Ana Menü

Rüzgar Sağnak "Gs neden elendi?"

Başlatan CR7, Eylül 06, 2010, 20:21:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

GALATASARAY NEDEN ELENDİ?
Avrupa Ligi eleme turunda Galatasaray adı sanı duyulmamış  ekibe elendi.

Neden biliyor musunuz?

Şayet Avrupa Ligi´ni takip ediyorsanız, tam sahanın orta yerine denk gelen panoda ne yazar bilirsiniz.

kelime aynı zamanda şampiyonanın "mottosu" yani sloganıdır.

RESPECT yani SAYGI..

Şampiyonlar Ligi´nin sloganı ise FAIR PLAY´dir yani ADİL OYUN.

Özetle futbol, bu iki temel felsefe üzerine, bu değerleri dünyada geçerli kılmak adına oynanır.

ADİL OYUN  SAYGI.

Sadece saha içi değerlere güvenmek ve her zaman ve şartta rakibine saygı duymak.

* * * *

Adnan Polat NTV´de yaptığı mülakatta şunları söylüyor;

"Bizim takımımız Avrupa Ligi rakibimizden iyiydi aslında, sakatlıklar ve şansızlıklar yüzünden elendik."

"Süperlig´de bizim rakibimiz sadece Fenerbahçe´dir."

Bu sözleri hazır fırsatını yakalamışken programı izleyen çoluk çocuğu ikna etmek için kullandığını tahmin ediyorum.

Eğer bu sözleri benim bulunduğum bir masada söylemiş olsaydı kendisine şu iki lafı söylerdim.

1- Son dakika gol attığın rakibinden, hem de 10 kişiyken, iki dakika tutamayarak gol yemenin sakatlıklarla ve şansızlıklarla ne alakası olabilir?

2- Çok doğru Başkan, sen Fenerbahçe´yi bu ligde geçebilirsen çok iyi bir iş başarmış olursun, çünkü diğerlerini geçmen biraz zor gözüküyor.

* * * * *

SAYGI futbolda en mühim olgudur.

Rakibine saygı duymayan hiç bir kulübün futbol yarışlarında en ufak bir şansı olamaz.

Aslında bugün Galatasaray´ın muhteşem Misimoviç transferi üzerine yazmayı planlamıştım.

Ama şimdi anlıyorum ki bu kafa, bu zihniyet orada durduğu müddetçe ne kadar transfer yapılsa nafile.

Baş saygısız.

Balık baştan kokar...

RÜZGAR SAĞNAK / MACADOGRU.COM
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

melankolizm

adnan polat ve ergun gürsoy ya lekesiniz kara leke!

Ersin Develi

Alıntı Yap2- Çok doğru Başkan, sen Fenerbahçe´yi bu ligde geçebilirsen çok iyi bir iş başarmış olursun, çünkü diğerlerini geçmen biraz zor gözüküyor.

Adnan'ın bu satırı okumasını çok isterdim :D Çok fena koymuş lafı