Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

deplasman macimiz zor olacak... Ama hedef 3 puan
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ozan Doğan

4. sıradayım ve 7. sırada olan hedefi gibi ismide büyük olan Büyük Fatsa ile karşılaşacağım :)) maç kendi sahamda bana başarılar :)

yuNuS1903

carsi52

Alıntı yapılan: BlackOzZy - Ekim 17, 2010, 14:09:46
4. sıradayım ve 7. sırada olan hedefi gibi ismide büyük olan Büyük Fatsa ile karşılaşacağım :) ) maç kendi sahamda bana başarılar :)

Güzel bi taktik yaptım kazanıcağımı düşünüyorum.
Başarılar :)
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Ozzy yenilmez, mac berabere, ama kendi sahasinda oldugundan 2-1 maci alir gibi..

Taktikleriniz farkli olmus, basarilar :)

carsi52

Şuan ki taktiğimle oynamayabilirim.
Neyse taktiklerimi ve ne yapıcağımı şaşırtmacalarımı açıklamak istemiyorum ;D

saldır beşiktaş

Çamdibi deplasmanına gidiyorum zorlu olacak baya.
Bu hafta oynadığım kadar ofansif oynamam deplasmanda alınacak bir puan iyidir  :ok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

6.haftada BUYUK adminler derbisi, NOPASARAN vs KRALKARTAL JK 1903   yer volkanin kahvesi ;D

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ozan Doğan

hadi bakalım beklemedeyim kaan :) eğer erken göreceğim kırmızı kart filan olmazsa veya 15 şutta 0 isabet olmazsa kaybetmem :)))

Simurg

sürekli yeniliyorum ya taktikte değiştiriyorum anlamadım bişi ;D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

saldır beşiktaş

5-0 yenilmişim oynadığım taktiği değiştirmeyince böyle oldu  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

NoPasaran ve Hezarfen Spor arasında ilgi çekici bir karşılaşma bekleniyor
FANTASY CITY - NoPasaran ve Hezarfen Spor arasında enteresan bir çarpışma olacak gibi. Torres belli ki önlerindeki maçı iple çekiyor.Hezarfen Spor uzun bir yolculuktan sonra otobüsten inen ilk oyuncu oldu ve Hezarfen Spor takımının fanatiklerine imza dağıtmaya başladı.Oyuncu bu maçın önemini vurguladı ve şöyle konuştu: "NoPasaran evinde her zaman güçlüdür.Bu yüzden biz de iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız."
:D

Dev Derbi 3.hafta  :ahaha

2-0 yenmişim..

Yarın puanımız inş 6 olur  :ok

Aşk bu Aşk !

volkanca.net