Ana Menü

SSL 26.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe (Sözde Dünya Derbisi ! )

Başlatan carsi52, Mart 14, 2011, 16:22:13

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Brestgerfich

Alex'i tartışmaya başladık :)
Üzerindeki formadan dolayı mı tartışıyoruz, sindiremediğimizden mi yoksa gerçekten oynadığı futbolu beğenmediğimizden mi? Çıkıyor, maç kazandırıyor adam.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Cem Goren

fenerbahçe taraftarı alex'den koşmasını beklemiyorki zaten. adam çıksın maçı kazandırsın bize yeter diye düşünüyor. alex'de maçı kazandırıyor. bu kadar net
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

16 maç
4 gol

Bobo daha mi golcu o zaman, Alex senelerdir oynuyor gerci soruma cevap alamadim

neden yabanci takimlar alex icin siraya dizilmiyor bu kadar cok BUYUK futbolcuysa?
Yani fenerde yildiz, edirneden disari YEDEK bile olamaz. Bunuda iddaa ediyorum.
Alexi tartismiyorum, sadece futbolunu begenmiyorum, Ve bu kadar IYIYSE yine diyorum
neden YURT disina gitmedi, kimse kesenin agzini acmadi Alex icin?

Demek ki futbol sadece rakamlarla oynanmiyor. 80 yat 10 dak oyna KRal ol, anca Turkiyede olursun.
Bunu o da iyi biliyor vede ayrilmiyor fenerden iste :)

Nasil Sergen icin diyorsak oynamiyor oynayincada 10 dakikada is bitiriyor, Alexte oyle.
Ama avrupada bu futbolculari iceriden almazlar. Bizim ligde Kral olsa ne yazar...Yerinde saydiktan sonra
istersen 500 gol at turkiye liginde. Seni kimse bilmedikten sonra...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Brestgerfich

Türkiye liginde atıyor işte. Bizimkiler Türkiye'de atamıyor, dışarıda atma şansları hiç olmuyor sonrada...
Ricardinho'yu karşılaştırdık, olmadı.
Delgado'yu karşılaştırdık, olmadı.
Guti geldi, olmuyor :)
Bir tek Hagi vardı kıyasladığımız. Rakamlara bakınca takıma maç kazandırmada Alex'in, Hagi'ye de fark attığı ortaya çıkıyor.
   Bırakalım da ManU'da ya da Leeds Utd.'de veya R.Madrid'te ya da Ossasuna'da oynamasın adam. Fenerde oynuyor.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

IL Capitano

aynen valla. sanki biz hersene sampiyonlar liginde harikalar yaratiyoruz.onlarda bizde anamizin ligindeyiz. 6-7 yilda bir kere sampiyon olan bize göre herseyiyle 5 adim öndeler. ne biz nede cinconlar bi alex bulamadik 7-8 yildir. dusunun aleximiz olsun diye harcadigimiz milyon eurolari. riko, kleberson, delgado, tabata, guti vs vs bu paralarla "atiyorum" nerdeyse messi gelirdi yahu.ama bu bizim sucumuz degil tabiiki. basimizda ki baskanin.

alexle sergeni karsilastirmak bence cok alakasiz, birinin futbolundan baska bir seyini hic bir zaman konusmadik, öburunu anlatmaya gerek yok zaten.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Guti ORÇ.

Ben ihsan abiye katılıyorum.alex türkiye içinde harika şeyler yaptı.ama 10 numara döneminin son temsilcilerinden ve avrupada artık işler böyle yürümüyor.alex gibi oyuncular 18e giremiyor herkes koşmak zorunda.türkiyedeki performansı hiç bir oyuncuyu ilah vs yapmaz.

