Ana Menü

Mehmet Aurelio

Başlatan Cem Goren, Ağustos 24, 2010, 01:45:12

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Aurelio ne yaptı yahu..

Ricardinho ile kavgası olayında zamanında forumda yazdım ne konuştuklarını kimse bilmez. İkiside brezilyalı ve olay saha dışına kadar çıktığına göre küfür var..

Çok gereksiz abartılıyor bazı şeyler..

Şu Fener ezikliğini bi zahmet aşın artık.

Beşiktaş büyüklüğünden bahsedenler sürekli Fener ile kıyaslıyor kendisini..

Koymuşum fenere, bu sene havada karada yerde her yerde farklıyız işte..

Birilerinin gazına gelip Aurelio gibi önemli bir transferi eleştirmek akıl alır şey değil
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Fener ezikliği aşılcaksa ondan arta kalanlarla yetinmemeyi biliceksin o zaman.
Bu takım 2 adım öteye gidemiyor.
Deja-vu
Yaralı olurda son zamanlarını iyi geçirir inşallah.
En yararlı transfer Aurelio !

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

K.D

şöyle iğnelemeler yapmayın beşiktaş taraftarı kendi oyuncusu bilerek kendini yere atarsa onuda ıslıklar karşı takımın penaltısı varsa onuda bağırır beşiktaşlılık budur
rico paşa olayında ne dediği bilinmez ve eğer türk köpeği dediyse rico paşa HİÇBİR ZAMAN BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞAN BİR FUTBOLCU OLAMAMIŞTIR ÇÜNKÜ ARMASINDA TÜRK
BAYRAĞI OLAN İLK VE TEK TAKIMININ FORMASINI GİYERKEN LAF EDEMEZ... en faydalı transfer aurelio!!!!!!!!
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

KeePSaKe

Ayrıca Ricardinho naptı da bu takımda bu kadar paşa oldu bende onu anlamıyorum :D
Since 1903

carsi52

Türkiyenin 3.kulübü Beşiktaş diyordun ya volkan abi.
Şuan Türkiyenin en tükürdüğünü yalayan kulübü olduk Beşiktaştan başka herkez artık yüzsüz rezil diyor Beşiktaşa seveni sevmeyeni bunu başaran yönetime teşekkürler  :alkis

Ayrıca zamanında fink gitmesin ernst veya necip cezalı duruma düşer veya sakatlanırsa kim oynıcak yahu dediğimde hemen atlayıp Ekrem demiştin yani var yeter gibisinden ee şimdi tam tersini söylüyorsun gerçekten ...  :-\

Fener formasıyla bize o şerefsizzzliği yaptı bu miğde bulandırıcı herif şimdi hangi yüzle onu Beşiktaş formasıyla izlememizi istiyorsunuz ?
Biz nobrelerden kurtulalım derken başımıza aurelio pisliği çıktı şimdide.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Ekrem oynar yine oynar..

Ama Aurelip Ekremden daha iyi oynar :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Emre Belözoğlu en iyi o mevkide onu alsaydık keşke  :-\
Yada Tuncay şanlı robiyi alamazsak süper olur ? Delgado gitti Tabatada gitsin o mevkiye yedek olarak Tümer süper gider dimi ?

Haydi yönetim bunlarıda al !

ERHUN

Artık ne kadar konuşsak boş. Adam geldi, Schuster istediki geldi. Ernst-Necip 2lisiyle 1 sene gitmez. Keşke Fink kalsaydı ama kontenjan sorunu var. Hayırlısı olsun.

Ayrıca Aurelio'nun kim formasını alacak diyen arkadaşlar, Ernst falan bir derece alan az çok oluyorda Fink in formasını kaç kişi aldı? Yada yeni transfer Hilbert'in? Her maça gittim Hilbert forması göremedim?

Ayrıca Aurelio benim gözümde Emre ve Tümer gibi [şeref yoksunu] bir insan değil. Takıma iyi bir yedek olur bence zararı yok.

