Ana Menü

Söyleşi Cevapları | Banucan

Başlatan Banucan, Şubat 15, 2011, 21:51:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

Öncelikle soru soran sormayan herkese çok teşekkür ederim :D ve cevaplara başlıyorum :D

BÜŞRA=
1. Banu kimdir nedir necidir ne sever ne sevmez? Bize kendini anlatır mısın?
2. Çok seçici bir insansın gerek yemek gerek diğer konularda katı bir bakış açın var inatçı birisimisin?

3. Asla unutmam dediğin ve unutamadığın bir olaydan bize bahsedermisin?

1.Banu İstanbul'da doğmuş,bir ailenin ikinci ve son üyesidir vede tek kızıdır :D 1989 yılının çok sıcak bir günü doğmuşum.Banu iyilik sever,güzel ve iyi olan herşeye her zaman hayatında yer vermiş bir bayandır :D kısaca ben buyum işte :D
2.Evet bazı konularda çok katıyım buna ben bile anlam veremiyorum ama çok inatçı değilimdir.Yada nerde neyi inat etmem gerektiğini biliyorum ki bana sırf inatsın yada çok inatçısın diyen olmadı :D
3.İnönü stadında gösteri yapan gruptydım liseye giderken ve İnönü ye ayak basar basmaz eğilip çimleri öpmüştüm yandaki askeriye öğrencilierinin tuhaf bakışlarını hiç unutmıycam :D ;D

ANDAÇ=
1.Kralkartal'ı nasıl buldun ?
2.Beşiktaşlı olmanın hikayesi...
3.Çalışmak nasıl bir duygu  Yaptığın işten memnun musun ? Yoksa keşke şöyle olsaydım dediğin oluyor mu Bonus:Neden Msn de şimdi gidiyorum dedikten 1 saat sonra gidiyorsun 

1.Okul arkadaşımın kuzeni(Ayşegül) de hasta Beşiktaş'lıymış ve onun sayesinde girmiştim foruma :D
2.Ben doğuştan Beşiktaş'lıyım babam abim felan hasta Beşiktaşlı ama benim bu denli aşkım renklere açıkçası AŞIK OLDUM RENKLERİNE BEŞİKTAŞ bu benim tezauratımdır ;D
3.Süper birşey bir kere kendi paranı kazanıyorsun ve biraz daha özgürleşebiliyorsun.Memnunum çok olmasa d[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]eşkemde  ben pedegog olmalıydım çocuklara olan bağlılığım ve onları anlamam çok farklıdır :D
Bonus:Yaaa bu hep adminin yüzünden lafa tuttu beni şimdi de adım çıktı dokuza inmiyor sekize :D ;D

CEMOLİ: 
1)arif şentürk sevgisi nerden geliyor
2)niye bu kadar yemek seçiyosun
3)15yıl sonra nerde olmak istersin.   

1.Ben bir göçmen kızıyım ve Arif ağanın şarkılarıyla büyüdüm olsun o kadar :D
2.Yemekte benim için görüntü ve koku çok önemli.Eğer çok yağlı görünüyorsa zaten midem kabul etmiyor ve baştan kaybediyor o yemek :D Ve koku nedendir bilmem bir çok insana göre burnum çok hassastır.sevmediğim baharat kokusu aldığım an o da bitiyo kısaca böyle :D ;D
3.15 yıl sonra beni seven bir aile kurmak isterim.İlk başta bana sevgi ve saygı duyan bir eş ve çocuklar...Sonra huzurlu,sağlıklı ve geçim sıkıntısı çekmeyecek kadar para ve bahçesinde köpeği olan bir müstakil ev istiyorum :D çok mu oldu? ;D

AHMET abi
-hayat felsefen nedir,hayattan beklentin nedir?
-aslen nerelisin?
-inönüde maca gittinmi hic?