Cem Goren

zaten şu an adam Türkiye liginden oynadığı için ben bizim lige göre değerlendiriyorum. he avrupada öyle adam yok artık kalmadı ama türkiye için cidden fazla bir adam. oynadığı her maçta katkı sağlayan bir oyuncuyu bulmak gerçekten çok zor.

dün maçı izlerken adam resmen yokları oynadı ama işte bi anda maçı kopardı aynı bizim maçta olduğu gibi. bize öyle adam lazım. kaldıki fener taraftarı yada fener camiası alex'den koşmasını mücadele etmesini istemiyordur zaten :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Simurg

maç öncesi rezillikleriyle insanlıktan utandıran derbidir.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Ligin başlangıcında Alex kötüydü hatta Alex devri bitti demiştim ama sonra toparladı kendisini valla adama ne derseniz deyin bu ligte her zaman iyi işler yapıyor Avrupa'da oynayamayabilir ama bu ligde oynuyor işte bizde onun gibi bir futbolcu bile yok.Guti'de yalan oldu zaten.Cem abinin dediklerine katılıyorum.
Since 1903

NoPasaran

Avrupada dediğiniz ?

Alex bugün hangi takımda oynayamaz..

Alex bugün gitse Sevillada oynayamacakmı yani ?

Guti Realde oynadı ise Kusura bakmayında Alexde çok rahat oynar..

Bazı değerleri küçümsemenin anlamı yok. Adam her sene 20 gol atıyor nerede ise. İnanılmaz skorer bir adam. Avrupada çok çok önemli takımlardaki oyunculardan daha skorer bir adam..

Fenerbahçe avrupada ne yapmış deniliyor ?

Yahu Alex mi bunun sadece sorumlusu. Arjantinin yada Ronaldonun milli başarısızlıkları bu adamların dünyanın en iyi 2 futbolcusu olmasına engelmi ?

Hem neyini tartışıyorsunuz ki ?

Orta sahanın hücüuma dönük tarafı kısmından oynayıp açık ara en çok atılan golde lider olan adam, her büyük maçta takımını kurtaran adamın tartışmasını yapacağınıza

Elimizde patlayan YILDIZLARDAN ! hesap sorsanız daha iyi değil mi ?

Valla artık kim ne derse desin..

Katkı sağlamayan yıldızları ben istemiyorum..

Birisi 19 gol 12 asist yapacak FUTBOLCU OLMAYACAK
Birisi 1 gol 2 asist yapacak ALAYINA TRİVELA olacak..

Ayıptır günahtır,
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Bu küçümseme değil ama Avrupa'da oynanan futbol ile Türkiye'de ki futbol çok farklı ve üst düzeyde ligler. Yaşı itibari ile düşünüyorum ayrıca ben ama yinede en azından Türkiye'de büyük işler yaptı ve yapıyor bu da bir gerçek...
Since 1903

carsi52

Galatasaraya sinir oldum o desibel olayında!

İyi oldu o ş.sizler gülmesin hiç bir zaman!!!!
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Alıntı yapılan: Guti ORÇ. - Mart 19, 2011, 11:42:58
Ben ihsan abiye katılıyorum.alex türkiye içinde harika şeyler yaptı.ama 10 numara döneminin son temsilcilerinden ve avrupada artık işler böyle yürümüyor.alex gibi oyuncular 18e giremiyor herkes koşmak zorunda.türkiyedeki performansı hiç bir oyuncuyu ilah vs yapmaz.

Avrupayi izledigin belli oluyor Orcun... Yani baska söze ne gerek var...Yok gol atmis asist yapmis, yok en iyisi..
Bunlar fasa fiso... Ronaldinho Turkiyeye gelsin en iyisi olur ama iste avrupa arenasinda tutunamadi.
Olmuyor iste sonra..

Turkiyede KRAL evet Alex..  Körler ülkesinde tek gözlü kral..Ama tekrar diyorum Edirne disinda, krallar icinde
ciplak gezer.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

konu turkiye liginin bi maci niye bu kadar anlamamak isteniyor anlamiyorum,  senin 15 yildir böyle bir adamin olmadi ama hala ya o kim deniyor? adama sen kimsin yahu derler? sanki senin takimin barcelona.  :)  bunun adi heralde cekememezlik oluyor ama Besiktas taraftarinin öyle olabilecegini ben imkan vermek istemiyorum.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....