Ana Menü

Söyleşi Cevapları | Keepsake

Başlatan KeePSaKe, Ağustos 20, 2010, 17:09:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Öncelikle başta Büşra olmak üzere hepinize teşekkür ederim açıkcası bu kadar erken söyleşiye seçileceğimi beklemiyordum :)

Alıntı yapılan: Simurg - Temmuz 01, 2010, 13:29:22
Bu ayki söylesi konuğumuz keepsake herkesin 3 soru sorma hakkı var başlayalım o zaman
Son gün 11 temmuz.

1. Keepsake nedir kimdir neler yapar bize kendini anlatır mısın ?
2. Neden beşiktaş seni kim beşiktaşlı yaptı.
3. Hayalindeki ilk 11ri kur desen zaman kavramı yok kimleri koyardın ilk 11rine

Kolay gelsin

1.Ali Andaç Çanak 1992 yılında İstanbul da doğmuş İlkokul Ali Suavi İ.Ö.O,Lise Selçuk Anadolu Meslek ve Meslek lisesi(Grafik bölümü) mezunu ve dersaneye başlayacak :) Büyük ihtimal Final olucak...Sakin,yavaş biraz da utangaç :P ama neşeli bir insanım :)

Futbol,Karikatür çizmek çok severim Penguen ile Uykusuz'a çizdiklerimi göndermeyi düşünüyorum belki karikatürist çıkarım kim bilir :P Kitap da okurum ama genellikle macera,gerilim-korku türü severim.Film-dizi çok izlerim South Park,Jackass hastasıyım :) Prison Break,Avrupa yakası sevdiğim dizilerdir.Film ise Piyanist,Er Ryan ı kurtarmak,Turistas,Orphan,Law Abiding Citizen,Carriers (Veba),The Crazies,Notorious daha vardır aklımda kalan bunlar...

Müzik genel olarak Rock-Metal ağırlıklı ama sevdiğim Pop-Rap müzikler de vardır...

Sevmediğim ise BÖCEK nefret ederim bu yaz kendilerinden baya eziyet çektim 4 tane çiyan leşim var :D

2.Beni Beşiktaş lı yapan olmadı ama Beşiktaş lı olmamda en büyük etken ailem ve akrabalarımın Beşiktaş lı olmasıydı...

3.Casillas,Nesta,Cannavaro,Cafu,Carlos,Zidane,Nedved,C.Ronaldo,Messi,Shevchenko,Christian Vieri

Teşekkürler Büşra

Alıntı yapılan: +18 ! - Temmuz 01, 2010, 13:51:41
Hayalindeki üniversite?
3 dilek hakkın olsa ne dilerdin?
2010-2011 Turkcell Süper Ligi'nden beklentilerin? (Beşiktaş için)

1.Mimar Sinan,Marmara

2.Sağlık,para,terörün ve savaşların bitmesini dilerdim

3.Eğer başımıza çok büyük bir aksilik gelmezse Şampiyon olacağımıza inanıyorum rakip olarak Fenerbahçe ve Trabzonspor u görüyorum...

Teşekkürler Sergen

Alıntı yapılan: Cem Goren - Temmuz 01, 2010, 17:36:06
1)ismin hikayesi ve anlamı
2)neden Besıktas neden KK
3)hayatta yapmak ıstedıgın 3sey

1.İki ismim var ilk ismim rahmetli dedemin koyduğu Ali ikincisi Andaç ben daha çok Andaç'ı kullanıyorum
Evde kura çekmişler 3 tane isim varmış Andaç,Anıl,Alican sonuç Andaç çıkmış Allah tan Alican çıkmamış  ;D  Annem istemiş Andaç ismini eski komşumuzun çoçuğunun ismiymiş galiba genellikle ismimi duyanlar ilk defa duymuş oluyor anlamını soruyor anlamı;anı,hatıra demek....

2.Çünkü Beşiktaş benim Dünyam,yaşam tarzım,onsuz yapamam,yaşayamam iyiki Beşiktaş lı olmuşum Beşiktaş için herşeyi yaparım...

