Ana Menü

Kralkartal.com Forum Cup 2010 | ücüncü dalga | sampiyon Resul

Başlatan [KralKartal], Ağustos 30, 2010, 15:22:14

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Melisten intikam alındı 5-1 !

Geçmişi unutmayız Melis :P
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Tebrik ederim.

Nete girmediğim için ilgilenemiyorum takımla.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Ulan Yılmaz Vural'a benzedim dövücem sonunda futbolcuları  ;D  bütün taktikleri uyguluyorum 3 maç üst üste yenilgi aldım bu nedir ya :D
Since 1903

KeePSaKe

Bugün 4. yenilgi mi aldım oyundan soğudum :D
Since 1903

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

90+3'te atmışım. :D

FANTASY CITY - Kralkartal.com Forum Cup 3 liginde Dün: Fantasium stadında, Hezarfen spor MelisBjk takımına karşı. "Takımlara karşı Hezarfen spor gibi oynamak zorunda olmamızda utanç verici.Oyuncularım bundan fazlasını öğrenmek zorunda değiller.Ben yüksek kalitede takımlara karşı oynamayı tercih ediyorum",ilhan mansız_melis'in,Hezarfen spor hakkında düşünceleriydi."Biz onları kahvaltı için yiyeceğiz"diye kendinden emin bir şekilde sertçe yanıt verdi.

Maçtaki ilk golü Jurado atıyor.25uncu dakikada takımını öne geçiren golü attı: 1-0. Beraberlik golü Torres tarafından geldi. Maçın 93uncu dakikasında, attığı gol ile durumda eşitlik sağlandı: 1-1.

:ahaha
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Alıntı yapılan: carsi52 - Eylül 19, 2010, 14:01:39
Vidic'e 30 milyon veren olursa satmaya hazırım.

Ferdinandıda satabilirim isteyen olursa.

İkisinden birisini satıcam isteyen varsa ulaşsın bana :D

KeePSaKe

Vidic'e 30 veren olucağını sanmıyorum Kaan :D
Since 1903

carsi52

KeePSaKe

Since 1903

KeePSaKe

Kesenin ağzını açtım iyi bir orta saha arıyorum :)
Since 1903

carsi52

Yuh ya 2-0'dan maç vermişim hemde 73,84 ve 90'da bu kadar şanssızlık olmaz arkadaş..

Walcott'da 8 hafta sakatlanmış hayırlı olsun.

RCA

gollü bir maç olmuş erdemle..

3 tane de gol yedim etti 11 gol defansıma güveniyorum defansif ve ofansifi aynı anda maç içinde yogunlaştırmaya çalışıyorum..

şimdi yiğitle oynayacagım. xavi,ronaldo gibi yıldızları olsa da takım oyunuyla galibiyeti elde etmek istiyorum..

artık tek bir hedef oldu şampiyonluk.. bu da olursa 2.şampiyonlugum olacak 5 oldu mu da yıldızımı takacagım lıgın en buyugu olacagım ;D :P

kupa da ise yarı fınalde alpay team ıle oynayacagım zor maç çunku 2 maglubıyetmden bırı onaydı. defasnmı kalecı oynatmıs olsam da bahanelere sıgınmıyoruz..

ben kupa da aksılık olmazsa volkan abıyle fınalı oynayacakmısım gıbı gelıyor.. :D hadi hayırlısı ..

kaan senden vıdıcı ferdinandı alamadım ama gıttım skrtelı aldım bakalım bu oyuncuyuda denyecegız işimize yaramazsa satarız.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

3gol atıp 7 gol yedım ya sanırım en gollu mactı bu senekı :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi