Ana Menü

Bilica, motokuryeye çarpıp kaçtı

Başlatan keskinli, Şubat 01, 2011, 17:44:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Barboros Caddesi'nde sabah erken saatlerde lüks bir cip, kırmızı ışıkta bekleyen motokurye Feysel Taşkın'a arkadan çarptı. Taşkın, çarpmanın etkisiyle önündeki otomobilin üzerine uçtu. Kazaya sebep olan cip ise, hızla olay yerinden uzaklaşırken, kaçma anı yol üzerindeki MOBESE kamerası tarafından görüntülendi. Kaçan lüks cipin sahibine, olay yerinde araçtan düşen plaka sayesinde ulaşıldı.
Yapılan inceleme sonucunda aracı, Fenerbahçeli futbolcu Fabio Bilica'nın kullandığı anlaşıldı. Hastaneye kaldırılan yaralı kuryenin tedavisi sürerken, Bilica'nın avukatıyla birlikte polis merkezine gelerek ifade vermesi bekleniyor.
http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=9719
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

Since 1903

carsi52

Barbaros Caddesi Beşiktaşın oralar değil mi ya :D ?

Bilicaya gelince yorum yapmıyorum selamlarını iletiyorum ş.size  :sopa
Bölünür senin için uykular!

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

Bence Bilica Fb'deki tahammül sınırını aştı.

Fb için Bilica bitti.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Fenerbahçeli ünlü futbolcu Fabio Bilica, Beşiktaş'ta karıştığı trafik kazasıyla ilgili ifade vermek üzere polis merkezine geldi. Bilica, polise verdiği ifadesinde otomobili kendisinin kullandığını ifade etti. Beraberinde avukatı, tercümanı ve yakınlarıyla gelen Bilica burada yaklaşık 1.5 saat ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı.

Brezilyalı futbolcu Fabio Bilica, meydana gelen trafik kazasıyla ilgili ifade vermek üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Etiler'deki Asayiş Büro Amirliğine gelerek ifade verdi. Saat 22.00 sıralarında emniyet gelen Bilica Asayiş Bürosuna avukatı, tercümanı ve bir yakınıyla geldi. Bilica burada yaklaşık 1 saat 15 dakika süren ifadesinin ardından emniyetten ayrıldı. Bilica, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken ünlü futbolcu daha sonra emniyetten ayrıldı.

Bilica'nın polise verdiği ifadesinde, "Araç Roberto Carlos üzerinde ama ben kendi üzerime alıyordum. Hukuki işlemler devam ediyor. Olay sırasında ben kendim kullanıyordum" dediği öğrenildi.

Polis, Bilica'nın kazaya karıştığı gün alkollü olup olmadığını tespit edilebilmesi için Adli Tıp Raporu'nun gelmesini bekliyor. Gelecek olan rapor doğrultusunda soruşturmanın seyrinin değişebileceği belirtildi.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org