Aslında benim ilk forumum Kralkartal dır.Orasıda ilginç Lise 1 gibi fanatik Galatasaray lı arkadaşım Beşiktaş tezahüratlarına ve Çarşı ya hayrandı aramızda bir muhabbet oldu tam hatırlamıyorum ama tezahüratları bana o zamanki adı Kralcarsi.com dan indirdiğini söyledi iyi dedim bende bakiyim belki bende indiririm diye neyse baktım forum kısmı var girdim ilk önce ziyaretçi olarak okudum sonra üye oldum ara sıra yorum yazdım daha sonrada bağlandım KK ya inşallah böyle devam eder :)

3.İyi bir Üniversite kazanmak
  Bol para kazanıp mutlu bir şekilde kimseye muhtaç olmadan yaşamak.
  Mutlu bir yuva ve huzurlu bir aile

Teşekkürler Cem

Alıntı yapılan: keskinli - Temmuz 01, 2010, 18:27:33
-aslen nerelisin
-besiktas denince ilk akla gelen insan sence kimdir?
-kitap okurmusun,okursan hangi tür okursun?
kolay gelsin

1.İstanbul da doğdum.Ama daha eskiye gidecek olursak Selanik göçmeni diyebiliriz :)

2.Bu biraz zor bir soru abi Beşiktaş a faydası olmuş çok kişi var aklımda ama madem bir isim söyleyeceksem Süleyman Seba derim...

3.Eskisi kadar olmasa da okurum genel olarak Macer[kufur otomatik degistirilmistir]orku-gerilim okurum.

Teşekkürler Ahmet abi

Alıntı yapılan: Çarşı10-ur - Temmuz 02, 2010, 00:10:53
nası buldun buraları

Cem e söylediğim gibi fanatik Galatasaray lı arkadaşım eski adıyla kralcarsi dan tezahürat indiriyormuş bende indiriyim derken foruma girdim ortam güzel bende forumda düşüncelerimi paylaşiyim dedim :)

Teşekkürler Çarşı10-ur

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 02, 2010, 14:22:07
Çok şükür  ;D
Nick'in neden Keepsake yani anlamı ne ?
KK'dan başka üye olduğun forum var mı ? Varsa neler
En sevdiğin yemek

1.Keepsake anı,hatıra(Andaç) demek.Bende merak ettim ingilizce sözlükten bakmıştım ne diye Keepsake,Souvenir,Memento çıktı bende Keepsake yi beğendim :)
http://www.sozluk.net/dinle-keepsake-iiuKBC0Mkx94EfJAlUUSiCNld.html  ;D

2.Gtaturk diye bir site var ama çok takıldığım bir site değil hani tanımıyorum kimseyi çok nadir girerim bir şey sorucağım zaman...
Birde Volkan abinin foruma takılıyordum ama sonra uğrayamadım kusura bakmasın üyeliğim gitti mi bilmiyorum :)

3.Fırında Makarnaaaaa  ;D

Teşekkürler Melis

Alıntı yapılan: carsi52 - Temmuz 02, 2010, 21:51:20
-İlk gittiğin Beşiktaş maçı ?
-Gidipte pişman olduğun bir maç oldu mu ? Keşke gitmeseydim dediğin ?

1.Beşiktaş-Sarajevo
2.Yok galiba...Beşiktaş-Manchester United maçında çok küfür etmiştim ama :)
Teşekkürler Kaan

Alıntı yapılan: L_James_23 - Temmuz 17, 2010, 23:07:35
unutamadığın maç?
Unutamadığın futbolculardan bir Beşiktaş 11'i kursan kimleri koyardın Teknik direktör kim olurdu?
yönetim hakkındaki düşüncelerin neler?

1.)Chelsea-Beşiktaş maçını unutamam Kuzenlerimle izlemiştim harika bir gündü Spikerin "Sergen golll Stamford Bridge'de Beşiktaş'ın kanat sesleri var" sesi hala aklımda Tabi 3-4 Kadıköy Hatırası unutulur mu :)

2.)Cordoba,Zago,Ronaldo,Ali Eren,Deli İbo,Münch,Guinti,Sergen,Pascal Nouma,Amokachi,İlhan Mansız genellikle 100. yıldan kalma olurdu benim kadrom...
Teknik direktör Lucesu olurdu...

3.)Yönetim çok kızdırdı bizi ama şimdi ne oldu bilmiyorum Demirören e birden patladı doğru hamleler yapmaya başladı şaşırttı beni açıkcası ben ümidi kesmiştim başımıza bela olur diyordum bu Demirören ama bilmiyorum Quaresma ve Guti den sonra Robinho da gelirse belki eski kötü günleri unutturabilir

Teşekkürler Yiğit

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 17, 2010, 23:16:14
Beşiktaş harici (Avrupa takımları dahil) hangi takımı çok seviyorsun
Beşiktaşta en sevdiğin(beğendiğin) futbolcu
Dünyada en sevdiğin(beğendiğin) futbolcu

1.Milan.O dönemin futbolcuları Maldini,Abbiati,Nesta,Pirlo,Seedorf ve özellikle Shevchenko bana o takımı sevdirdi renkleride ayrı güzel. Dolabımda Shevchenko forması duruyordur küçük kalsada :)
Birde Deportivo var Milan kadar olmasada taraftarları sayesinde kanım ısındı kendilerine...

