Ana Menü

cin fikirli mahkum (gerçek olmuş bi olay)

Başlatan Simurg, Mart 01, 2007, 17:39:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Amerika'da, müebbet hapis cezasına çarptırılan bi adam, sabah akşam hapishaneden kaçmanın yollarını düşünüyomuş. Bi gün bahçede volta atarken gardiyanların bi tabutu cenaze arabasına yüklediğini görünce nihayet aylardır aradığı fikri oracıkta bulmuş. Burası büyük bi cezaevi olduğu için her hafta mutlaka 2-3 kişi ölürmüş. Mahkum, gardiyanlardan birine, cenaze olduğu bi gün tabuta konularak kaçırılması karşılığında epey yüklüce para teklif etmiş. Gardiyan korktuğundan başta biraz mızırdanmış ama sonra paranın cazibesine kapılıp kabul etmiş.
Gardiyan adama, gece cenazelerin bekletildiği yerin anahtarından yaptırıp vermiş. İlk cenazede adam tabutun içine girecekmiş. Cenaze defnedildikten sonra da, gece gardiyan gelip adamı mezardan çıkaracakmış.

Plan aynen uygulamaya konmuş. Kaçma ateşiyle yanıp kavrulan mahkum ölüye aldırmadan sıkış tepiş tabutun içine girmiş. Sabah da gardiyanlar tabutu cenaze arabasına yüklemişler ve mezarlığa götürüp laf olsun diye yapılan bir dini törenle gömmüşler.

Mahkum tabutun içinde sabırsızlanarak gardiyanın gelip onu çıkarmasını bekliyomuş. Epey vakit geçtiği halde gelen giden olmayınca biraz biraz endişelenmeye başlamış. Bayağı bi zaman geçip de hala gelen olmayınca bizimki hafiften tırsmaya başlamış. "Acaba kendim çıkabilir miyim?" diyerek etrafı araştırmak istemiş. Cebinden zar zor çakmağını çıkarıp yakmış. Tabutun üstünü incelerken gözü bi an yanındaki ölüye takılmış. Ve o an donup kalmış! Yanındaki ceset anlaşmayı yaptığı gardiyanmış!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

2 dia 2 muerto

eyup1903

DIABLO

bu olayı epey  önce okumuştum çok ilginç vede ürkütücü
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

BjKcArsi54

jose64

ÖLÜMÜNE KARAKARTAL

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

DIABLO

Alıntı yapılan: bolşevik - Mart 04, 2007, 16:54:33
haydaaaa peki adam kurtulmuş mu ?

sence kurtulma ihtimali varmı ? tekl şekilde kurtulabilir oda tekniği bilmesi lazım KİLL BİLL deki ablamızın taktiği tek bir noktaya odaklanacaksın sonrası malummm
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

dishi_eagle

Banucan

ben bu hikayeyi izlemiştim de bi ara sırlar kapısı felen meşhurdu ya ordan ama çok kötü oluyo insan ya
FEDA

sedokajmeran

ölü ölmüş :) hahaha
ya adam cok sansızmıs gercekten...
kesin fenerlidir :)
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

tarsus_carsi

HIRSLIYIM,HIRCINIM,İDDİALIYIM,BESİKTASLIYIMMM.....

carsi52

Bunun Filmini izlemiştim ben:

Adamın hapse girme sebebi sabah spor yaparken sahilde uyuya kalıyo kalktığında yanında bi çanta oluyo onu alıyo bakıyo içinde para dolu o arada polis bunu yakalıyo arkadaşımızın anlattığı olaylar oluyo.O olay bitince birden sahilde uyanıyo yanında çanta oluyo bu sefer almıyo karşısında balık tutan biri çıkıyo o balık tutan gardiyan !!!!...

olay böyle olması lazım çünkü filmini izledim...
Bölünür senin için uykular!