Ana Menü

Boğazı Koşarak Geçmeye Geldik Beşiktaaş... Avrasya Maratonu 2010 [17 Ekim Pazar]

Başlatan Cem Goren, Ekim 11, 2010, 19:49:31

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BJK_Kübra

PARKUR
   Halk Koşusu Anadolu Yakası' nda, Altunizade Köprüsü altında başlayacak, köprüyü geçtikten sonra Beşiktaş sapağından
   ayrılarak Barboros Bulvarı'ndan Beşiktaş'a iner ve sahil yolunu izleyerek İnönü Stadyumu önünde son bulur.

Zaman Sınırı
    Halk Koşusu katılımcıları için zaman 3 saattir.
(Alıntıdır)

---
Aslında çokta mesafe yok koşarak bitirilebiliriz heralde inşallah :D
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

yuNuS1903

Bende Kosucam ama Numara Almadım Aralara Girip Korsan Kosucam :P :D :D Değişiklik olsun :D

Cem Goren

Cem Goren

bazı sorunlar yüzünden katılamadım. erdibatmaz'dan aldığım bilgilere göre kendini zincirlikuyudaymış. şu an muhtemelen koşuyu bitirmiştir. kendisi gelince yazar daha detaylı.

erdibatmaz

altunizade'den başladım, inönü'de bitirdim. 1 saat 3 dakika'da bitirdim benim saatime göre(10:33'tü), ama resmi saate göre ne bilmiyorum. güzel bi koşuydu. yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum :D madalya t-shirt ve sertifika verdiler. bundan sonra devamlı katılıcam işim olmazsa.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Cem Goren

Alıntı yapılan: Free Idea - Ekim 17, 2010, 13:21:10
altunizade'den başladım, inönü'de bitirdim. 1 saat 3 dakika'da bitirdim benim saatime göre(10:33'tü), ama resmi saate göre ne bilmiyorum. güzel bi koşuydu. yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum :D madalya t-shirt ve sertifika verdiler. bundan sonra devamlı katılıcam işim olmazsa.
vay anasını ya adam bitircem dedi bitirdi. neyse seneye gelmeyen fenerli erdi. iki elim kandada olsa geliyorum reyiz

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Simurg - Ekim 17, 2010, 22:31:22
köprüyü sallamışlar :D

Harbi ya köprüyü yıkıcakmışsınız resmen :D

Aslında bu kadar fazla kişi alınmaması lazım çünkü yarışmanın amacı koşu maratonu ama yarısı gezmeye geliyor orada televizyondan gördümde o kalabalığın hepsinin koşucağını sanmıyorum bunun için belli bir sayı kadar almaları daha mantıklı...
Since 1903

Simurg

ne alakası var ya ordaki insan sayısı ne olursa olsun ordan tonlarca araba yğklü vasıta geçiyor :D
Bu işin dandikliği köprünün bu denli bakımsız olmadı
az önce haberde köprü yıkılıp yeniden yapılcak deniyordu
söyletinlere dur durak olmaz artık

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Biliyorum Büşra ama köprü sağlam değilse almayacaksın çok insan işte :) hem düşünsene o kadar arabalar geçiyor da sallanma olmuyor ama çok insan katılmış artık köprü zor dayanmış bunun için madem köprü sakat bunu bilmeleri gerek onun için katılım sayısında biraz azaltma yapmaları lazım...
Since 1903

Guti ORÇ.

bencede katılımcı sayısında azalma olması lazım sonuçta ne kadar sağlam olursa olsun 15 milyonluk bir şehirdeyiz.kim bilir kaç kişi katılıyor her türlü sallanır.