Ana Menü

21. Hafta | Ankaragücü:1 - BEŞİKTAŞ:0 | 13 Şubat - 19:00

Başlatan Cem Goren, Şubat 09, 2011, 14:38:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

16.Hafta Eskişehir 2 - Beşiktaş : 0

Guti Kırmızı kart gördü. Ondan yenildik..

17.hafta Beşşktaş: 1 Antep: 1

Seyircisiz oynadık. Ondan Yenildik..

18. Hafta Beşiktaş: 5 Buca: 1

İyi oynadık yendik..

19.Hafta İBB :2 Beşiktaş : 1

Cenk hata yaptı, Aurelio Kırmızı kart. Ondan yenildik..

20. Hafta Beşiktaş: 1 Karabük: 1

Hakem çok hata yaptı . Ondan yenildik..

21. Hafta Ankaragücü: 1 Beşiktaş : 0

Guti ve Quaresma oynamadı Ondan Yenildik..

-----

Sadece son 5 haftada kaybedilen puanlar,

13 Puan..

Kimseyi yenemiyoruz ve halen kendi içimizde tartışıyoruz şaka gibi geliyor artık..

Birleri hesap vermeli.En baştada Sayın Hocamız hesap vermeli..

Ligin ilk devre en iyi 3 oyuncusundan birisi olan Ernstin nasıl bu duruma düştüğünün
Getirilen 3 süper yabancıya rağmen neden pozisyona giremedimizin
Maç içinde yaptığı neredeyse hiç bir hamlenin tutmamasının
Defansın yine her maç - bu maç bile dahil -- %70 lerde oynadık - pozsiyon vermesinin
Almedia ile Bobonun bir türlü yan yana oynayamamasının
İkinci devrenin en iyi oyuncusu belkide - İsmail Köybaşı- nın bu takımdan durup dururken kesilmesinin
İbrahim Üzülmez ve Nobre hastalığının sebeplerinin

cevaplarını vermeli, verebilmeli..

Fener maçını yenersek ,Kiev maçını yenersek kimse gelmesinmiş bu konuya

Yok ya, Schustermi bu Beşiktaşın sahibii..

Schuster giderse onun için Beşiktaş gider
Biz kaç kere kızsakta etsekte yersekte
Mezara kadar bu sevdamızı taşırız..
Bunuda kimse untumasın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Allah tan Türkiye kupası var zaten yoksa işimiz çok zor ki bu takım kadrosuyla Uefa dan çok Şampiyonlar Ligi ne yakışıyor bence ama futbol olarak göremedik bizim lig şampiyonluğunu bıraktım Şampiyonlar Ligi ni düşünmemiz gerekirken artık Uefa bile zora girecek ve Türkiye kupasını düşünür olduk.
Since 1903

djinonu

babam hic begenmiyor schusterin oynatis tarzini ben savunuyorum ama mecburmu adamin dedikleri cikacak ya..
schuster inat futbol oynatarak takimi tuhaf oynatiyor diyor...hakli evet amaaaaa
futbolculara bi baksak abi...
cls imkansiz benim icin artik bu anlayisla...uefa kupasini nasil alacak?
tek almeida oynuyor baska kimse yok yani fernandes simao
bizim defans ligte böyle oynuyorsa gerisine birsey diyemiyorum gecen sene gol yemiyorduk gol atamiyorduk...
bu sene gol yiyip gol atiyoruz dicem ama onuda beceremiyoruz acikcasi...

husoeagle

600 tane olumlu pas
%75 topla oynama
ama yenilgi
futbol çok ilginç bi oyun
bir insanın elinde çok güzel malzemeler varsa ve o insanın yaptığı yemeği kimse beğenmiyorsa kusura bakmayın ama o kişi yemek yapmayı bilmiyordur
kimi hocalar varki elindeki kısıtlı imkanlarla ne başarılar kazanmıştır
ruh ruh diyoruz ama daha teknik direktörümüzde ruh yok
kesinlikle ve kesinlikle ne iyi bi taktisyen ne iyi bir motivatör
şu elindeki kadronun kendisinde olmasını isteyen nice hoca vardır
daha ne kadar takviye yapılabilirki takıma seneye bu hocayla devam etmek için bi nedenimiz olsun diyelimki takım ışık veriyo bir-iki takviye ile daha iyi oluruz
yada hangi aptal olmayan zihniyet kalması istiyor neyi düşünüyor bi söylesin
iki iki dört 1. dakikada gol yemişin 45 dakika rakip nasıl oynayacağını senin gözüne gözüne sokmuş ama sen devre arasında hiçbirşey yapamamışın nerde kaldı büyük hocalığın
neyse daha fazla konuşmayayım daha fazla yazarsam belki aptallığımda artar ahmaklığımda...

