Ana Menü

(+18)korkan izlemesin insanın içine girmiş CİN'i çıkartma canlı

Başlatan Lord Of The Mumy, Şubat 27, 2007, 00:21:31

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lord Of The Mumy

zaten sen cinsin neyse şimdi bir şey diyecem ona da alınacan :D yawrum sen başkları daha değerli anlaşılan sen seyit gürerin oğlusun :D seni kkisme tutamaz yürü be koçum
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

dishi_eagle

yaaaaaaa bizim işyerinde engelli siteymiş bu :(
akşama kaldı malesef :(

[KralKartal]

CIN min valla bende inanmam,
kadin piskolojik gitmis, cin korkusundan, icinde cin var saniyor,
tovbe tovbe..
ben sadece CINe inanirim o da alkol olan cin :)
o carparsa harbi carpar :D

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Timurlenk

valla bende korkarım böyle şeylerden :) onun için izlemeyi düşünmüyordum zaten belki bi ara bakarım yanımda birileri olursa :)

ugur24

exorcist ( şeytan ) filmindeki son sahneye benzemiş..sadece bunda şahadet getiriyo o kadar.. ;)

Timurlenk

bu eğer o vidyo'ysa izledim.başında hoca var Kelime-i Şahadet getirtiyor.

ugur24

burak aç izle olum..ne kadar tırsakmışsın..bu saatte birşey olmaz korkma.. ;D

Timurlenk

izledim ya daha ne izlicem ;D
sonra akşamları aklıma geliyor böyle şeyler ;D

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Lord Of The Mumy

Alıntı yapılan: kralcarsi - Şubat 27, 2007, 11:03:18
CIN min valla bende inanmam,
kadin piskolojik gitmis, cin korkusundan, icinde cin var saniyor,
tovbe tovbe..
ben sadece CINe inanirim o da alkol olan cin :)
o carparsa harbi carpar :D

tekelin cini o kadar etkili değil bizimkisi okola kolay çarpmıyor velakin bir çarptımıda iyi çarpıyor adamın tersi düzü belli olmuyor düzen ve simetri olayı kalmıyor

örnek şekil bir a keto nasıl çarpılmış uğraşa uğraşa acizi vah acıdım şimdiden değişik videolarda var ama fazla forum ahalisini germeye gerek yok
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

freedom forever

eyyy cinnnn seni inönü de ki bjk-gs maçına davet ediorum kapalıya :D  gel de gör cinlik neymiş kapalıdan öğren ondan sonra cinim diye ortalıkta gezinn :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Lord Of The Mumy

Alıntı yapılan: bolşevik - Şubat 28, 2007, 20:40:59
eyyy cinnnn seni inönü de ki bjk-gs maçına davet ediorum kapalıya :D  gel de gör cinlik neymiş kapalıdan öğren ondan sonra cinim diye ortalıkta gezinn :D

ah bidene gelse çarpsa gitsede bilmem neren nerene dönsede bende neremle gülsem sana senin dalga geçtiğin şey senden 6 gömlek üste yaratılmış bir var oluştur dikkkat ettt

SATUKBLADE

Hiç Bir Varlık İnsanoğlundan Üstün Yaratılmamıştır.Bunu ALLAH diyor.Genede Düşünce senin düşüncendir saygı duyarım ;)

unicorn

Eşref-i mahlukat(yaratılmışların en şereflisi) insandır...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !