Ana Menü

Öyle bir geçer zaman ki

Başlatan Simurg, Eylül 19, 2010, 11:32:30

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Simurg

;D
dizide evlenen kimse mutlu değil

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Ben izlemiyorum artık ya baydı :)
Since 1903

NoPasaran

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Mart 22, 2011, 23:42:00
Ben izlemiyorum artık ya baydı :)

1-2 haftadır yeniden güzelleşti bence  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Banucan

balıkçı Cemile'yi seviyooo balıkçı Cemile'yi seviyoooo
:ahaha :ahaha
FEDA

carsi52

Ziraat  Kupası yarı final ilk maçında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden ve maçın ardından dünü izinli olarak geçiren siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa maçının ilk hazırlığını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirdi.

İdmanın  bölümünde koşuların ardından bir süre istasyon ve kısa pas çalışmaları yapan Beşiktaşlı oyuncular, daha sonra yarım sahada taktik maç oynadı.

Siyah-beyazlı ekibin bugünkü idmanına sakatlıkları süren Ekrem, Ferrari ve sağ ayak bileğinde ağrısı olan Guti'nin yanı sıra, sol topuğunda ağrıları bulunan İbrahim Toraman çalışmaya katılmayarak tedavi oldular. Genç futbolcu Onur, sakatlığının ardından bugün ilk kez takımla çalışmaya başlarken, Ersan Gülüm ise salon çalışmalarına devam etti. Portekizli oyuncular Simao ve Almeida ise koşuların ardından antrenmanı tamamladı. Gaziantepspor maçında sağ ayak tarak kemiğine darbe alan Simao'nun ciddi bir sakatlığının bulunmadığı, Almeida'nın ise belindeki ağrılar nedeniyle dinlendirildiği bildirildi.

Bu arada, adalesinde sertleşme olan Quaresma ve dizinde ödem oluşan Necip de 5'e 2 çalışmasının ardından çalışmayı bıraktı.

Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

-ÜMRANİYE'DE KÜÇÜK DİZİ OYUNCUSU-
Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanını Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Osman adlı karakteri küçük yıldız Emir Berke Zincidi de babasıyla birlikte izledi.

Oynadığı dizideki Osman karakteriyle tanınan ve sevilen minik dizi oyuncusu, antrenmanda siyah-beyazlı oyuncularla buluştu.
Beşiktaşlı olan küçük oyuncuya futbolcular da  ilgi gösterdi.
Mutluluğu gözlerinden okunan Emir Berke Zincidi, hayranı olduğu Guti ve Quaresma ile hatıra fotoğrafı çektirdi

Beşiktaş idmanına sürpriz konuk !

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110408/besiktas_idmanina_surpriz_konuk_.html?ref=rss
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Ersin Develi

Bende bu resmi nereye koyacağımı düşünüyordum :)
Sen daha önce davranmışsın :)

DIABLO

Bücürüğe bak ya resim çekinmiş ;D
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

eyilimmi? duz mu durayim arasinda karar verememis.

bu kadar yildiz oyuncu bir aradayken bi resim filan cektirseydiniz arkadaslar.  :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

guti ve q7 sadece beşiktaş forması ile değerli benim için

yoksa bir önemi yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

kalkin restauranta gidin demiyoruz kanka.  :)

kötu mu olur ben isterdim, dusunsene fernandes. simao, ortada ben, sonra guti ve Q7.
iyi bi ani olurdu.

NoPasaran

E elbette ama Quaresma ve Almeida dışındakiler halktan diil sanki  ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano