Ana Menü

Konuların Kilitlenmesi

Başlatan erdibatmaz, Eylül 13, 2010, 14:45:10

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

tam yazdigin anda kapanmasi tabiiki sinir bozucu olmustur :D
ekrani kirmamissindir insaallah
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdibatmaz

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Eylül 13, 2010, 15:10:41
Konuyu keyfimize gore degil, gidisata gore kapatiyoruz, bin kez acikladik, bin kez ayni isimler
konu kilitlenince kontra konu acip, bunu sorgulamak icin caba gostermekte.

ne yapalım abi? tepkisiz mi kalalım kapanmasına. etki varsa, tepki de vardır. ayrıca konu sadece rederandum konusunun kapanması değil, genel olarak konuların kapanması. keyfi uygulama biraz bu. başkalarının düşüncelerini hiçe saymak.

Alıntı yapılan: keskinli - Eylül 13, 2010, 15:16:21
tam yazdigin anda kapanmasi tabiiki sinir bozucu olmustur :D
ekrani kirmamissindir insaallah

yok abi ben zaten sinirli değilim şu an. normal tartışıyoruz. birden kilitlendi, hoş değil.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

[KralKartal]

Sen yazarsan, baskalarinada ayni sekil cevap hakki dogacak oyle degil mi?

Uzatmadan kapattik... Sen yazacan, senin durumunda baskasi bu konuyu acacak, sonra
bu devam eder... Bazen radikal karar almak zorundasiniz, ve aninda karar almak zorundasiniz,
konu kilitlemekte oyle.. Kilitlemezsen, 2 dakikada 3 mesaj daha gelir...Bunun ayari olmuyor iste
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

+ Bu forumun kurallari bu sekilde,gerektiginde kural disi cikilip, olay buyumesin diye mudahele edilir,
ama keyfi siyasi gorusumuze gore karar verilmez, ben HAYIR oyu kullanirdim, yazilarimida yazdim,
ama bunu uzatmaya gerek yok...

her forumun kurallari farklidir, bizim amacimiz Besiktaslilari bir araya getirmek, Besiktasi konusurken
zaman zaman farkli konulara girip, tartisip eglenmektir. KALP kirmak, MEYDAN okumak degildir.

Bu forum dun baska kurallarla isliyorduda benim mi haberim yok?
Yillardir uyesin Erdi, hic degismiyorsun, hicte kurallar nasil yurur, biz ne diye nasil karar aliriz
bunu bilmen gerekirdi.

Ben 24 saat tansiyon tutamam, POLIS bile 24 saat senin tansiyonunu tutamaz, bakiyor is cigrindan cikiyor
derhal mudahele eder...Biz uyarimizi yaptik, zaten siz YENI uye degilsiniz, kurallarda belli,
tartismayi bilmedigimiz(hepimiz) icin gecerli..

Keyfi uygulamaysa keyfidir, Ahmet Abi Busra Evet diyorsa ben ve Volkan Hayir diyorsak,
ve ben konuyu admin olarak kilitliyorsam, nasil KEYFI oluyor bu canim kardesim? Neyin keyfi?
Zafer mi kazandimda kilitliyorum? Konusurken mantikli konusalim, TEPKINI genel secimde goster, Mitinglerde goster,
arkadas ortaminda goster, msnde goster, buradada gosterdin anlasildi zaten, fazlasi buradada etki yapar, kurallari zorlar.

erdibatmaz

o zaman bu tartışmanın da sonu yok. ben kilitlenmemeli diyorum.
keşke konu açılmasaydı baştan. o zaman tartışmak zorunda kalmazdık. aklıma çok abes örnekler geliyor şu anki durumla ilgili ama kapansın bitsin o zaman. yoksa burası da kilitlenecek uzarsa.

iyi günler.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

[KralKartal]

Forumda bu konu disinda tartisma yuzunden bir cok KONU kilitleniyor, kilitlendide..

O zaman hicbir konu acilmasin ve kilitlenmesin, editlenmesin ceza verilmesin?

Anliyorum, tamam gorusunu yazacaktin, ama bu her kilitlenen konu icin birileri icin gecerlidir,

bugun senin evinin karsisina spor kompleksi yapilacaksa, sen memnun olmazsin belki, rahatsiz olursun sesten,

komsun cok sevinir cunki spor yapmayi seviyor... iki kisiyi veya coklu kisileri ayni anda mutlu edemeyiz iste..

Keske o luksumuz olabilse

NoPasaran

Erdi eskiden beri konu kilitlenmesine karşı :D

Bende üye olsam başkaları yüzünden konumun kilitlenmesine sinir olurdum ::)

Aslında üye ceza aldıktan sonra konunun devam etmesi gerektiğini bene düşünüyorum

Ama çokta abartmaya gerek yok, Ana Forumumuzdaki bir konu değil sonuçta
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Harbi konu kilitlendi ben yorum bile yapamadım ;D
Bölünür senin için uykular!

+18 !

O konuya cevap yazamadigim icin benim de sinirim bozuldu..

Cepten girdim o kadar istahli okudum konuyu sonra baktim konu kilitli..

Cem Goren

ben kendımı yırttım lan konu acılsın 2gun onceden dıye ama ıpleyen olmadı :D neyse yazan yazı çizen çizdi. he bu arada Kaan ve Sergen'ın yazamaıgını gorunce valla sasırdım :)

he konu kılıtlemeye gelırsek saygıyı unutuyoruz o yuzden baska yapıcak bısey kalmıyor. konu kılıtlemek tabıkı ıyı bısey degıl kaldıkı admınlerde bunu ısteyerek yapmıyorlardır ama baska care yok gıbı duruyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Alıntı yapılan: +18 ! - Eylül 14, 2010, 11:12:09
O konuya cevap yazamadigim icin benim de sinirim bozuldu..

Cepten girdim o kadar istahli okudum konuyu sonra baktim konu kilitli..

Harbiden ha 19.sayfadan itibaren okumaya başladım okudum okudum sonuna geldim baktım kilitlenmiş ;D
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Boşverin arkadaşlar :D

Siyasi Tartışmalar Başka forumda ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

volkan abinin imzasına tıklayıp tartışma çıkarabilirsiniz :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Alıntı yapılan: Simurg - Eylül 14, 2010, 14:19:00
volkan abinin imzasına tıklayıp tartışma çıkarabilirsiniz :D

Limitsiz ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

açıkcası bende cok rahatsız oluyorum.dusunsenıze sız baska bırseyden durumu acıklayıp derdınızı anlatırken baska bırı bısey yazdı dıye konu kılıtlenıyor hop senınde yazılanlara cevap verme dusuncenı anlatma sansın sılınıp gıdıyor.asıl o zamanda sucsuz olan bır cok kısıde suclu durumuna dusuyor ve bence bu da guzel bırsey degıl.benım sahsı gorusum once konuyu kapatmaya yol acacak mesajları sılersın baktın olmuyor o kısıyı yasaklarsın.e ozaman ne guzel ıste gerı kalan kendınce devam eder.boyle bır sekılde de sorunlar cozulebılır bence
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi