Ana Menü

Süper Lig 5.Hafta | Gaziantepspor-Bursaspor [20:00] --- Maç Tatil Edildi

Başlatan carsi52, Eylül 20, 2010, 00:51:57

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Her ne kadar küçücük bir kulüp miğde bulandırıcı bir taraftarlarıda olsalar malesef şuan ligde liderler.

Yenerlerse puan farkı 5'e çıkıyor bu yüzden saldır antep !
Bölünür senin için uykular!

keskinli

mac 62.dakikada yan hakemin kafasinin yarilmasiyla tatil edildi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

bursa macina denk geliyor nedense böyle durumlar

NoPasaran

Aynen..

Arkadaş bunun ceazsı neyse verilir. Bir tane adamın taşından herkes sıkıntı yaşıyor

Maçta öylesine temizdiki
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Tatil edildiyse,Bursa 3 puan alır,Antep'inde sahası kapatılır 2 Maç

Cem Goren

bu ne arkadas ya. gecen senede boyle oldu adamlar havadan 3puan aldılar. neden hep bu adamların basına gelıyo oda dusundurucu...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

Bursanın attığı golden dolayı tepki almışlar

Ersin Develi

Golü izledim,Golde birşey yok gibi,Ömer Erdoğan kafa topuna çıkıyor,yanındaki adam kendini yere bırakıyor,yani o harekete faul çalınmaz

melankolizm

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 20, 2010, 00:51:57
Yenerlerse puan farkı 5'e çıkıyor bu yüzden saldır antep !

ibb,fb maçı puan kaybı 5 :S zor takımlara puan kaybediyoruz 2dir.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Gaziantepspor ile Bursaspor arasında oynanan maçın yardımcı hakem Muharrem Yılmaz'ın tribünden gelen bir madde nedeniyle kafasının yarılmasından sonra tatil edilmesini kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Tolunay Kafkas sert sözlerle eleştirdi.

Kafkas, yayıncı kuruluş Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, "Isralarıma rağmen içeri girdiler. Ben, bu karardan utanç duyuyorum. Kötü sözler söylemek istemiyorum. Bundan daha ağır şeyler yaşandığında maçlar devam etti. Gaziantep güvenilir bir şehir. Burada kimsenin burnunun kanamasına izin vermeyiz. Çifte standarta ne gerek var. Daha önce başka statlarda neler oldu. Teknik direktörlüğümden utanç duyuyorum. Taş atana lanet ediyorum. Ama sen hakemliğine bak, maçı nasıl yönettiğine bak. Bir taş geldi diye maçı tatil edebilir misin? Ağzımdan kötü sözler çıkacak. Utanç duyuyorum" dedi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

NoPasaran

tOLUNAY ÇOK kızmış haklı bence..

Ne diye giriyorsun içeri..

bide bu kural nedir ya

girerse geri çıkamaz :-\
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

O kadar basit faul olmamalı,ellerini kullanmamış,sol kolunu zıplamak için açmış,Antepli futbolcu kendini yere bırakmış