Ana Menü

Spor Toto Süper Lig | 3. Hafta Fenerbahçe - Manisaspor

Başlatan +18 !, Ağustos 28, 2010, 13:26:21

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

olurda bı suprız olur manısa kazanırsa 10.haftaya geldıgımızde bızım dısımızda lıgte takım kalmaz :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CR7

Kale Ertuğrul'a kalır mı?
Manisaspor maçı öncesi Fenerbahçe kalesinin üzerinden kara bulutlar eksik olmuyor! Sarı lacivertlilerde Volkan'ın sakatlığında kaleyi koruması beklenen genç kaleci Mert'in de durumunun kritik olduğu ortaya çıktı !..

Lig TV Muhabiri Tunç Elibol'un bildirdiğine göre sarı lacivertlilerin Manisaspor ile oynayacağı maçta kaleye kimin geçeceği tam bir soru işaretine dönüştü. Volkan'ın henüz tam düzelmeyen sakatlığının ardından genç kaleci Mert'in de karın kaslarıda ödem tespit edildi. Şu an için iki kalecinin du durumu belirsiz. Hem Volkan hem de Mert oynayamayacak durumda olursa, Manisaspor maçında kaleyi 3. kaleci Ertuğrul Taşkıran koruyacak.

(Ligtv.com.tr)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

Şl ve avrupa liginin acısını manisadan çıkarabilirler.. Seyircisiz maç fenerin daha çok işine gelecek ve yararına olacak maalesef..

Cok büyük baskı var üzerlerinde ve seyirci olmayışı bu konuda rahatlatacak feneri bu maçta..

ben 2 farklı kazanacağını düşünüorm fenerin.

Umarım yanılırımda el bombasıyken atom bombasına dönüşür iç işleri..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Ağustos 29, 2010, 00:40:21
Şl ve avrupa liginin acısını manisadan çıkarabilirler.. Seyircisiz maç fenerin daha çok işine gelecek ve yararına olacak maalesef..

Cok büyük baskı var üzerlerinde ve seyirci olmayışı bu konuda rahatlatacak feneri bu maçta..

ben 2 farklı kazanacağını düşünüorm fenerin.

Umarım yanılırımda el bombasıyken atom bombasına dönüşür iç işleri..

...

4-2 kazandı feneV
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

carsi52

Şimdi fener maçının özetini izledim.
Valla helal olsun [kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]ocamana g.gönül sakat olduğu için alt yapıdan çıkartmış bi oyuncu sağ beke koymuş çocuk takır takır oynamış 1'de asist yaptı..

Biz uğraşıyoruz Erhanlarla..

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

KeePSaKe

Skora aldanmayın maçı izledim Manisaspor net 5-6 gol kaçırdı onları atsaydı tam tersi olacaktı...
Since 1903