1.Ben kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi başkasına yapmam felsefe olarak bunu benimsedim ve beklentim hayatın bana iyi davranması çok kırılganım beni üzmesin yeter :D
2.Yugoslov göçmeni ananem ve dedelerim ordan gelmiş.
3.Gitmem mi abi İstanbul'da olup ta Beşiktaşı bu denli sevipte :D hatta hiki haftada bir yalvarıyorum maça gidebilmek için ;D   

ORÇUN:   
bayan bir taraftar olarak Beşiktaş tribünlerini nasıl buluyorsun ( bayanların gitmesi açısından uygun mu anlamında)bayan branşlarını ne kadar takip ediyorsun
ilgilendiğin spor dalları neler   

1.Gerçekçi olmak gerekirse erkeklerin kendilerine biraz daha çeki düzen vermesi gerektiğini düşünüyorum.Gereksiz küfürler bayanların canını sıkabiliyor.Bundan başka bir problem yok yada bn gittiğim maçlarda rastlamadım :D
2.Yok denecek kadar az.Ben bir bayana futbol ve basketbol oynamayı yakıştıramıyorum ve özellikle bu iki sporu izlemeyi daha ok severim :D ama voleybol maçı görürsem de izlerim değiştirmem kanalı(not.erkeklerede voleybolu yakıştırmam hiç ) :D
3.İyi bir futbol izleyicisiyimdir herşeyden önce ama yapmayı sevdiğimse soru iki spordan zevk aldım bu güne kadar yüzme ve spining :D   

KÜBRA:   
1- Hayatta asla vazgeçemem dediğin 3 şey ?
2- Hiç Beşiktaş için kavga ettin mi
3- Beni seviyormusun       

1.1.ailem 2.sevgi(herşeyde sevgi olmalı bence)3.Beşiktaş evlensemde değiştirmem aynı takımı tutmamızı isterse o değiştirsin :D
2.Lise ve iki yıl okuduğum dönemde oldu valla sokakta bile ettim ama insan büyüdükçe duruluyor sanırımve önemli olanın kendi düşüncen olduğunu kim ne derse desinboş olduğunu(çünkü senin sevgi onlarda yok ki)anlayıp he diyip geçiyosun yada ben de öyle oldu :D ;D
3.tabiki :D KÜBRA SENİ SEVİYORUMMMM :D ;D   

GÜROL abi:   
1- Türkiyede beşiktaştan sonra en atşli taraftar grubu hangisi sence¿ hatta mümkünse ilk 3 ilk 5..
2- En sevdiğin spor yazarı ve en sevmediğin spor yazarı¿
3- hiç eve dönecek otobus paran bile kalmadığı öylece kalakaldığın bir an oldu mu?sence de imzan cuk oturmamış mı

1.Bence taraftar çok farklı bir kavram.Bir tek iyi günde destek çıkan taraftar değildir.Onlar sadece egolarını tatmin ederler.Ben BEşiktaş taraftarından başka kimseden duymadım yenilsende sennleyşz yanındayız tarzı tezaurat ve davranız o yüzden sadece biziz :D ;D Misal:Biz seni sevinmek için sevmedik yada Başın öne eğilesin aldırma kartal aldırma gibi :D
2.Pek köşe yazısı okumayı sevmem ben ama okuduğumda olur arada mesela Güntekin Onay'ın yazılarını beğenirim genellikle :D
3.ben bir sonraki adımı düşünen bir ınsanımdır :D ama birkeresinde paramı çaldırdığım için eve yürüyerek gitmiştim :D  Bir bonusta burda var :D :İmzanda tek katılmadığm konu soru kısmı,her insan söyledğinden mesuldürve zekası için soru sormasına lüzu yoktur.Sorulara verilen cevaplarda kişinin zekasını göstermesine yeterli olur bence :D   

MELİS:   
1) İlk gittiğin maç ?
2) Yaptığın bir spor var mı ?
3) 26 mı 10 mu   

1.İLk kez bir açılış maçına gitmişti ama o kadar küçüktüm ki rakibi hatırlamıyorum :D ama hattırladığım ilk maç Beşiktaş-Denizlispor maçıdır 2-0 yenmiştik :D
2.bir spor merkezine üyeliğim vardı bitti ama yenilemeyi düşünüyorum :D
3.26nın bendeki yeri farklıdır İlhandan ziyade ben ayın 26sında doğmuşum ve 26 daha ağır basıyor :D   

YİĞİT:
1-eline yüklü bir miktar para geçse(yüz bin tllerden bahsediyorum) ne için kullanırdın?
2-herhangi bir uğurun var mı? maç izlerken filan? varsa ne?
3-yaşadığın yerden memnun musun? değilsen nerede yaşamak isterdin? memnunsan da nerede yaşamak isterdin başka bir yer daha olarak?

