Ana Menü

Söyleşi Cevapları | +18!

Başlatan +18 !, Ekim 11, 2010, 13:29:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

1.Sergen  1993 yazının ilk günü çok sevdiği Antakya'da  doğmuş. Hem anne tarafının hem baba tarafının ilk torunu olması ve erkek olması  onun çok şımartılmasını neden olsa da aslında hiçte şımarık değildir. Sergen  klasik olmayı sevmez herkesin yaptığı şeylerden farklı şeyleri yapmak ister  çoğu zaman da yapar. Bildiğiniz üzere lise son sınıfta okuyan sınavlara  hazırlanan iyi bir çocuktur yahu

2.Hayatımda en çok babamı  örnek alıyorum ama sadece düşünce ve siyasi görüş olarak.. Çünkü babam ters  insandır,inatçı insandır,anlaşılması zor insandır o yüzden aldığım kararları  asla babamın bakış açısına göre almam.

3.Babadan gelen bir  gelenek olduğu için Beşiktaş,hayatta tutunacak bir şeyin kalmadığında siyahında  beyazında hayat bulduğun için Beşiktaş,halkın takımı olduğu için  Beşiktaş,yaşamayı öğrenmek için Beşiktaş,asalet için Beşiktaş ve sevinmek için  sevmediğimiz için Beşiktaş!

4.Edebiyat yapmadığımız  için normalde çalışmam gerekmiyor ama ben sözel sınavına gireceğim için  edebiyatta çalışıyorum

Teşekkürler Büşra Abla.

1.Stadın oralarda bir  evim olması,klasik olacak ama dünya turu ve şiirlerimin bir kitap haline  getirmek.

2.Dünya karması olduğunu  varsayıyorum. Casillas,S.Ramos,Puyol,Pique,D.Alves,Xavi,Iniesta,Q7,Messi,Villa,Milito.

3.Annem,kardeşim,halam

Teşekkürler Cem.

1.O zamanlar küçüktüm ve  sürekli netten tezahüratlara bakıyordum ve bu konuda en geniş kapsamlı arşiv  kralkartal'daydı. Tabi o zaman forum nedir falan bilmiyordum hiç sitede  dolaşırken birden foruma girdim ve yaklaşık 2 sene okudum. Sonrada üye oldum ve  2 senedir burdayım,mutluyum J

2.Birden çok var "İ.Üzülmez,Quaresma,Bobo"

3.Babam sağolsun

Teşekkürler Andaç.

1.Boş zamanlarımı genelde  nette geçirmekle beraber geçen hafta Lost'a başladım ve bütün boş zamanımda  Lost izlemeye başladım diyebilirim.

2.Beşiktaşlı duruşu bir  yenilgiden sonra bile takımını tıpkı galipmiş gibi destekleyip arkasında  durmaktır,takımını asla satmayıp skor taraftarı olmamaktır,Beşiktaşlılık  adamlıktır,Beşiktaşlılık gurur duyulacak bir duygudur ve Beşiktaşlılık asla  onuruna leke sürdürmemektir tıpkı siyah ve beyazın birbirinden farklı olup asla  birbirinin üstüne leke olmaması gibi.

3. Fenerbahçe 3-4  Beşiktaş,Beşiktaş 2-1 Liverpool ve Beşiktaş 3-0 Barça maçlarının ayrı bir yeri  vardır bende.

Teşekkürler Ahmet Abi.

1.Çok açıklayıcı bir soru  olmamış ama üniversiteler olarak aldığımda bizim bölümde en iyi bölüm Boğaziçi  Çeviribilim ve herkesin gitmek isteyeceği bir yer elbette. Ama ben çok uçmayıp  Eskişehir,Sakarya,Aydın,Denizli gibi şehirleri istiyorum.

2.Cem'in 2. Sorusuna bak

3.Tabiki İnönü'de maç  izlemek,yükseklik korkum olmasına rağmen paraşütle atlamak ve dalış yapmak.

Teşekkürler Melis.

1.İngilizce öğretmenliği  istiyorum bölümüm olduğu için ama edebiyat tutkum olduğu için sözelden de  gircem o yüzden Edebiyat Öğretmenliği.

