Ana Menü

SSL 26.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe (Sözde Dünya Derbisi ! )

Başlatan carsi52, Mart 14, 2011, 16:22:13

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

iyide hangi mantıkla 30bin kişi ile 55bin kişinin yaptıkları ölçülüyor aynı teraziye koyuluyor?

Üstelik daha önceden anlaşmalı bir şekilde..

ulan bu kadar özenti olunmaz, çalıntılı iş yapılmaz.

Bu gs'ye boşuna harbi harbi şerefsiz demiyoruz :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

BEŞİKTAŞ-LİVERPOOL
24.10.2007: Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında Liverpool'u konuk etti. Marsilya ve Porto'ya yenilen siyah-beyazlılar, bu maçı kazanarak "Yarışta ben de varım" demek istiyor. Muhteşem taraftarının desteğini arkasına alan Kartal, 13'te öne geçti. İlk devre bu skorla kapanırken, 80'de Bobo farkı ikiye çıkararak Beşiktaş'ı rahatlattı. 85'te Gerrard'ın golü skoru 2-1'e taşısa da desibel rekorunun kırıldığı karşılaşmada gülen taraf siyah-beyazlılar oldu.

millete yanlis bilgi vermeyelim :D

NoPasaran

Yahu Alenin yazısını koydum sen bana daha video koyuyorsun ihsan..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Çok net haturlıyorum KARTAL GOL GOL GOL tezahuratı ile yapıldı bu rekor denilen şey
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Ses rekorunun 2005-2006 sezonunda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe ve 2007'de oynanan Beşiktaş-Liverpool maçlarında kendileri tarafından 132 desibel ile kırıldığını hatırlatan siyah beyazlılar, 131,76 desibellikle rekoru kabul etmediler! Beşiktaşlı taraftarların bu maçlardaki ses düzeyi daha önceden hazırlık yapılmadan, spontane bir şekilde 132 desibele ulaşmış ve Eurosport ile UEFA'nın internet sitesinde de bu rekora yer verilmişti. Ancak bu maçlarda Guinness hakem heyetinin olmaması nedeniyle siyah beyazlı taraftarların rekoru resmiyet kazanmamıştı.

Yukaradada bunu diyor

Ancak Liverpool maçında sadece orkestra çok çok iyiydi  :ok

Haberler hatalı  :ok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

beckyZWICKY

valla abi alenin açıklaması daha resmi bir bilgi videosu gibi duruyor fakat;

kimse bilmiyorken, Günler öncesinden hazırlık yapmaksızın anonslar yapmaksınız ıslıklarla yapmaksızın şekilde,

Liverpool maçından sonra uefa.com duyurmuştu bu desibel olayını diye net hatırlıyorum sanki..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Valla sende bak ihsan..

http://www.loxol.tv/videoizle_7c9e04fc3c89d0ede88c_Kartal-Gol-Gol-Gol-132-Desibel

Al sana videosu..

Bu seste kırıldı bu rekor..

Alenden daha ciddiyi kimseye almam tribündeki ses konusunda  :ok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Guti ORÇ.

volkan abi ve ihsan abi,

2 maçta da 132'ye ulaşmış olamaz mıyız ? çünkü benim de bildiğim uefa'nın ölçümü 132 fener maçını pek hatırlamıyorum açıkçası.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Olabilir ama biz adimizi 132 desibel ile avrupada duyurduk UEFA siteside haber yapti yahu
yani avrupa bizden bahsetti diye sevindik gurur duyduk ne fener maci..

fener macinda hep rekor kiriyoruz zaten, Alenin demesi sanirim GS-FB macina nazaran biz onceden yapmistik gibi

NoPasaran

İhsan Fener maçında çıkan sesi unuymam mümkün değil benim

hiç öyler birşey duymamışytım youtubeden bakabilirsin..

Neyse

Ama karşılaştırma yapmakta saçma aslında..

Sebebi gs nin stadı ses şiddetini arttıran bir stad bunu söylemişlerdi..

Doğal olduğunu düşünmüyorum..

Ancak stad konusuna gelince

TT ARENA , İnönü yanında çok çok çok daha görkemli bir stad..Acil ve ne olıursa olsun bir stad yapılsın, dün atmosfere bayıldım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun