Ana Menü

# 4 Manuel Fernandes

Başlatan [KralKartal], Aralık 13, 2010, 18:45:53

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

way be senenin başında yanından geçen topa yürüyerek gidiyo diye kızardım adama ama son haftalardaki performansıyla kalitesini belli etti gönlüm gitmemesinden yana ama gidersede çook fazla üzülmem herelde...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

[KralKartal]

Ondan önce zaten pek oynamadi... Arada oynadi, ve oynadigi maclardada hep kalitesini belli etti, kumasi saglamdi,
bunuda son maclarda daha iyi gosterdi.

Fernandesin gönderilmesine/sozlesme uzatilmamasina TEPKILER yönetime iletilmistir.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

abı fernandesın degerı suan zaten 15 cıvarında
bız 8 vermeyelım dıyoruz ya
adamıda gorduk yanı bızım takımda ızledık
ya tutmazsa korkusuda yok

VE BU ADAM AYAKTA DURAN BIR ADAM
bu cok onemlı bırsey
hep ıstedıgımız olay
tam bır ortasaha
ılerı gerı orta
heryerde var
ve 120 dakıkalık bır macta 116.dakıkada hala 3 kısının arasına gırıp ayakta cıkıyorsa bu adam
8 degıl 10 verın alın derım
kalmalı kalmak zorunda
yoksa cok uzulecegız

ve bu adam 24 yasında
bır kac sene sonra cok gerekırse 15-20ye satmazsakta ben bu ısten anlamıyorum...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

[KralKartal]

Ve DUZGUN yasayan isini yapan adam...Guti kaptanimiz gibi her gece alemlerde degil

K.D

spanya'da bulunan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfükaroğlu Beşiktaş'ın transfer gelismelerini HABER1903'e değerlendirdi.

Beşiktaşlı yöneticiler yaptıkları açıklamada;

" Bu gece Başkan Yıldırım Demirören'in yanımıza gelmesi ile yarın Fernandes ve Forlan ile ilgili görüşmeleri başlatacağız. Fernandes ile ilgi şuanda olumsuz hiç bir şey yok. Amacımız fiyatını aşağıya çekebildiğimiz kadar çekmek. Forlan ile yarın yada Cuma günü birebir görüşeceğiz. Once kendisinin Beşiktaş'ta oynamayı istemesi lazım, Forlan kalitesinde oyuncuların transferi kolay bitmez, hemen bitmesini kimse beklemesin. Gerçekten çok zor bir transfer. Taraftarlarımızın içi ferah olsun. Beşiktaş menfaatleri doğrultusunda gerekli futbolcular Beşiktaş'a kazandıralacaktır" diyerek sözlerini tamamladılar.

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

carsi52

Neden sadece son 2 maçta mest etti bizi bunuda düşünmüyor değilim..
Önce ki maçlar durdu durdu son 2 maç oynadı.

Eğer Fernandes alınırsa büyük ihtimal Forlanda alındı Guti gitsin o zaman.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

1 sene daha kiralamışız galiba
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Kesinlikle kalmalı,yıllardır aradığımız kan bence Fernandes.

Top saklayabilme yeteneği,muhteşem asistleri ve çok iyi son vuruşlarıyla resmen büyüledi beni.

8 milyon euro verilir bu adama.

NoPasaran

Bu kani son 2 mac disinda gormedik

Kesinlikle 8 milyon euro verilmemesi lazim

Ligte golu yoktu yahu son maca kadar ne cabuk unuttunuz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 19, 2011, 11:33:22

Sebebi belli.

Kiralık bi oyuncu ve takımda kalmak istiyor 2 maç iyi oynadı 22 maç kötü oynadı.
İyi oynadığı 2 maç mest etti ama ne kadar güvenilirde 8 verilir ?

İyi bir fiyata alınacaksa alınsın ama inşaallah 8 verilip alınmaz yoksa seneye saçmasapan yerlerde top kaybettiğinde ettiğimiz lafların altında ezilir.

Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mayıs 19, 2011, 14:51:39
Bu kani son 2 mac disinda gormedik

Kesinlikle 8 milyon euro verilmemesi lazim

Ligte golu yoktu yahu son maca kadar ne cabuk unuttunuz

bas bas bağırdım o dönemlerde de bu adam seneyede olması gerek diye.. cünkü herşeye rağmen cok belli ediyordu diğer oyunculara göre üst gömlek olduğunu.. Bunu görebilmeniz için illa goller mi atmalıydı daha geldiği gibi???

yapmayın abi yahu, futboldan anlayan direkt anlar bir top saklayışından,mücadelesinden,çalım atma kapasitesinden,şutlarından vs vs. neleri yapabileceklerini ve kumaşını... sadece 1 maçta yahuu
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

KeePSaKe

Quaresma 7.5 Euroya alındığına göre Fernandes'i daha aşağı bir fiyata alabilirler bence...
Since 1903

ERHUN

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 19, 2011, 14:54:55
Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 19, 2011, 11:33:22

Sebebi belli.

Kiralık bi oyuncu ve takımda kalmak istiyor 2 maç iyi oynadı 22 maç kötü oynadı.
İyi oynadığı 2 maç mest etti ama ne kadar güvenilirde 8 verilir ?

İyi bir fiyata alınacaksa alınsın ama inşaallah 8 verilip alınmaz yoksa seneye saçmasapan yerlerde top kaybettiğinde ettiğimiz lafların altında ezilir.

Diyorsunuz...

Bende son 2 maç değil, Konya maçından sonra (30.cu haftaydı sanırım) kesin alınmalı demiştim (bu forumdamı başka yerdemi net hatırlamıyorum).
Ondan önceki zamanda alışma süreci der olayı bağlarım.
Forvet varken forvet alacağımıza, bu adama almak lazım. Koca sezon Ernst-Necip'le geçmez. Hangimiz Aurelio'ya falan güveniyoruz? Ben bu adamı takımda görmek isterim. Eğer 8'e alınıyorlarsa almaları lazım. Yok Valencia işi yokuşa sürüyorsa daha fazla kurcalamaya gerek yok.

[KralKartal]

Fernandesin kumasi belli, ilk yorumlara bakarsakta hep begenilmistir Fernandes.

Kiralik olmasina ragmen hic sorun cikarmadi, cogu macta oynamadi. Sonradan girdi veya yedekte oturdu.

Disiplinsiz olsa, IYIde olsa gonderin derdim...

NoPasaran

İhsan Tayfura artislik yapmisyi  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net