Ana Menü

Fenerbahçe 1-1 PAOK (İlk maç: PAOK 1-0 Fenerbahçe)

Başlatan CR7, Ağustos 18, 2010, 22:45:13

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

F.Bahçe'ye büyü yaptılar!
PAOK tribünlerinin ruhani lideri olan Papaz Mitsios, Sarı-Lacivertli ekibe büyü yaparken, Beşiktaş'ı çok sevdiğini söyledi.
18/08/10 19:37

Perşembe günü oynanacak olan PAOK - Fenerbahçe maçı öncesi PAOK tribünlerinin ruhani lideri olan Papaz Mitsios, Sarı-lacivertlilere papaz büyüsü yaptı. Papaz Mitsios Beşiktaş'ı çok sevdiklerini de sözlerine ekledi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Perşembe günü oynanacak PAOK - Fenerbahçe maçı öncesi PAOK tribünlerinin ruhani lideri olan Papaz Mitsios'a Fox TV'de yayınlanan Gündem Futbol muhabiri Elvan Arat ulaştı. Papaz Mitsios Fenerbahçe'ye Papaz büyüsü yaparken Beşiktaş'ı ise çok sevdiklerini söyledi.

FENERBAHÇE'YE PAPAZ BÜYÜSÜ
Mitsios, "Ben sadece takım için tribündeyim ama takıma olan sevgim çocuklarımdan daha öte. Bu bir aşka dönüştü. Taraftarların arasında bulunduğumda onların kalplerinde ve ruhlarında bir gerçekçilik olduğunu görüyorum. PAOK - Fenerbahçe maç günü geldiğinde istavroz çıkaracağız ve Tanrı'ya dua edeceğiz galip gelebilmek için. Volkan Demirel mutlaka gol yiyecek buna eminim. 1 mi, 2 mi, 3 mü bilemem ama kesin gol yiyecek" dedi.

"BEŞİKTAŞ'I SEVİYORUZ"
Beşiktaş'ı çok sevdiklerini vurgulayan Mitsios, "Perşembe günü bu maç aynı şehrin iki takımının mücadelesi olarak görülecek ve bu maçı PAOK için olduğu kadar Beşiktaş içinde oynayacağız. Beşiktaş Kulübü'nü seviyoruz bizim gibi Siyah-beyaz renklere sahipler ve her iki takımın taraftarı da bir birine çok benziyor. Biliyoruz ki Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta bizi Beşiktaşlılarda destekleyecek. Bu maç Aris - Paok maçından farksız olacak" diye konuştu.

Son olarak Fenerbahçeli futbolculara seslenen Mitsios, "Fenerbahçe'ye sesleniyorum Ne bu kaleye gol atabileceksiniz, ne de diğer kaleye" dedi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Ersin Develi

Beşiktaş içinde oynayacağız :D vayy papaza bak

carsi52

Eliceksiniz büyük ihtimal zaten feneri..

Geçen sezon son hafta kaybetmişti PAOK şampiyonluğu dimi ?
Bölünür senin için uykular!

keskinli

paok taraftarinin besiktas taraftariyla benzerligi cok
resimdeki papazda sansli,deplasman yok ona
papazin cayiri evi gibi bi seydir :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

Hastır p.zevenk osman repliği geldi aklıma birden nedense.. ;D   (Büyü cümlesini okurken)

İlk maç paok üstün bir sonuç alacaktır.. Fenerin eksikleri var..

Bu maçtaki skor turu belirleyecek.. Tek farklı bir galibiyet olursada paok adına.. Fener turu geçer diye düşünüyorum
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

K.D

papaz seviyo bizi paoklular zaten slogan olarak herşeye karşıyız diyorlar ve bizi örenek adlıklarını söylüyorlar.ayrıca bir aris maçında bizim takımın otelinin etrafını çevirerek arislilerden korumuşlar o günden beriyunan takımları bile sevmiyorlar paoku bir türk takımıyla kardeş diye??? :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

KeePSaKe

Alıntı yapılan: carsi52 - Ağustos 18, 2010, 22:55:53
Eliceksiniz büyük ihtimal zaten feneri..

Geçen sezon son hafta kaybetmişti PAOK şampiyonluğu dimi ?

Evet Play-off ta Panathinikaos a kaybetmiş
Since 1903

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

+18 !

ccc paok ülkü ocakları ccc diyoruz o zaman.

Papaz reyizin büyüsü tutarsa fener b.ku yedi ;D

IL Capitano

papaz filan enteresan olaylar ama o elinde ki pumali Besiktas formasi ne ya  ;D
ya resim cok eski yada yolu coktan beri Kartal yuvasindan gecmemis biri vermis formayi papaza.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Biz de seni seviyoruz Papaz'ım :D

Tü tü sakallarına maşallah :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

ulan mac topıcı varmı ya daha yenı gordum :D

Yıllardır ''Fenerle Yunan takımı oynasa Yunan'ı tutarım.'' demiştim, gün bugündür. Saldır PAOK!!!
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

bu arada emre de yok :itele

CR7

dia-stoch da yok :itele

haydi paok :bjk :bjk :bjk

saldır beşiktaş

Saldır Paok  :itele  şu renklilere
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan