyle konuştu: "Annesi yemekten içmekten kesildi, artık sofraya oturmuyor. 'Oğlum açken ben yemek yiyemem' diyerek namaz kılmaya gidiyor. Ve sürekli seccade başında oğluna bir şey olmaması için dua ediyor."
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Brestgerfich

7 sülale meşhur olacaklar ya... Benim nihat doğan gibi bir akrabam olsa el önüne çıkmaya utanırdım!