Ana Menü

ChangeLog

Başlatan Batuhan, Eylül 01, 2010, 01:21:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Benim için no problem

Ben arkadaşlar rahatsız oldu diye söyledim.Yoksa dediklerimi yoksayabilirsiniz :D
Bölünür senin için uykular!

Simurg

Avatarsızlık olayı güzel olmuş zorunlu avatar :)
Yaş konusuna katılıyorum sonuçta biz bu siteye kaç yaşımızda geldik ki

Gel gelelim yaş sınırı olan sitelerde oluyoda noluyo
Büyükler sapıtıyor bu defa :D
En nefret ettiğim şeydir olur olmaz sebeplerle hakaret yemek, hakaret etmek tüm samimiyetimle söylüyorum...
Saygısızlığın bambaşka bir boyutu bu durum
Üyler arası gerginlikte hiç bi yönetici çözüm bulamaz
İş tartışmayı çıkaranlarda bitiyor.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil herkesin düşüncesi farklı...
Birbirimizden hoşlanmasakta sevdiğimiz forumda zaman geçiriyoruz.
X kişisi y kişisine laf attıysa y kişisi susucak...
Yada x kişisi lafını bilicek sataşmıcak yada o yeri gelicek alttan alıcak.
Görmezden gelinicek yada
Her türlü hakaret kelimelerini editlesek bile çözüm olmaz
Hakaret boyutunda kesinlikle daha ağır caydırıcı cezalar gelmeli bende ondan yanayım.
Saygı herşeyden önemli
Küçük çocuklarda değiliz.
O benim saçımı çekti bende gidim onun saçını çekim.
Bazen susmak büyük bir erdemdir.
İlla yönetici müdahalesi olur laftan anlanılmazsa süresiz no post ihraclarda mevcut
Ama çok büyük bir karar dönüşü olmaz.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Batuhan

teşekkür ederim yapılanlar için :)
Koca hestiy aya bedenem ?

[KralKartal]

Istiyoruz ki herkes yazsin, ihrac no post verilmesin, ki baktigimizda son aylarda hatta yilda bile en az seviyede ceza yaptirimi uygulanmistir.
Genelde sözlü uyari yapmaktayiz, belki bu da insanlara daha cok gaz vermekte ve hakaret ve atisma/tartismayi fitillemekte.
Bu konuda zaten Volkan yazi yazdi, bundan sonrada eski duzeydeki gibi, gerektiginde uyari vermeksizin direk yaptirim uygulanacaktir,
bu konunun bizde uzun zamandir farkindayiz.

Fikirlerin icinde tesekkurler, Volkan yazmis, benim yazmama gerek yok ama tesekkur etmek icinde yazdim.
Eski-Yeni ayrimi yapan bir site/forum degiliz sanirim, yorumlarin eskisi yenisi olmaz, forum sadece yorum ve yazilara bakar,
senin eskine, cok post atmana bakmaz.

Zaten, sitede suan icin gorevliler yeterli, 2 admin ve 2 moderator.  Hepside gerektiginde ve yillardir emek vermekte.
Bazen SIKILSALARDA hakli olarak, yinede bizimle buradalar, onlarada tskler.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Batuhan

forumda üyelerin birbirine karşı eskisi kadar saygılı olmadığı fikrindeyim ben.

bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz ama,ben uzun süre takılamadım okuldu tatildi falan filan...dışarıdan bakınca ne kadar da belli oluyor.
en basitinden kendimizden büyüklere bile isimle hitap etmemiz veya adama bak ya vs. tarzı yorumlar atmamız yanlış diye düşünüyorum.
   zaten az kişiyiz,birbirimizi kırarak yıpratmaya çalışarak pozitif bir forum ve tartışma ortamı elde edemeyiz.bu tavırda devam etmemeliyiz bence.

saygılarıma :)
Koca hestiy aya bedenem ?

ERHUN

Üyelerin birbirine saygısız olduğunu düşünmüyorum.
Yorumlar biraz iğneleyici o yüzden bazen atışmalar oluyor.
Nopost tarzı cezaların gereksiz olduğunu düşünüyorum. Nopost alan kişi forumdan soğuyor. Eğer hep ceza alacak davranışları olan biriyse banlanmalı, büyütülecek bir şey yoksa ceza verilmemeli düşüncesindeyim.
Büyüklere hitap şekli ben kendi adıma konuşayım, sırf forum için değil normal hayatta da değişti benim hitap şeklim. Eskiden daha fazla bu abi şu abi derdim resmen önüme gelene abi diyordum bu davranıştan vazgeçtim. Yaşıtlarım, küçüklerime veya 3-4 yaş büyüklerime adıyla hitap ediyorum. Daha büyüklere genelde nickiyle hitap ediyorum arada abi dediğimde oluyor gerçi (Cem abi gibi).

ilhan mansız_melis

Ben tam tersini düşünüyorum,saygı arttı bence.

Eskiden daha sert tartışmalar ve daha ağır cezalar oluyordu. Ben sinirli ve agresif bi insan olduğum için zaman zaman tartışmanın tarafı oldum gereksiz yere. Ahmet abiyle nedenini hatırlamıyorum ama tartışmıştık özür diledim özelden sağolsun affetti. Kaan abiyle çok atışıyorduk bi ara o da geldi geçti. Son Rıza abiyle olanı onu bilemem ama ben unuttum bile. :)

Ama dediğim gibi saygı ya da tahammül arttı bence,hepimiz büyüdük,olgunlaştık.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

erdibatmaz

eskiden seviye yoktu pek :D şimdi iyi valla.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

mdc

Cem Gören forumun seviyesini düşürüyor. 3 4 gündür onun haricinde hiç bir şey de sıkıntı yok :D
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Cem Goren

Alıntı yapılan: mdc - Eylül 15, 2011, 00:40:02
Cem Gören forumun seviyesini düşürüyor. 3 4 gündür onun haricinde hiç bir şey de sıkıntı yok :D
Sen Cem Gören'e kurban ol lan.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

No Post olan soguyacaksa, ilk bastan direk cikis yapsin. Foruma uye olurken FORUM KURALLARI diye birsey cikar ve kabul edilir,
kabul ediyorsan sonra ceza aliyorsan, o zaman o sahista sorun vardir diye dusunuyorum. Biz ceza veriyorsak, o zaman ceza alan sahis cidden
tum kredisini tüketmistir. Kendi kendini sorgulamalidir once.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Uzun uzadiya bir şeyler yazmıştım ama vazgeçip sildim, kimseye bir kaç paragraf okutmaya niyetim yok boş yere.

Nopost alacak davranışta bulunmuyorum/bulunmam. Kendime hakimim. Durduk yere çıkış yapmam. Eğer bir yerde haksız yere nopost alırsam bir daha oraya giriş yapmam.

eRe

ben iki kez aldım sanırım ikisinde de farkındaydım zaten alacağımın ama işe siyaset girince Türkiye hakkında bazı konuşmalara dayanamamıştım :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Alıntı yapılan: ERHUN - Eylül 16, 2011, 19:31:23
Uzun uzadiya bir şeyler yazmıştım ama vazgeçip sildim, kimseye bir kaç paragraf okutmaya niyetim yok boş yere.

Nopost alacak davranışta bulunmuyorum/bulunmam. Kendime hakimim. Durduk yere çıkış yapmam. Eğer bir yerde haksız yere nopost alırsam bir daha oraya giriş yapmam.

Bir uye bir uyedir. Kimse durup dururken ceza vermez erhun..

Boyle bir saplantiya sahip admin yada mod yoktur sanirim.cunku uye olmazsa forum olmaz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net