Grocbenn

Alıntı yapılan: husoeagle - Şubat 13, 2011, 22:38:10
600 tane olumlu pas
%75 topla oynama
ama yenilgi
bir insanın elinde çok güzel malzemeler varsa ve o insanın yaptığı yemeği kimse beğenmiyorsa kusura bakmayın ama o kişi yemek yapmayı bilmiyordur
daha ne kadar takviye yapılabilirki takıma seneye bu hocayla devam etmek için bi nedenimiz olsun diyelimki takım ışık veriyo bir-iki takviye ile daha iyi oluruz
iki iki dört 1. dakikada gol yemişin 45 dakika rakip nasıl oynayacağını senin gözüne gözüne sokmuş ama sen devre arasında hiçbirşey yapamamışın nerde kaldı büyük hocalığın
neyse daha fazla konuşmayayım daha fazla yazarsam belki aptallığımda artar ahmaklığımda...

Daha da güzel anlatılamazdı..

NoPasaran

600 tane olumlu pas
%75 topla oynama
ama yenilgi

Mükkemmel yorum olmuş Hüseyin..

Valla bende bayıldım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

djinonu

600 tane olumlu pas
%75 topla oynama
ama yenilgi

bravo...
yani simdi biz bunudami gönderelim yoksa ne yapalim?

husoeagle

başkan schusteri göndermeyecektir
en büyük pişmanlığım del bosque yi göndermek olmuştur dediği için ikinci kez aynı şeyi yapmayacaktır
hani ne yapılabilir bilmiyorum ama içimden bir ses olası bi uefa elenmesinden sonra schuster kendi gidecek diyor

IL Capitano

insanin cani yaniyor, hani ulan diyorsun ben butun hafta sizi bekliyorum, siz 90 dakika kicinizi kaldirip kosamiyorsunuz, zaten ilk yariya baktim ondan sonrada biraktim. hocanin yanlislari var ama euro milyonerlerinde ruh yok. uzulmez, ekrem, toraman yakismiyor bu takima. cok fazla taktik teknik konusacak degilim cunku bi sey görmedim ilk yari ciliz bi nobre kafasindan baska.
insallah kiev macini filan dusunmuslerdir de ondan böyle rezalet bir oyun ortaya koymuslardir. yoksa isimiz is valla.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

djinonu

Bu kadro bizim anadolu hocalarinda olsa gör nasil oynuyorlar...benim su anlamadigim almeidaya markaj yapiliyor degilmi? Adam forvette duracagina abi adam kanattan orta yapiyor kafa vuracak yok.. Bu görevi batuhan denen densizde yapardi bobo oynasa bu kadar etkisiz olamazdi bence abi...

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

Maç hakkında çeşitli yorumlar var sevgililer günü öncesi en büyük vurgun yenilicek olay heralde bir taraftar için
Sevgili ile ayrılmak gibi
Aldığın hediyelerin elinde kalakalması birde küsmekte var tabi
Bugün sevgililer günü ve içim buruk..
Bir sevgilim olmadığı için değil
Takımımın bu kadro ile böyle bir maçta böyle bir sonuç aldığım için..
herkesin kafasında neden olsada
Bugünü küs geçirmek olmaz
Günümüz kutlu olsun sevgilim...
Daha ben doğmadan içime doğan aşkını ben öldükten sonrada bu aşkta büyütücek nice taraflarlarının olması dileği ile...

:bjk :bjk :bjk

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

BJK_Kübra

Alıntı yapılan: Cem Goren - Şubat 13, 2011, 21:57:57
17de17 diye ele güne kendimiz maskara etmesek bunlar olmazdı. lan susun arkadaş ya barcelona bile maç kaybediyor 17de17 neyimize.

17 de 17 tersten 17 de 17 olcak diye korkmaya başladım artık:( yapma be Beşiktaşımm bunu :( Ama bu hafta kim ne derse desin yürekten inanıyorum feneri İnönü'De yeneceğimize.. Yensekte yenilsekte seviyoruz seni Beşiktaşkımm..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Bugün Facebookta bir yazı gördüm bizle alay ediyordu ama güzeldi :D

"17 maçta 17 galibiyeti biz yanlış anladık, 17 maçta 17 puan dedi Beşiktaş aslında "

:D

4 mçta 4 puan :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net