2.1.Pascal Nouma 2.İlhan Mansız 3.Sergen Yalçın

3.1.Shevchenko 2.Christian Vieri 3.Raul 4.Michael Owen

Teşekkürler Sercan

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 17, 2010, 23:52:22
1- Keepsake nedir. Ve nickini değiştirmeyi düşündün mü hiç 

2- Forumda pek fazla tartışma içinde olmuyorsun ? Yapı ile mi alakalı yoksa sanal ortamda gerek yokmu diyorsun.

3- En sevindiğin maçı hatırlıyormusun ?

1.Keepsake Büşra ya anlattığım gibi iyi bir insan işte :D
Nİckimi çok seviyorum sözlükten Andaç isminin ingilizcesine baktığımda gözüme ilk takılan Keepsake oldu daha vardı isimler ama bunu sevdim değiştirmeyi düşünmedim :)

2.Yapı ile alakalı diye düşünüyorum normal tartışırım ama seviyeyi düşürmem forumda tartışırken laf sokmalar,küçük düşürmeler gereksiz şeyler diye düşünüyorum...

3.Chelsea-Beşiktaş maçını unutamam süper bir maçtı aslında 3-4 lük maçta önemli benim için ama o maçı canlı izleyememiştim onun için Chelsea-Beşiktaş maçı gelir ilk aklıma :)

Teşekkürler Volkan abi

Alıntı yapılan: Cem Baba - Temmuz 18, 2010, 12:30:36
-hayatta olmazsa olmaz 3 sey
-tabata mi , delagado mu? neden?
-turkiye de yasamamis olsan nerde yasamak isterdin? neden?

simdiden tesekkurler

1.Ailem,Beşiktaş ve bilgisayarım :)

2.Aslında ikiside değil.Çünkü ikiside birbirinden kötüler Delgado teknik,pasları ve şutları iyi ama mücadele yok çok korkak,yetersiz Tabata ise mücadele ediyor ama oda yeterli değil en iyisi Forza Guti abi :D

3.Amerika olurdu heralde süper bir ülke daha ne diyebilirim ki aslında gitme fırsatım olabilirdi babam zamanında gemide çalıştığı için Dünya yı dolaşmış bir insan annemi Almanya,Hollanda,Belçika yı gezdirmiş tabi biz o zaman Dünya da yoktuk orası ayrı :D

Teşekkürler Cem abi

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Temmuz 20, 2010, 18:52:43
1. Tatilin nasil gecti ?
2. Besiktas ve Schuster sence ne yapar?
Tesekkurler

1. Tatil güzel geçti gittiğim yer süper bir yer olmasa da deniz ve sessiz,sakin bir yer olması çok güzel iyi kafa dinledim nargilemle birlikte Resimler var bir ara koyarım :)

2. Beşiktaş a çok güveniyorum defans biraz toparlanırsa ve Quaresma,Guti den sonra Robinho da gelirse kimse tutamaz bizi böyle bir Beşiktaş Avrupa a en az yarı final oynamalı.Bu transferlerde Schuster in etkisi büyük tabi eğer başarısız olursak sabırlı olmalıyız ve takımda kalmalı Schuster onun sayesinde takımda sonunda doğru düzgün futbolcular görmeye başladık ve inşallah iyi sonuçlar elde ederek güzel günler görürüz:)

Teşekkürler İhsan abi...

Sorularınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :)

Since 1903

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Since 1903

Simurg

niye yeni konu açmadın ki ;D

neyse hallettim teşekkürler andaç güzel bir söyleşi olmuş

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Bilmem gerek duymadım ne bileyim  ;D
Since 1903

Simurg

BEŞİKTAŞK

+18 !

carsi52

Bölünür senin için uykular!

keskinli

gec oldu ama senide daha iyi tanimis olduk
tesekkürler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Tskler andac, gec oldu ama güc olmadi :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeePSaKe

Ben teşekkür ederim sorularınız için :)
Since 1903

ilhan mansız_melis

Başka söyleşiler olsun hazırladım sorularımı ;D

Kişiye göre değiştiricem ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

söyleşilerimiz devam edicek elbette :D

BEŞİKTAŞK