Ana Menü

(+18)korkan izlemesin insanın içine girmiş CİN'i çıkartma canlı

Başlatan Lord Of The Mumy, Şubat 27, 2007, 00:21:31

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

anowwww o ne lan allahtan sabah izlemişim ;D allah kimsenin başına vermesin böle bişe.
Bölünür senin için uykular!

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: unicorn - Mart 01, 2007, 15:51:03
Eşref-i mahlukat(yaratılmışların en şereflisi) insandır...

evet çok doğru İNSANOĞLU en üst derecededir

freedom forever

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Mart 01, 2007, 15:36:12
Hiç Bir Varlık İnsanoğlundan Üstün Yaratılmamıştır.Bunu ALLAH diyor.Genede Düşünce senin düşüncendir saygı duyarım ;)
çok saol satuk beni lord of mumy den koruduun için sana borcumu nasıl öderim bari bir rep atayım çok az repin var katkıda bulunayım :D
+rep
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

PaoX

ya hocam nerden bulur da koyarsınız böle şeyleri anlamam ki :D
insan hem tırsıyo iki katı da merak ediyo napacam simdi :D
izledim mi 1 hafta etkisinden çıkamam..
zaten geceleri karabasanlar dadanıyo
te allaam ya :D

2 dia 2 muerto

Bu konuyla ilgili ilk defa yazıyorum.Ya Allah insanları ve kulları kendine kulluk etsinler diye yollatmış ama nasıl insanlar arasında kötü kişilikler varsa cinler arasında da kötü kişilikler vardır.
Ayrıca rıza abinin dediğine katılıyorum.Bu ayetten de anlasılacagı gibi tüm kainatta bizim kadar akıllı bir mahlukat yok.

aras_daglı26

arkadaşlar bence cin insanın içine girmez sadece kılığına girip arkadaşlarına veya cevresine görünür ben inanmıyom
VATANSEVER TURKUN ATEŞLE İMTİHANI

BjKcArsi54

aras_daglı26

arkadaşımın anlattığı bir olay vardı buyuk annesı anlatmış doğuymuş ben inanmadım ama gelelim hikayeye 6 arkadaş bir ormana kamp yapmaya gitmişler biraz gezelim derken terk edilmiş bir koy bulurlar ve orda kalırlar içlerinde biri
odun ararken kitap bulur ibranice yazılı bir kitaptır kitap cin cağırmayla ilgilidir 6 arkadaş toplanır ve cin çağırma işleine başlar beyaz bir bezin uzerine ibranice harfler yazılır ve kitap ortaya konulur son kalan şey insan kanıdır biri parmağını kesip kitapa bir parca kan akıtır artık her şey tamamdır ve kitapta yazılanlar okunur şu sozler soylenır ey alemlerin efendileri sizleri emrime cağırıyorum karanlık dunyanın efendileri ya kan ya cin ve bir gurultu patlar cinlerle iribata gecilir cinler arkadaşların her istediğini yapar aradan beli bir zaman gecer ve sıra cinlerin isteğindedir cinler ilk baş kuru soğan kabuğu isterler ve alrlar arkadaşlar artık isteklerini buyutmeye başlarlar birbirleri hakkında cinlere ne düşndükleri sorulur vcinler yalan soylemeye başlar ve arkadaşların arası acılır cinler suyu bozn herşeyi istemeye başlar arası bozulan arkadaşlar  nefret ettikleri ark öldürmeleye başlar  ve cinler istedikleri son şey olan buyuk bedel kanı alırlar  ark 5 tanesi ölür yanlızca bir kız kalır oda o koyden uzuklaşmaya çalışır ve başarır ve kız yıılarca psikolojik tedavi görur dayanamaz kendini intihar eder.Bazı kısımlar doğru cinlerin 10 sozunden 9 yalan 3 bedel istenir soğan suyu bozan herşey ve indan kanı dreler cami hocası şoylemişt banapek inandırıcı gelmedi ama yazayım dedim ianan vardır arkadaşlardan biri ibranice bildiği soylenir. yorum bekliyom  :sigara :allaalla :koptum
VATANSEVER TURKUN ATEŞLE İMTİHANI

DIABLO

Alıntı yapılan: aras_daglı26 - Mart 03, 2007, 12:09:45
arkadaşımın anlattığı bir olay vardı buyuk annesı anlatmış doğuymuş ben inanmadım ama gelelim hikayeye 6 arkadaş bir ormana kamp yapmaya gitmişler biraz gezelim derken terk edilmiş bir koy bulurlar ve orda kalırlar içlerinde biri
odun ararken kitap bulur ibranice yazılı bir kitaptır kitap cin cağırmayla ilgilidir 6 arkadaş toplanır ve cin çağırma işleine başlar beyaz bir bezin uzerine ibranice harfler yazılır ve kitap ortaya konulur son kalan şey insan kanıdır biri parmağını kesip kitapa bir parca kan akıtır artık her şey tamamdır ve kitapta yazılanlar okunur şu sozler soylenır ey alemlerin efendileri sizleri emrime cağırıyorum karanlık dunyanın efendileri ya kan ya cin ve bir gurultu patlar cinlerle iribata gecilir cinler arkadaşların her istediğini yapar aradan beli bir zaman gecer ve sıra cinlerin isteğindedir cinler ilk baş kuru soğan kabuğu isterler ve alrlar arkadaşlar artık isteklerini buyutmeye başlarlar birbirleri hakkında cinlere ne düşndükleri sorulur vcinler yalan soylemeye başlar ve arkadaşların arası acılır cinler suyu bozn herşeyi istemeye başlar arası bozulan arkadaşlar  nefret ettikleri ark öldürmeleye başlar  ve cinler istedikleri son şey olan buyuk bedel kanı alırlar  ark 5 tanesi ölür yanlızca bir kız kalır oda o koyden uzuklaşmaya çalışır ve başarır ve kız yıılarca psikolojik tedavi görur dayanamaz kendini intihar eder.Bazı kısımlar doğru cinlerin 10 sozunden 9 yalan 3 bedel istenir soğan suyu bozan herşey ve indan kanı dreler cami hocası şoylemişt banapek inandırıcı gelmedi ama yazayım dedim ianan vardır arkadaşlardan biri ibranice bildiği soylenir. yorum bekliyom  :sigara :allaalla :koptum
o konuya yakın bir film izlemiştim ama gerçek olurmu onu bilmem o olay biraz psikolojikte olabilir
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Dem@

korkunç bi yanı yok bence sadece sesinde var ama olsun insan gene ürküyo. bi dönem bizim türbünlerde olduğu gibi kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah :)

tarsus_carsi

HIRSLIYIM,HIRCINIM,İDDİALIYIM,BESİKTASLIYIMMM.....

erdibatmaz

ya zaten ibranice diyo yani israillilerin işi inanmayın yaw az çok tahsil görmüş adamlarsınız (bu bana hababam üç buçuğu hatıorlattı)

Anneeeeee    tırstım lahn
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

bas_kan

abi gece gece dolasmayın bu topicde ben kadını görünce direk kapattım ya harbi tırstım :)
www.basriogretmen.tr.gg
(Murgullu Kartallar)

bozoooo61