Ana Menü

Batuhan'i bu kez fena dovduler

Başlatan NoPasaran, Mart 22, 2011, 20:26:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Fanatik gazetesinden Safa Can Konuksever'in haberine göre; Saha içindeki performansından çok saha dışındaki olaylarıyla gündeme gelen
genç golcü Batuhan Karadeniz'in Karabükspor maçından 2 gün önce barda bir grup tarafından tekme tokat dayak yediliği öne sürüldü.

Olay adam Batuhan Karadeniz işbaşında! Ancak yine saha dışında... Eskişehirspor'a büyük umutlarla transfer edildiği günden beri başı beladan kurtulmayan genç futbolcu, Kardemir Karabükspor maçı öncesi kavgaya karıştı. Cuma gecesi kız arkadaşlarıyla birlikte 222 adlı gece kulübüne giden Batuhan, burada alkol alıp, bir süre eğlendikten sonra olanlar oldu. Daha önce milli oyuncunun trafikte tartıştığı, hatta karakolluk olduğu kişi Batuhan'a, "Maçtan 2 gün önce burada ne işin var? Sen önce futbolunu oyna, sonra eğlen" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine mekandaki diğer Eskişehirliler de maçlardaki kötü performansından dolayı kızgın oldukları Batuhan'ın üzerine yürüdü. Genç futbolcu yaşanan arbadede bir anda kendini yerde buldu, ardından tek başına kalabalık grubun yumruklarından korunmaya çalıştı.
KAFASINDA ŞİŞE KIRILDI

Yaşanan kavgayı, araya giren güvenlikler önlerken, arbede esnasında bir kişinin kafasında şişe kırıldı, birinin de burnu çatladı. Olayın ertesi gününde ise Batuhan Karadeniz'i kampta gören takım arkadaşları şaşkınlık yaşadı. Genç forvetin şakağındaki morluğu farkeden oyuncular, ardından Batuhan'ın dizlerinin soyulduğunu farketti. Ancak ne ilginçtir ki olayla ilgili ne yönetim, ne de teknik heyet hiç bir yaptırım uygulamadı. Üstüne üstlük teknik direktör Bülent Uygun, "Sana korumamı tutmamız lazım?" diyerek oyuncuya takıldı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

dün batuhan karadeniz sakarya ' da rastaban diye bir gece kulubundeydi.. bende oradaydım lamborgini ile gelmişti.. çok dikkat ettim pek birşeyi yoktu..

ama bu çocuğa etmediğim küfür kalmadı. bir insana sen hayatta adam olmazsın dersin ya al işte örneği adam olmaz bu çocuk..

havası tavası bir görseniz orada tutup dövmek istedim.. bi insan bu kadar boş olamaz
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

heeeeeeeeeh. iyi olmuş. içimin yağları eridi valla.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Bunun icin bu forumda amma konusmustuk ya..

Klavyenin dili olsa bize fena kufretmistir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

Süper yetenekte olsa aklını kullanmazsa sergen -2- olur çıkar.
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

NoPasaran

Alıntı yapılan: DIABLO - Mart 22, 2011, 20:35:56

Ne yetenegi ya Cihan Allah Askina
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erdibatmaz

yahu bu niye böyle defolu çıktı? galiba karı-kız peşinde koşmaktan, alkolden, paranın sıcaklığına bu yaşta kavuşmaktan oldu hep. acıyorum ben buna. sokakta görsem vallahi üzülürüm buna ya.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

RCA

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mart 22, 2011, 20:55:03
Alıntı yapılan: DIABLO - Mart 22, 2011, 20:35:56

Ne yetenegi ya Cihan Allah Askina

190 küsür boyu olan herkes yetenekli mi oluyor :s
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Guti ORÇ.

yolda görsem suratına tükürmeye tenezzül bile etmem, edepsiz herif.

[KralKartal]

Gol makinasiydi Batuhan, neden yetenekli degil, Sercana 10 basar. Adamda kafa yok iste.
Fiziki yapisi ve golcu kimligi ile HAKAN SUKUR olurdu
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Mart 22, 2011, 22:32:07
Gol makinasiydi Batuhan, neden yetenekli degil, Sercana 10 basar. Adamda kafa yok iste.
Fiziki yapisi ve golcu kimligi ile HAKAN SUKUR olurdu

Tabi tabi aynen oyle.eskisehirdede patlayacakti
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Kim olursa olsun Ronaldo, Adriano, gece hayatina atilirsa,futbol hayati biter.Yetenek ile alakali degil yani.

NoPasaran

Yetenek önce belli eder..

Ben Batuhanda bişey göremedim..

Uçan balon
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

o vucutla bebeler liginde herkes rekor kirar. ama abiler liginde disco da kafasinda sise kiriyorlar. geciniz..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mart 22, 2011, 23:47:54
Yetenek önce belli eder..

Ben Batuhanda bişey göremedim..

Uçan balon

cogunluk goruyor, maalesef dibimizdeki degersiz, uzaktaki DEGERLI oluyor.
Batuhan tartisilmaz, adamin ruhsal yapisini tartis, ama futbolculugunu golculugunu tartismak gereksiz.