Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 2010 | ücüncü dalga | sampiyon Resul

Başlatan [KralKartal], Ağustos 30, 2010, 15:22:14

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

aynen öle..

ama o kadaroyu nasıl kurdu anlamadım..

inanılmaz değerli oyuncular.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Bence ben de övgüyü hakettim  ::)    :ahaha    ;;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

şampiyonluk volkan abi ile kaancıgımla oynayacagım maçlar sonucunda belli olacak. hersey belli degil daha.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Ozan Doğan

NoPasaran

Alıntı yapılan: Resulbjk - Ekim 02, 2010, 16:25:42
şampiyonluk volkan abi ile kaancıgımla oynayacagım maçlar sonucunda belli olacak. hersey belli degil daha.

;D

Resul zor maç olur senin için diyeyim :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

RCA

değilim olum valla değilim daha birşey bitmiş değil. benim zorlu 3 4 maçım var onları aşarsam şampiyonum tamam. :D

fatsa istikrar sagladı volkan abı de guclu bır ekıp. iki rakibe de ilk yarı toplam 11 gol atsam da bana karsı rovans almak ısteyecekler ;D :P
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Alıntı yapılan: Resulbjk - Ekim 02, 2010, 18:47:25
değilim olum valla değilim daha birşey bitmiş değil. benim zorlu 3 4 maçım var onları aşarsam şampiyonum tamam. :D

fatsa istikrar sagladı volkan abı de guclu bır ekıp. iki rakibe de ilk yarı toplam 11 gol atsam da bana karsı rovans almak ısteyecekler ;D :P

Volkan abiyi aşağıladın kızdım bak sadece ;D
Benide aşağıladın senin maçta takımı antrenmana alıcam varımı yoğumu ortaya koyucam aslında sana karşı bu kadar iddialı olmıcaktım ;D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Şimdiden tebrikler Resul.

Başkanımızın hedefi 6. olmaktı.Şu an 6. sıradayım. :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

Alıntı yapılan: carsi52 - Ekim 02, 2010, 20:19:36
Alıntı yapılan: Resulbjk - Ekim 02, 2010, 18:47:25

Volkan abiyi aşağıladın kızdım bak sadece ;D
Benide aşağıladın senin maçta takımı antrenmana alıcam varımı yoğumu ortaya koyucam aslında sana karşı bu kadar iddialı olmıcaktım ;D

ol kaanım :D çekişmeli gecsın maçlar :P

That's me.

carsi52

Volkan abi ne diyor bu ya yenelim şunu ;D

Seninle maçım bu akşam mı resul :D
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Kaan 11 golün intikamını almazsak yuh olsun bize  :muha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

yok bu akşam değil.. :D

şakasına be abi maç kendısı oynanıyor yenerım de yenılebılırım de. :D neyse volkan abi ilk 3 e girer diyorum..

That's me.

KeePSaKe

Dzagoev 11.dakika da sakatlanmış ve yerini Corluka'ya bırakmış ama 8 puan almış napmış bu adam 11 dakika da merak ediyorum  ;D
Since 1903