Ana Menü

Sercan Mourinho'nun listesinde

Başlatan NoPasaran, Ağustos 23, 2010, 14:55:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Geçtiğimiz sezon 3 büyüklerden transfer teklifleri almasına rağmen Bursaspor'da kalan Sercan Yıldırım'ın ismi şimdi de Real Madrid'le anılmaya başladı.

İspanya'nın AS gazetesi, yeni santrfor arayan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Morinho'nun düşündüğü isimler arasında Sercan'a da yer verdi. Gazete, Manchester City'den Adebayor, Lyon'dan Gomis, Napoli'den Quagliarella, Panathinaikos'tan Djibril Cisse ve PSV'den Toivonen ile birlikte Sercan Yıldırım'ın da Mourinho'nun geleceğe yatırım olarak düşündüğü santrfor adaylarından biri olduğunu yazdı.

Şampiyon gibi oynadık

Öte yandan Sercan, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Gol atamadım ama takıma büyük katkı yaptım" dedi. Takım arkadaşlarını özverili mücadelelerinden dolayı kutlayan genç futbolcu, "Büyük bir mücadele sergiledik bence. Şampiyon takım gibi oynamayı alışkanlık haline getirmemiz gerekiyordu. Nitekim de bu maça böyle hazırlandık ve böyle oynadık" diye konuştu.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

O değilde ben as gaztesinde böyle bir haber göremedim :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

Sadece piyasası artsın diye haber yaptırtmış Bursa :D

carsi52

Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Mourinho ya Sercani taniyormusun desen, kafa mi buluyorsun der kesin  :ahaha
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

:ahaha

Off habere bak ya  :ahaha
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

As gazetesi Fanatik ve Fotomaç a özenmiş heralde :D
Since 1903

+18 !