2.Beşiktaş taraftarı  geçmişten günümüze çok değişmekle beraber müthiş bir etkileşim geçirmiştir bence  renkli tribünlerle.. Eskisi gibi bir birliktelik göremiyorum bunun nedeniyse  bana göre son yıllarda yapılan yönetim yanlışlarıdır. Ama bu yıl yönetimi  başarılı buluyorum.

3.Artık Lost'taki Kate  oldu abi

Teşekkürler Yiğit Abi.

1.Evet Cem abi babam  Sergen Yalçın hayranı olduğu için bana Sergen ismini vermiş. Ve babam Sergen'in  dünyada gelmiş geçmiş en yetenekli futbolculardan olduğunu söyler.

2.Hataylı olmak değişik  bir duygu çünkü dışardan bakıldığında hep kara çarşaflı insanlarla tasvir  ediliyor Hatay,ama aslında tam bir medeniyetler kentidir.. Her ırktan insan  olmakla beraber çan,ezan,hazzan bir aradadır. Bu müthiş bir şey ve burda  istediğimiz gibi görüşlerimizi söyleyebiliyoruz.

3.İlkbahar zamanını  tavsiye ederim abi ne çok sıcak ne de soğuk.

Teşekkürler Cem Abi.

1.Havana'da doğup tam bir  sosyalist olarak büyümek isterdim.

2.Gücüne Güç Katmaya  Geldik.

3.Hiçbiri.

Teşekkürler Kaan.

1.Herkesin gördüğünü  farklı bir açıdan görüp farklı yorumlar katmak gibidir Beşiktaşlı olmak.  Herkesten farklı olmaktır.

2.Nazım Hikmet şair  olarak,Zülfü Livaneli şarkıcı olarak. Klasik müzikte ise Fazıl Say ve Farid  Farjad.

3.Biraz açıksözlüyümdür o  yüzden

Teşekkürler Eren.

1.Dediğim gibi abi  açıksözlüyümdür hemde biraz değil çok

2.Konuştuğum zamanlarda  büyük olaylar çıkıyor forumdan atılmak istemediğim için susuyorum. Ve forumda  birine sözüm var onu tutuyorum.

Teşekkürler Volkan Abi.

1.Baklava

2.Schuster'in oyun stili  yıllardır özlediğim ve beklediğim bir oyun stili kişiliği ve karakteri de  düzgün başarılı olacaktır.

3.Evet Sergen Yalçın'dan  dolayı.

Teşekkürler İhsan Abi.

1.Ben ilkokuldan beri  şiirlere karşı çok yakın hissederim kendimi nerde bir şiir görsem okurum  beğenirsem yazarım. Ama yazmaya başlamam 2 sene önce aşık olduğum bir kızdan  aldığım yarayla başladı ve hala devam ediyor.

2.Zülfü Livaneli –  Nefesin Nefesime

3.Edebiyat öğretmeni  olarak memleketimde görev yapıp mutlu bir halde görüyorum.

Teşekkürler Sercan.

Simurg

Teşekkürler sergen seni daha iyi tanımış olduk :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

evet seni daha iyi tanimis olduk
tesekkürler bu güzel söylesi cin
bi elestiri yapmadan gecemeyecegim,keske cevaplarin yanina sorularida alsaydin daha kolay anlasilirdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 11, 2010, 17:52:46
evet seni daha iyi tanimis olduk
tesekkürler bu güzel söylesi cin
bi elestiri yapmadan gecemeyecegim,keske cevaplarin yanina sorularida alsaydin daha kolay anlasilirdi

Herkesin sorduğu soruları kendisinin hatırlamasını istedim abi o yüzden yazmadım :)

[KralKartal]

ama seni tanimayanlar soru sormayanlar foruma yeni gelipte uyeleri tanimak isteyenlere ZOR olacak, o ne soruldugunu bilemez
ben bile baskasinin ne sordugunu bilmiyorum, sadece cevap okuyorum, biraz karmasik olmus, ama cevaplar icin tskler,
Sergen Yalcin sampiyon yap bizi :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Sağol Sergen.

Devamı gelir inşallah.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Ah sergen bir tarafta soruları açtım bir tarfta sohbet :D

Teşekkürler :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net