Tabi bu yorumları bonservis bedeli ve maaşını bilmeden yaptım. Bonservis bedeli ve alacağı yıllık ücret nedir bilen bir söylerse iyi olur.

CR7

yıllık alacağı 1 milyon € diye söyleniyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Kralkartal21

Sabah dershanede arkadaşların arasında futbol muhabbeti geçti. Aurello'yu almışız dedim. Şaşırdılar baya bi.  Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı arkadaşlarım çok çok iyi bir transfer olduğunu söylediler. Kendi yönetimleride dokundurdular inceden.

Elin renklileri transferimizi kutlarken biz neden böyle düşünüyoruz anlamadım.

Tek sorun Necip ve geçmişti kalan Ricardinho olayı.

Necip bu transfer sonrasında harcanacak adam değil. Schuster'de biliyor bunu. Çok iyi bir yedek oldu Aurello.Acaba Necip sizin kadar dert ediyor mudur Aurello'yu.

Ernst koca sezonu tek başına çıkarabileceğini mi sanıyorsunuz anlamadım ki. Helsinki'yi elersek haftada 3 maç yapacağımızı unutmamamız gerekiyor. Kadroda daha rahat rotasyon sağlayabiliriz bu transfer ile.

Hücum gücünü arttırmamız gerektiği zaman ise çıkar Ernst'i sok Aurelio ardından sok alınması gündemde olan yabancı forveti tamam.

Hayırlısı olsun..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

CR7

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Ağustos 24, 2010, 15:54:41
Sabah dershanede arkadaşların arasında futbol muhabbeti geçti. Aurello'yu almışız dedim. Şaşırdılar baya bi.  Fenerbahçe'li ve Galatasaray'lı arkadaşlarım çok çok iyi bir transfer olduğunu söylediler. Kendi yönetimleride dokundurdular inceden.

Elin renklileri transferimizi kutlarken biz neden böyle düşünüyoruz anlamadım.

Tek sorun Necip ve geçmişti kalan Ricardinho olayı.

Necip bu transfer sonrasında harcanacak adam değil. Schuster'de biliyor bunu. Çok iyi bir yedek oldu Aurello.Acaba Necip sizin kadar dert ediyor mudur Aurello'yu.

Ernst koca sezonu tek başına çıkarabileceğini mi sanıyorsunuz anlamadım ki. Helsinki'yi elersek haftada 3 maç yapacağımızı unutmamamız gerekiyor. Kadroda daha rahat rotasyon sağlayabiliriz bu transfer ile.

Hücum gücünü arttırmamız gerektiği zaman ise çıkar Ernst'i sok Aurelio ardından sok alınması gündemde olan yabancı forveti tamam.

Hayırlısı olsun..

mantıklı düşünen herkes bunun iyi transfer olduğunu anlar

ama duygusal düşünülüyor.

ve de sanki isteyenler Beşiktaşlı değil istemeyenler çok iyi Beşiktaşlı gibi hava oluşturuluyor Rico olayından dolayı.

neyse. ne desek boş.

bir kez daha iyi oldu ve hayırlı olsun diyorum
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 24, 2010, 12:22:09
Schsuter istiyorsa saygı duyacak herkes, duymak zorunda.

bence Schuster istemez, nereden tanisin onu , yonetim aliyor
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Ağustos 24, 2010, 16:19:04
Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 24, 2010, 12:22:09
Schsuter istiyorsa saygı duyacak herkes, duymak zorunda.

bence Schuster istemez, nereden tanisin onu , yonetim aliyor

Schuster oyuncu istiyor ön liberoya
yerli ve kaliteli olsun diyor..

Oklar aurelioya dönüyor :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

tamam yonetimde diyor, sana aurelioyu alalim :) ama ozellikle aurelio ismini soylemez
sanki buyuk yildiz  :hehe
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Pislikte 1 numara abi öyle deme :)