Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 4 | Sampiyonlar Sampiyonu Resul | yeni takim kurunuz

Başlatan [KralKartal], Ekim 11, 2010, 13:59:57

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

erdibatmaz

1 kişi kalmıştı en son boşta. oradakilerin hepsi forumdan mı?
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

[KralKartal]

Suana kadar hepsi türk sanirim, yuzde 90 besiktasli, 1 takim kaldi, oda hemen dolar, kabul ettim bir iki kisiyi ama olmazsa yarin alirlar
kilit aciliyor zaten. 12 kisi kesin forumdan, digerlerinden pek emin degilim

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ozan Doğan

içimden bir his çekişmeli bir lig geçecek diyor ;)))

CR7

Erdinç                                                                                                         
Eto'o                                                                                                         
Pacheco                                                                                                         
Pazzini                                                                                                         

Orta saha oyuncuları
Canales                                                                                                         
Di María                                                                                                         
Essien                                                                                                         
Kaká                                                                                                         
Miguel Veloso                                                                                                         
Willian                                                                                                         
Young                                                                                                         

Savunma oyuncuları
Badstuber                                                                                                         
Dawson                                                                                                         
Fábio                                                                                                         
Höwedes                                                                                                         
Milito                                                                                                         
Zapotocny                                                                                                         

Kaleciler
Carini
Wiese   

oyunda olmayanlar için işte kadrom ^
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

tüm takimlar doldu, aramizda 1 polonyali var sadece :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

yuNuS1903

KeePSaKe

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ekim 15, 2010, 17:21:24
tüm takimlar doldu, aramizda 1 polonyali var sadece :)

Şutla abi Polonyalıyı al Melis i :)
Since 1903

ilhan mansız_melis

:)

Bolton'a menajer oldum bile :)

Diğer turnuvaya artık.

Ya da 4 gün sonra istifa ederim beklerseniz gelirim oraya :)

Sağol yine de Andaç :)

saldır beşiktaş

2 gün içerisinde başlıyor hadi hayırlısı.
ccc Saldır Beşiktaş Jk ccc
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

2 gün içinde başlıyorsa lig geç kaldık.

Neyse.

Herkese başarılar.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.