Ana Menü

(+18)korkan izlemesin insanın içine girmiş CİN'i çıkartma canlı

Başlatan Lord Of The Mumy, Şubat 27, 2007, 00:21:31

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Alıntı yapılan: dejembeji - Şubat 27, 2007, 01:04:21
tmam rıza bıLıorum yaa. bn saLakLık yapdım bıLmeden konusdum..ksruma bakmayın
Estagfurullah
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Lord Of The Mumy

hepimzi ciniz bu saatte bu muhabbet dönmez şiimdi konuşmuyalım yarın sabah konuşuruz
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

DIABLO

arkadaşlar isterseniz geyiği bırakalım bu konu hakkında ALLAH korusun başımıza gerçekten gelir sonra kurtul kurtulabilirsen
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

dejembeji

Lord Of The Mumy

BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

cmcpgc

inanmıyorum ya bu kadar korkunç olduğunu bilmiyodum ben gidiyom annemlerin yanına  :-[

DIABLO

hehehe korktunmu gece gece de kötü olur haaa insan hiç değilse sabah izler be ayşegül duramadın yine :D
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

cmcpgc

abi  bu ne yaa niye sölemediniz bana bu kadr korkunç olduğunu

nerden baktım yaa offf :'( :'( :'(

Lord Of The Mumy

Alıntı yapılan: ayşegül! - Şubat 27, 2007, 01:27:06
abi  bu ne yaa niye sölemediniz bana bu kadr korkunç olduğunu

nerden baktım yaa offf :'( :'( :'(

aaa ayıp ettin ayşegül ilk yazdıklarımı okusaydın anlardın canım  neyse annenlerin yanına git sen

ugur24

ben yarın sabah izlemeyi düşünüyorum..henüz bakmadım..saat gecenin ikisi..şimdi olmaz.. ;)

SATUKBLADE

sana verdiğimiz ders yeterli bu gecelik ;D yarın bak tabii

Lord Of The Mumy

satuğun hayatı boyunca izliyemiyeceği için problem yok :D :D onda ne bu video yu izliyecek yürek var nede cesaret vıy vıy vıy vıy diye ölür izlerken :D

ugur24

dayanamadım biraz izledim ama tamamını değil..korkunç birşey yaa..insanın içine cin girmesi..düşünmesi bile kötü..inanmayan arkadaşlar varmış..hassas konular bunlar..biraz daha dikkat..

SATUKBLADE

cin yoktur benim için okadar böyle basit videolarla değerli ZAMANIMI harcayamam