Ana Menü

[Ş.ligi] Bursa-Valencia [14 Eylül Salı][21.45]

Başlatan Cem Goren, Eylül 10, 2010, 00:11:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Hiç sürpriz olmadı skor iddaada bütün kuponlarıma handikaplı 2 atmıştım :lol

Valencia koyunca hopluyor bursa  :P
Bölünür senin için uykular!

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=24993&sayfa=146

suraya bı gırsenıze dıkkatınız ceken bısey olcakmı. mal adamlarla toshac geceyım derken rezıllıgı belgelıyorlar :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

CR7

Alıntı yapılan: Cem Goren - Eylül 14, 2010, 23:49:56
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=24993&sayfa=146

suraya bı gırsenıze dıkkatınız ceken bısey olcakmı. mal adamlarla toshac geceyım derken rezıllıgı belgelıyorlar :D

Hatirliyormusun Diesel, senle Hollanda-Turkiye karsilastirmasi yapmistik..

Bu gece yine gorduk ki, Hollanda ligi Turkiye liginden bir kac gomlek ustun..

Hollanda Sampiyonu Twente evinde Inter ile basa bas mucadele ederken, Turkiye sampiyonu Bursa Ispanya´nin 3cusune 4-0 yeniliyor..

arkadaş şu yoruma bak :D

O inter sene başı Atletico Madrid'e yenildi :D

Valencia Barça ve Real böyle gittiği sürece 3. olur zaten ve İspanya bence dünyanın en kaliteli ligi..
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Sağlam yaptığı açıklamada "Rakibimiz çok iyi bir takım. Bizden güç farkı olarak da çok önümüzde. Böyle rakiplere karşı çok daha fazla koşmalı ve yapmayı daha çok istemeniz lazım. İlk gol çok şanssızdı. Ondan sonra da dengeler bozuldu. İlk yarının sonunda yenilen ikinci gol de tamamen moralimizi bozdu. Hemen sıkıntı oluştu. Baktığınız zaman ikinci yarı dengeyi yakaladık, üstünlüğü ele geçirdik, baskıyı kurduk derken 3.golü yedik. Yani çok kötü bir gol yedik. Bizim düzeyimizdeki bir takıma yakışmadı. O gol zaten oyunu kopardı. Belki o golü yemesek çok daha farklı olacaktı.

Genel anlamda oyunu değerlendirdiğimiz zaman rakibimiz takım oyununun nasıl oynanması gerektiğini bize çok güzel bir şekilde gösterdi. İlk Şampiyonlar Ligi deneyimimizde yaşadığımız o şaşkınlık pahalıya mal oldu. Kötü bir başlangıç oldu bizim için. Daha 5 maçımız var. Bu maç bundan sonraki maçlar adına önemli bir tecrübe oldu ve bazı gerçeklerle bir kez daha yüzleşmemiz gerektiğini gösterdi. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp sonraki maçlar için yönümüzü belirlemeliyiz. Taraftarlarımızdan ve bizi destekleyenlerden de çok özür diliyoruz. Bizim takımın bazı gerçekleri var. Takım olarak oynayan, bireysel oyun oynamayarak başarıya ulaştık. Ama bugün çok fazla bireysel oynamaya çalıştık. Ve çok basit hatalar sonucunda da rakip cezayı kesiyor. Türkiye liginde belki bu hataları telafi ediyorsunuz ama burası çok farklı bir organizasyon. Rakip kesinlikle affetmiyor. Bizim için çok iyi bir tecrübe olacaktır bu karşılaşma. Futbolu basit oynamayı beceremiyoruz maalesef. Bu Türk futbolunun en büyük eksikliklerinden biri." dedi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BerkAy1903

Dattiridat dat dattiri dat daat Dattiri dat dat daaat daaaaaaaaaaat :)))))))))))))))))))

:D:D:D:D:D
19o3

saldır beşiktaş

Ertuğrul Sağlam bu oyun anlayışıyla sistemiyle avrupada hiç bir şey yapamaz ben değil rakamlar söylüyor
Şampiyonlar Liginde 7 maç 2 galibiyet 5 mağlubiyet bizim uefa'da Metalist faciasınıda unutmamak lazım.
Ertuğrul Sağlamın borusu sadece Türkiye'de öter.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

Cem Goren

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..