Ana Menü

Son Dakika . Colin Kazım Galatasaray'da !

Başlatan NoPasaran, Ocak 04, 2011, 17:40:55

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ersin Develi

Alıntı yapılan: SingahLi - Ocak 04, 2011, 18:14:18
Gs ye gider heralde

Gs de o poansiyeli görüyordum ben :D Bizden Yusuf'u da alırlarsa hiç şaşırmam :D

Cem Goren

tabatayı şunlara kitlesek ne güzel olur ya. aslında bugün beleş diyelim yarın almazlarsa adam değilim ;;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Gs'ye yakışan bir adam..

Bildiğin çöplük oldular :D

gürol

galatasarayın kadrosunu güçlendirmesini ve sıkıntılarından kurtulmasını istiyorum.
rakip olarak karşımda ibb-bursa-kayseri-ts falan görmek istemiyorum.gs olsun fb olsun.
kazım'a gelince iş yapar gs de..
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

CR7

Peki Colin Kazım Richards'ın Galatasaray'dan yıllık 1 milyon 250 bin avro garanti para alacağını biliyor muydunuz?...

------------------------------------

Fernandes bile 100,000  € alıyor :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

gürol

bedavaya gelen adamlarda yüksek maaş normal..bizim fink te 1,2 mi ne alıyordu hilbert keza öyle
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

carsi52

Kazım çok yetenekli bi futbolcu..

Ama adam olabilir mi bilinmez hayırsız olur umarım.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Cem Goren

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ocak 04, 2011, 23:08:56
Herşeyi 8-0 a çekme cem  :ahaha
aklıma bile gelmemişti admin yuh ya :D

kaan sapıkmısın olm ;;D

carsi52

Cem sapık olan Kazım ben değilim ;D

Yada Ronaldinhoya özeniyor it herif ;D

yuNuS1903

NoPasaran

Yapmasaydınız, keşke hiç transfer yapmasaydınız da; böyle saçmalamasaydınız...

Kazım Kazım Galatasaray'da... Hangi Galatasaray bu biliyor musunuz? Bundesliga'nın tozunu atıp bin bir zorlukla Türkiye'ye gelmiş Misimovic'i bir çırpıda harcayan, sakız çiğnediği için kadro dışı bırakan Galatasaray...

Devre arası transferlerin zaten ne kadar işe yaradığı ortada ve Hagi'nin sezon sonundaki durumu belirsizken transfer yapmak her halükarda zarar olacaktı Galatasaray'a. Bu sezonu çoktan kaybetmiş takımdan taraftarın tek beklentisi de renklerine ve formasına yakışan bir futbol oynaması, Türk Telekom Arena'da en azından iyi mücadele etmesiydi. Yoksa gelecek hiçbir futbolcunun bu seneyi değiştirmesi mümkün değil.

Yönetimin tutarsızlıklarını, saçmalıklarını yazmaya kalksam, sayfalar sürecek. Ama zaten rezalet giden bir sezonda böylesi bir transfer akıl alır gibi değil. İki kere şans verilmesine rağmen bunları zerre kadar kullanamayan, kulağındaki kulaklıkları ile rap'ten başka bir şey yapmamış; adı seks partilerine ve her türlü rezilliğe karışmış bir adamı en büyük rakip kapı dışarı etmişken, devre arasında kurtarıcı gibi transfer etmek... Gerçekten inanılmaz... Daha bu sene başında yaşanmış Serdar Özkan örneği unutulmadı bile... Yarım sezonda göndermeye çabalıyorlar. Kazım'ı da herhalde kadro dışı bırakılacak oyuncu kontenjanı için aldılar... Ya da Jo'nun geçen sene başlattığı alemler yarım kalmasın, birisi devam etsin diye...

Hürriyet'i de alın Ankaragücü'nden... Hatta durmayın Yunanistan'a da geçin; Tümer Metin'in morali bozuk, trafik kazası yapmış... Kabiliyetli çocuk, onu da alın gelin... Defansta eksik var; Bilica'yı da alın, Kazım partnersiz kalmasın...

Yönetim zaten çoktan bitmişti. Hagi konusunda da ümitlerim azalıyordu. Bu transfer Hagi'nin onayı olmadan yapılamaz. O da böyle bir şeye onay verdiğine göre, hiç ümit kalmadı futbol takımında. Artık Türk Telekom Arena'da forma ne kadar oynarsa...

Emre Uğurlu - Sporx.com
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

UltrAslan'ın sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Sevgili Galatasaraylılar;

Bilindiği gibi Colin Kazım Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olmuştur geldiği kulüpteki yaşantısı, davranışları ve kötü imajı ile tanınan ve sık sık  gördüğü kırmızı kartlarla takımını en hayati maçlarda yalnız bırakmayı alışkanlık haline getirmiş bu oyuncunun teknik direktörümüz Georghe Hagi tarafından mutlaka alınmak istenmesi  kendisi hakkındaki olumlu görüşlerimizi zedelemiştir.   

Elbetteki Galatasaray'da transferi teknik direktör ister yönetim hayata geçirir ancak daha kısa bir süre önce disiplinsiz diye kendi evladımız kaptanımız Arda Turan'a bile ceza veren, Misimoviç, Jo, Keita  gibi uluslararası yetenekleri gönderen yönetimimizin bu transferi  gerçekleştirmesine akıl sır erdiremedik. Ne Colin Kazım'ın söz verip "yakında çocuğum olacak ben futbol  oynamak istiyorum" demesi ne de Hagi'ye söz vermesi bu transferin gerçekleşmesini sağlamamalıydı.

Tarihi örnek sporcu ve kaptanlarla dolu olan (Metin Oktay, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür) Galatasaray'ımızın bu oyuncuyu transfer etmesi saydığımız tüm kaptanlara da bir haksızlık olduğunu belirtir, ultrAslan olarak herkesi aklı selim davranmaya davet ederiz.

Bugüne kadar olan ağırbaşlı ve soğuk kanlı duruşumuz kimseyi yanıltmasın, bizlere Galatasaray terbiyesi ve duruşunu öğreten tüm büyüklerimize ve yönetimimize bu öğrettiklerini hatırlatır buna da uygun davranmaları gerektiğini belirtiriz.

Anlaşılıyor ki bu işi yapamıyorsunuz...

Oğuz ALTAY

ultrAslan Genel koordinatörü

Yaşasın GALATASARAY

Yaşasın BAĞIMSIZ ultrAslan