1.Eğer alın teri ile kazanılmış bir para ise gayri menkul yatırımı yapar ve gleceğimi garanti altına almaya çalışırdım ama öyle havadan geldiyse yarısını bahışlar geri kalanıda çarçur ederdim :D
2.İnanmam uğur olayına ama evde misair varken maç izlemeyi sevmem pek :D
3.Evet memnunum ben seviyorum yaşadığım yeri ama ilerde Ege de bir sahil kasabası isterdim :D   

KAAN:   
1-Hayatta en zor geçirdiğin günden birazcık bahsedermisin ?
2-Hayalinde Beşiktaş'ın hangi maçına gitmek var ?
3-En sevdiğin futbolculardan oluşan 11 kurarmısın :D ?

1.Ananem ve dedemi kısa bir arayla kaybettim hayatım en zor günleri onlardı ama takdiri ilahi yapılcak birşey yok.
2.Bütün sezon hepsine :D birde Real Madrid maçı olsada gitsem fena olmaz hani :D ;D 3.Cordoba,ronaldo,zago,i.üzülmez,hilbert,guinti,guti,quaresma,sergen yalçın,nouma,ilhan mansız,(amokachi ve şifo mehmetide ayrı severim hani :D )   

VOLKAN admin:
1 - Hafızan çokmu güçlü bana mı öyle geliyor ? Bişeyi asla unutmuyorsun ?
2 - Bir ara forumda yoktun hiç. O aralar nerelerdeydin ? Özlemedin mi ?
3- Ne zman evleneceksin ? Kendini evlilik iin uygun görüyormusun?

1.Evet hafızam iyidir genellikle yapılan iyiliği ve kötülüğü unutmam ama kinde tutmam :D
2.Evet piskolojik olarak kötü olduğum bir dönemdi.Normal hayata devam etmiştim ama eğlenmek istemiyordum.Özledim bir iki kere gelsem mi diye düşündüm ama tepki görmekte korktuğum için gelemedim ama yinede denedim ve Büşra sağolsun geldim
3. ne zaman kısmetse :D
FEDA

Banucan

ayyy çok karışık olmuş Büşracan bi el at nasıl oldu bu böyle anlamadım ben :D
FEDA

KeePSaKe

Since 1903

Banucan

gülme valla bilgisayar bana yamuk yaptı yazana kadar çok çektim ;D
FEDA

KeePSaKe

Wordpad de filan yazdıktan sonra düzenleyip kopyalasaydın sonra buraya hepsini burda yazacağına  ;D
Since 1903

Banucan

işte yamuk yapan program o ya Andaç acaip sinir oldum yüzüm kıpkırmızı oldu sinirden
FEDA

keskinli

ben biraz düzelttim
böylece seni daha iyi tanimis olduk banu
güzel bi söylesi olmus tesekkürler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

gürol

büşra yetiş kıs :D
günlerce bekletti bizi banu
bunun için bekletmiş :ahaha
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Simurg

yahu çok uzun nasıl düzeltcem bi anda sabır :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Banucan

Alıntı yapılan: keskinli - Şubat 15, 2011, 22:04:26
ben biraz düzelttim
böylece seni daha iyi tanimis olduk banu
güzel bi söylesi olmus tesekkürler
çok teşekkür ederim Ahmet abi bilgisayarın azizliğine uğradım malesef :D
FEDA

keskinli

büsra sen degisiklik yaptinmi?
ben sadece sorulari koyu renkli yapmistim ???

Banucan

Alıntı yapılan: gürol - Şubat 15, 2011, 22:06:15
büşra yetiş kıs :D
günlerce bekletti bizi banu
bunun için bekletmiş :ahaha
kısmet böyleymiş :D
FEDA

Banucan

iki süpermodumuzun ellerinde benim söyleşimin kaderi ona iyi bakın :ahaha ;D
FEDA

keskinli

Alıntı yapılan: banı - Şubat 15, 2011, 22:14:47
iki süpermodumuzun ellerinde benim söyleşimin kaderi ona iyi bakın :ahaha ;D
:ahaha

Simurg

ahmet abi ben düzelttim sen bozmuşun :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..