Ana Menü

Culio geldi, sira Formicada

Başlatan [KralKartal], Ocak 06, 2011, 15:02:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Galatasaray'ın transfer haberlerini ilk olarak Medyaspor'dan duymaya devam edeceksiniz. Dün akşam saatlerinde Culio transferini ilk olarak yazan Medyaspor, Formica ile ilgili de önemli bilgilere ulaştı.

SİNAN YILMAZ / MEDYASPOR ÖZEL
Dünkü idmanda Formica'nın takım arkadaşlarıyla adeta veda konuşması yaptığı bildirildi. Duygu dolu anlara sahne olan konuşmada Formica'nın şunları söylediği öğrenildi:
"Newell's benim yuvam. Buraya genç yaşta geldim ve müthiş dostluklar kurdum. Harika bir oyuncu topluluğu ve teknik heyetle çalıştım buradan ayrılırsam onları ve bana her zaman destek veren taraftarlarımızı hep en iyi şekilde hatırlayacağım. Fakat bu transferin gerçekleşmesi hem benim için hem de kulübüm için çok önemli. Şu anda sakin olmam gerek, ilk günkü gibi çalışıyorum. Ancak Türkiye'de Galatasaray gibi bir kulüpte oynama şansının gelmesi benim için gurur verici, reddedilemeyecek bir şey."
Yanı sıra Romanya'nın Cluj takımından Galatasaray'a transferini duyurduğumuz Culio'nun bu akşam takımla birlikte kampa katılacağı bildirildi.

Kaynak: Medyaspor Özel
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Galatasaray Kulübü, Romanya'nın Cluj ekibinde forma giyen Juan Emmanuel Culio'yu renklerine bağladı.

Culio'nun bu akşam Antalya kampına katılması bekleniyor.

Juan Emmanuel Culio kimdir?

30 Ağustos 1983'te Arjantin'de dünyaya gelen Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio 2007'den beri Romanya'nın Cluj takımında forma giyiyor.

16 Eylül 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde Cluj'un Roma'yı 2-1 yendiği maçta iki gol birden atan Culio maçın adamı seçilmişti.

Bu sezon Cluj'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 maçta forma giyerken, 1 gol kaydetti. Cluj'un Romanya Ligi'nde oynadığı 12 maçın 12'sinde de forma giydi. Ağırlıklı olarak forvetin arkasında sol kanatta görev yapan Culio zaman zaman sağ kanatta da oynayabiliyor.

Doğum tarihi: 30.08.1983
Doğum yeri:  Mercedes
Boy: 1,76
Ülke: Arjantin
Pozisyon: İleriye dönük orta saha
Ayak: Sol ayak

Tarih / Oynadığı Takımlar / Maç sayısı / Gol

2002?2004     Flandria     44     (1)
2004?2005     Almagro     8     (0)
2005?2006     Independiente     1     (0)
2006             Racing Club     3     (0)
2007             La Serena     19     (2)
2007            CFR Cluj     89     (3)

Kaynak: Sporx.com ve DHA
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

2 milyon euro bonservişs verildi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

:muha :muha :muha

Çok güzel dalga geçmişler :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alman mı Fransız mı ?

tabii ki Alman :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

zaten bence alay etmişler gs ile :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Alayı gelsin yahu ne olacak :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.