Ana Menü

İt İt'i ısırmış.

Başlatan Cem Goren, Aralık 26, 2010, 16:37:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Dünya'nın en büyük derbisi'ni oynayan iki takım olan febe ile gese'nin 17yaş altı takımları arasında oynanan maç olaylar nedeni ile yarıda kalmış.

2 oyuncunun burnu kırılmış. 17 oyuncu hastaneye kaldırılmış.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

Fenerbahçe kalecisi Galatasaray kaptanına vurmuş deniliyor.Sonra olaylar patlamış deniliyor.Bunlar hep deniliyor miş li muş lu zaman bekleyelim bakalım ayrıntıları... SENARYO 1

Olayın ayrıntılarını tam bilmiyoruz daha ama Galatasaray tribünlerinden inen 30-40 kişilik bir grup 15-16 yaşındaki çocuklara saldırmış 1 oyuncumuzun burnu kırılmış,bazı oyuncularımızda baya dayak yemiş diyorlar.Fenerbahce Tv'de altyazı geçiyor şimdi görüntüleri 20.00 haber bülteninde verceklermiş. SENARYO 2

ilhan mansız_melis

U-17 takımları bir de.

Hey Allah'ım.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Abilerini örnek alıyorlar işte...
Since 1903

Cem Goren

olay buymuş.

Olayın ayrıntılarını tam bilmiyoruz daha ama Galatasaray tribünlerinden inen 30-40 kişilik bir grup 15-16 yaşındaki çocuklara saldırmış 1 oyuncumuzun burnu kırılmış,bazı oyuncularımızda baya dayak yemiş diyorlar.Fenerbahce Tv'de altyazı geçiyor şimdi görüntüleri 20.00 haber bülteninde verceklermiş.

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

[KralKartal]

Türk futbolunu kirleten cirkefler iste bunlar.

Olaya bakin yahu, reziller. Yiyin birbirinizi !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Sizin spordan anladığınız buysa,bırakıyorum spor yapmayı da sporla ilgilenmeyi de..

Bu kadar alçaklık olmaz bari insan taklidi yapın..

Cem Goren

zaten hep i........ydi galatasaray

Brestgerfich

Çocuk daha onlar be yuh! Ntvde izledim de acıdım resmen. okul bahcesındeki fener formalı, cimbom formalı cocuklardan ne farkları var Allah aşkına!
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Grocbenn

Bu ülkede böyle kafalar olduğu sürece ne beklenir ki?

Fakat benim bir eleştirimde konu başlığına..İt-mit diyerek bizim bu arkadaşlardan farkımız kalmadığına inanıyorum..