Ana Menü

Mehmet Aurelio

Başlatan Cem Goren, Ağustos 24, 2010, 01:45:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

İyi bir transfer Fink'in gideceğini düşünürsek o bölgeye alınabilecek en iyi yerli oyuncu.
Maliyetide gayet uygun yönetimi bu transfer yüzünden eleştirmek yanlış olur yerinde ve sağlam bir adım attılar.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Ersin Develi

Aurello hakkındaki yorumları okurken çok şaşırdım.Büşr[kufur otomatik degistirilmistir]aan,Melis çok acımasızca yüklenmişsiniz heralde hep duygusal taraftan bakmışsınız olaya.Sadece Ricardinho olayına bakıp birilerine nefret kusacaksak,Rüştü,Nobre bunların ne işi var bu takımda,ya da o kadar yücelttiğiniz mustafa denizli neden bu takımda teknik direktörlük yaptı?
Nobre fb de oynarken Türkiyenin en çirkef en sahtekar futbolcusuydu (samsunspor maçı hala hafızamda) ama şuan Beşiktaş'ın futbolcusu...
Aurello ne yapmış? Ricardinho ya salmırmış,peki neden KENDİ VATANDAŞI olan Ricardinho ya,neden İbrahim üzülmez e değilde Ricardinho? İşin aslını astarını biliyormuyuz? Yanlış anlamayın Aurello yu savunmuyorum,ama olaylara da tek taraflı bakmıyorum.
Sevip sevmemek konusu kişinin şahsi düşüncesidir,kimse zorlayamaz sev diye ya da sevme diye ama eğer ortada Beşiktaş'ın menfaatleri söz konusuysa herkes saygı duymak zorundadır.
Yaklaşık 60 maç oynayacağız bu sene Ernst ve Necip Messi değil ki bu tempoyu kaldırsın,sakatlanma ya da ceza alma durumunda kim oynayacak Fink te giderse? Delgado gibi çakma libero mu,eğer öyleyse İbb maçını hatırlatmakta fayda görüyorum.

ilhan mansız_melis

Abi ben daha önce de söyledim.

Sırf Fener'den,Cimbom'dan geldi diye o adama kin kusan biri değilim.Öyle olsam Rüştü'ye,Mehmet Yozgatlı'ya,Mustafa Hoca'ma,Nobre'ye de kin kusardım ki bir zamanlar Nobre'yi,hala Rüştü'yü ve Mustafa Denizli'yi en çok savunan insanlardan biriyim bu forumda.

Benim için problem Fener'den,Gs'den gelmesi değil.Banane nereden gelirse gelsin.Ben Ricardinho'ya yaptıklarını unutamıyorum.Ayrıca Ricardinho'yu öyle çok aşırı seven biri de değilim.Bu saldırıyı İbrahim Üzülmez'e de,atıyorum Delgado'ya da yapsa tepkim aynı olurdu.Ama ne bileyim dayanamıyorum bu duruma.

+ Bu olaya duygusal yaklaşıyorum orasını zaten kabul ediyorum.

İnşallah çok iyi oynar bizde ama ben desteklemem Aurelio'yu.

+18 !

Ricardinho'yu çok seven biri olmadığını söyledin. Ama İ.Üzülmez'e yada Delgado'ya yapılsa da aynı tepkiyi vereceğini söyledin.

Yani Ricardinho ve İ.Üzülmez senin gözünde aynı mı Melis?

Eğer Aurelio,o hareketi İ.Üzülmez'e yapsaydı bu kulübün kapısından girdiği gün ona lanet etmeye başlamıştım.

ilhan mansız_melis

Ricardinho ile İbrahim Üzülmez tabi ki aynı değil ama sonuçta o gün Beşiktaş'ın oyuncusuydu Ricardinho.

Önemli olan o gün hangi formayı giydiği benim için.

Olay budur benim için.

+18 !

Tamam da biri 12-13 yıldır Beşiktaş'a hizmet eden biri diğeri ise 2 yıl oynayıp gitmiş.

Nasıl olurda aynı tepki olur onu anlamadım.

ilhan mansız_melis

Canım kardeşim ;D

Deli İbo'yu çok severim.Ricardinho ise benim için çok çok önemli bir isim değil.

Ama ister 6 ay oynasın,ister 16 yıl.Sonuçta Beşiktaş forması giyiyor o an.Ve tepkimin ölçüsü forma giydiği süre değil,hangi formayı giydiğidir benim için :)

+18 !

Bende bunu yadırgadım.

Neyse.

melankolizm

olumsuz tepki vermek yanlış sahada oynarken ama benimde içime sinmiyor. nötr davranmak gerekir. tepkisiz oynasın çabalasın alsın parasınıda

carsi52

Kaç numaraya giyicekmiş bu ?
Bölünür senin için uykular!

saldır beşiktaş

55'i giyecekmiş ilginç  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

oha 55 yaşına mı gelmiş :o

yoksa Samsunlu mu :o
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis