Ana Menü

Başbakan TT Arena'da Yuhalandı..!

Başlatan Ersin Develi, Ocak 15, 2011, 21:40:12

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Erdoğan, protokol tribününe girdiğinde  stat hopörlerinden başbakanın geldiği anonsu yapıldı. Bu sırada taraftarların  büyük bölümünün "Galatasaray" diye bağırıp yuhaladığı duyuldu. En azından  karşılaşmanın ilk yarısını izlemesi beklenilen Erdoğan, bunun üzerine saat  20.00'da stattan ayrıldı. Erdoğan'ın seyircilerin tepkisi üzerine erken ayrıldığı belirtilirken bakanlar Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat'a  tepkilerini dile getirdi. Özellikle  Egemen Bağış'ın oldukça sinirli olduğu  görüldü. Spordan sorumlu devlet bakanı Faruk Özak "Bu saygısızlığı yapanlarla  aynı ortamda bile oturmak doğru değil" diyerek yorumda bulurken Tarım ve  Köyişleri bakanı Mehdi Eker ise, "Yapılanlar çok ayıp çok saygısızca" dedi.  Erdoğan, stattan ayrılarak Kısıklı'daki evine geçti.
ISLIK SESİ YÜKSELDİ
Daha sonra TOKİ'nin kısa tanıtım filmi stadın dört bir yanına yerleştirilen  ekranlarda gösterildi. Açılış konuşmasını Galatasaray Kulübü Başkanı  Polat  yaptı. Polat, başta Başbakan Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür  etti. Stadın yapımını gerçekleştiren TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da konuşma  yapmak için kürsüye çıkınca taraftarlar hem ıslık hem de Galatasaray lehine  tezahürat yaparak, Bayraktar'ın konuşmasını bastırdı.
BAKANLARDAN TEPKİ
En azından karşılaşmanın  yarısını izlemesi beklenilen Erdoğan, bunun  üzerine saat 20.00'da stattan ayrıldı. Erdoğan'ın seyircilerin tepkisi üzerine  erken ayrıldığı belirtilirken bakanlar Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat'a  tepkilerini dile getirdi. Özellikle Bakan Egemen Bağış'ın oldukça sinirli olduğu  görüldü. Spordan sorumlu devlet bakanı Faruk Özak "Bu saygısızlığı yapanlarla  aynı ortamda bile oturmak doğru değil" diyerek yorumda bulurken Tarım ve  Köyişleri bakanı Mehdi Eker ise, "Yapılanlar çok ayıp çok saygısızca" dedi.  Erdoğan, stattan ayrılarak Kısıklı'daki evine geçti
Öte yandan açılışa katılacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de, açılışa 2  saat kala programındaki değişiklik nedeniyle açılışa katılmadı.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

isliklayanlarin kendilerine göre vardir sebepleri hakli veya haksiz bunu yorumlamayacagim
cok abartiyoruz bazi seyleri
spor sayfalarina bakiyorum hepsi bu konuyu cok fazla isliyor,sanirsiniz bi felaket oldu
dünya tersine döndü,veya cok acayip bi sey oldu
köse yazarlari hemen is basina gecti,yorumlamaya basladilar
isliklayanlari vatan haini ilan edende var,kahraman yapanda
dünyanin her tarafinda siyasetciler isliklanir yuhlanir
hic bi yerde bizimki kadar olmaz herhalde
ne yapalim yani basbakani isliklamislar?tek bi haber yapar gecersin
bu kadar büyütmeye ulus meselesi yapmaya ne gerek var?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

Stad turnikeleri yetersiz.
Satada giden yanyollar yetersiz.
Metro altyapısı yetersiz. (metro istasyonunun büyüklüğü,turnikelerin sayısı,kapılar,sefer sayısı,metro güvenlik önlemleri vs)

Bunlar başbakanın ıslıklanması ile ilgili birkaç sebep. Daha fazlası da var aslında stadın yapım aşaması ile ilgili.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CR7

sadece fbli olduğu için ıslıklamışlarsa çok saçma ki öyle deniliyor
yok eğer siyaset için ise yine saçma çünkü bu adamlar(TOKİ) yaptı senin stadını BEDAVA'ya
ayrıca dışarıdan gördüm dün gece
mükemmel bir stad FB'ninkinden çok çok iyi
ve ıslıklanması da çok saçma. git başka yerde yap protestonu.
spor-siyaset karışmamalı deniliyor siyaset adamları spor müsabakasında protesto ediliyor.
protesto edersin edilecek yönleri vardır ama orası ne yeri ne zamanı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

http://np1903.com/2011/01/16/korku-imparatorlugu-2/

:D

Konu başka yere dönmesin diye link verip bıraktım..

Dünyanın her yerinde birileri bişeyleri protesto edebilir. Başbakan stadı terketmese hiç sorun olmazdı :)

Ayrıca Kimse kimseye bedava stad vermedi..

Ali Samiyenin üzerinde bulunduğu arazi 500 milyon tl gibi bir fiyata satıldı..gs istese çıkmazdı sözleşmeden doğan hakkı 45 sene daha vardı sanırım kullanırdı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Simurg

Açılış gününe gidecek yakışacak bir olay değil.
Kutlamada yuhalamakta bir abes
Türkiye açısından büyük bir stad
Açılış günün bu konuda ön planda olmasıda ayrıca üzücü

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

sanki erdoğan kendi parası ile yaptırdı stadı. Bir tane adam sormuyor ya kimin parası var burada !
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ocak 16, 2011, 23:49:12
sanki erdoğan kendi parası ile yaptırdı stadı. Bir tane adam sormuyor ya kimin parası var burada !

abı o tur seylere bakılmaz kı :) ayıp :)
www.erdemeksi.com

KeePSaKe

Erdoğan yardım etmedi mi stadın yapılmasında ?
Since 1903

CR7

e ona bakılırsa inönü stadı kendi cebimizden mi yaptırıldı? orada kimin parası var acaba?

eRe

Alıntı yapılan: L_James_6 - Ocak 17, 2011, 01:49:36
e ona bakılırsa inönü stadı kendi cebimizden mi yaptırıldı? orada kimin parası var acaba?

rte nın parasıyla mı :) bahsedılen olay rte ve ıslıklanması
verılen cevaplar o stadı rte yaptırdı ayıp
acıklamalar bu yuzden :)
www.erdemeksi.com

CR7

ben RTE yaptırdı demedim.
devlet yaptırdı dedim
RTE de o devletin bir üyesi sonuçta.