Ana Menü

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Başlatan Simurg, Ağustos 25, 2010, 20:33:22

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

aski memnuda daha cok izleniyordu, fatmagulde,reytingler dogru yani ama espri yaptim,gunu degisir diye
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Şimdi şöyle birşey var aslında Fatmagül'ü genellikle Kadınlar izliyor.
Vadi'yi her ev izlemiyor atıyorum adamın karısı Fatmagül'ü izlemek istiyor gidiyor kahveye 15 kişi birden izliyor ;D

Benim tanıdığım ve çevremde Vadi'yi izleyen insanlar genelde tek televizyondan kalabalık izliyor :D Reyting bundan daha azdır yoksa izleyen kişi sayısında Vadi'yi geçme şansı hiç yok ;D
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Kurtlar vadisinin konusu bile değil..

Datmagül yada aşkı memnuyu sor tüm internet biliyor :D

Bence eski havası yok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Eski havası olmadığı halde hala Türkiyenin en fazla izlenen dizisi veya ilk 3'e girer diyebiliyorsak bu diziye laf etmekte biraz yanlış olur :D

NoPasaran

Etmiyoruz yahu zaten :D

Tv tarihinin en büyük dizisi kuşkusuz Türkiyede
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ekim 13, 2010, 21:36:56
Tv tarihinin en büyük dizisi kuşkusuz Türkiyede

o kadar da değil..

Bizimkiler var Mahallenin muhtarları var daha önce..
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

yigit o zamanlar baska dizi yoktu,en azindan rakipleri yoktu
yani mecburiyetten bakiliyordu :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

ferhunde hanim vardi o dizi eskiden baya tutuyordu yani
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

istanbul yedi tepe, yedi numara, cemberimde gul oya, daha önceden kara melek vardi.butun ailenin izleyecebilegi diziler bunlar.

kurtlar vadisini hic seyretmedim, elestri yapmam dogru olmaz ama bana daha cok sadece belli bir tür insanlara yöneliyor gibi geliyor. yani seyirci kitlesi kisitli bir kisim. ama tabiiki cok izleyicisi var, bunu kimse inkar edemez.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Türkiye tarihinin en çok beğenilip izlenen dizisi Kurtlar Vadisi'dir çakırların baronların olduğu dönem Türkiye'de nerdeyse izlemeyen yoktu sokaklar boş oluyordu yahu.

O belli kesimin izlediği dizi Kurtlar Vadisi Pusu ikisi arasında dağlar kadar fark var.

Simurg

en çok kv izlense nolucak ki boşa
yarış yapıyorsunuz :D
İzleyen izler izlemeyen izlemez zaten.
Aliyesi 7 numarası bir istanbul masalı doktorlar vs.
her dizi zamnında reyting toplamasa bu kadar uzun soluklu yayınlanmazdı zaten. :D
Bana görede ikinci bahar gibi bir diziyi hiç bir dizi geçemez
Kişisel görüş

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Kurtlar Vadisi hem gerçek olayları anlatıyor hemde çoğu şeyi önceden bildiğini gördük.
Ve kaç senedir hala devam ediyor dizi başarılı bir şekilde ve halen izleniyor.Özellikle altını çiziyorum her konusunu bi yana bıraktım Türkiye'de olacakları önceden bilip bunu gösteriyorsa bu dizi efsanedir bu dizinin yanına kimse kolay kolay yaklaşamaz :D

keskinli

saydiginiz dizilerin cogu rekabetin az oldugu dönemlere denk geliyor
o zamanlar hem kanal azdi hemde dizi az cekiliyordu
benim sahsi favorim ekmek teknesi dizisiydi,bittigine cok üzülmüstüm
kesin olarak kimse diyemez ama kv en cok izlenen dizi,buda benim hissi reyting ölcerim
ayrica her kesimden izleyicisi var,yani ima edildigi gibi ülkücülerin dizisi degil
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

hakli olabilirsin Kaan, diziyi hic seyretmedim ama pusuda benim dedigim olay olabilir. ayrica Turkiyede yasamayinca aslinda yorum yapmak zor.

IL Capitano

cenberimde gul oya iki-uc sene önceydi. ve tanidigim herkes bakiyordu. ama turkiyede yasamayinca saglikli yorum yapmak zor. avrupada yasayan uc-bes milyon nereye, 75 milyon turkiyeli vatandas nereye.