Ana Menü

Fenerbahçe 1-1 PAOK (İlk maç: PAOK 1-0 Fenerbahçe)

Başlatan CR7, Ağustos 18, 2010, 22:45:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Olay fenerin menerin bize ders vermeye çalışması değil.
Sen Beşiktaş'ı seviyorsan kardeş olarak görüyorsan gelirsin istediğin haltı yersin ama PKK bayrağı açamazsın !
PKK bayrağı açan bi takımıda desteklemem artık.Nasıl forzapaok deniliyor hala adamlar PKK bayrağı açmış bu yeter ya..
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

PAOK taraftarları Beşiktaş'ı kardeş takım olarak gördü diye "hain" olduk, "düşman" olduk, "yunan sempatizanı" olduk.
Ne çabuk unuttunuz, armasında TÜRK BAYRAĞI olan Beşiktaş atkısını yaktığınız günleri?
Ne çabuk unuttunuz, "YUNAN TAKIMI" Panathinaikos için stadyumunuzda pankart açıp destek verdiğiniz günleri?
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 29, 2010, 17:40:32
PAOK taraftarları Beşiktaş'ı kardeş takım olarak gördü diye "hain" olduk, "düşman" olduk, "yunan sempatizanı" olduk.
Ne çabuk unuttunuz, armasında TÜRK BAYRAĞI olan Beşiktaş atkısını yaktığınız günleri?
Ne çabuk unuttunuz, "YUNAN TAKIMI" Panathinaikos için stadyumunuzda pankart açıp destek verdiğiniz günleri?

Cem bak güzel kardeşim.
Sorun bu değil işin fener tarafını takan yok zaten şahsen ben takmıyorum.
Benim takıldığım nokta PAOKluların PKK bayrağı açtığı için PAOK desteklememiz gerektiği..

Cem Goren

ya olm o bayragı bızmı verdık onlara. kaldıkı fenerbahce taraftarı paok deplasmanına gıderken stada osmanlı bayraklarıyla gıdıyo ıcerı gırerken tekbır ıle gırıyo. sen bunu yaparsan onlarda onu yapar. sen oraya maca gıdıyosun. ılk kıvılcımı fenerbahce taraftarı baslattı

saldır beşiktaş

O bayarağı topluca bir karar alarak açtıklarını hiç zanettimiyorum
5-6 kişinin gerçekleştirdiği bir olay bence.

Bu olaydan dolayı tüm oraya giden Paok taraftarları suçlamak yanlış olur.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KartaL_Gurkan

katiliyorum kaan[kufur otomatik degistirilmistir]ardes takimi diye söylentiler var...
herifler ülkemize gelip pkk bayragi aciyor sonra volkan abinin attigi bir link vardi paokmania.gr sitesi girisine bir video konulmustu..
Paok - Besiktas karsi karsiya gelirse ne olur sizce? Olaylar cikmaz mi? Düsünmek bile istemiyorum....
Paok taraftari türk düsmani bu da bir gercek...Dost falan olmaz bu yunanlardan!

carsi52

Eren,Cem

Siz benimle çoooooooooooooooook farklı şeyler söylüyorsunuz.

@Cem

Biz verdik demiyorum zaten Beşiktaş kardeş takım diyip PKK bayrağı açıyorsa illa bizim vermemiz gerekmez o pis bayrağı.
Osmanlı bayrağı ile veya tekbir bir mi PKK ile ? Birisi Osmanlı yani Türk-Yunan arasında ki ilişki ki olucak tabi böyle şeyler sonuçta yunan onlar.
Onların yaptığı PKK yahu PKK..Yunan birisinin bayrağını açsalar eyvallah derdim bak.

@Eren

Onlar hep beraber geldiler buraya eren izin vermiyoruz açamazsınız deseler kimse açamaz :)

*Ayrıca site olayıda var camiyi felan yıkmalar bunuda mı 3-5 kişi yaptı ?

Cem Goren

ya bu konu uzar gıder sıyasete. olan oldu. besıktaslı bı cok taraftar paok'un elemesıne sevındı. he yapılan yanlıslar yokmu var ıllakı. ama sonucta 2ulke'nın gergınlıgı ortada.
neyse olan oldu

saldır beşiktaş

Pkk bayarağını oraya getirenleri siteye koydukları cami resmine sonuna kadar karşıyım sinirliyim bu konuda Paoklulara
Ama adamlar geldi fblileri kendi mekanında kovaladı gitti hoşuma giden bu benim    :D

Ayrıca ambleminde TÜRK bayarağı olan bir takımın atkısını yakanlarla pkk bayarağını açan kişiler arasında hiç bir fark yok bence.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ağustos 29, 2010, 18:08:50
Pkk bayarağını oraya getirenleri siteye koydukları cami resmine sonuna kadar karşıyım sinirliyim bu konuda Paoklulara
Ama adamlar geldi fblileri kendi mekanında kovaladı gitti hoşuma giden bu benim    :D

Ayrıca ambleminde TÜRK bayarağı olan bir takımın atkısını yakanlarla pkk bayarağını açan kişiler arasında hiç bir fark yok bence.

Bu konuda fark var demedim bende..Benim tartıştığım noktalar bunlar değil.
PAOK bizden uzak olsun yeter diyorum PKK bayrağı açan bi takımla Beşiktaş'ın bir işi olamaz.

Kovalama işlerine birşey diyemem ;D

+18 !

Bu kadar dar bakilmaz bir olaya.

Sen Yunanlilar'i kiskirtircasina tekbirle girersen stada,osmanli bayragi acarsan tabi ki PKK bayragi acarlar.

Kim ne derse desin seviyorum PAOK'u ve keske bizim grupta olsaydilar da dunya kardeslik gorseydi.

KartaL_Gurkan

Alıntı YapPAOK'u ve keske bizim grupta olsaydilar da dunya kardeslik gorseydi.

sanmiyorum oyle olacagini...ne kadar kardes takimi deseniz kavgasiz olaysiz mac olmazdi...iyi ki cikmamis.

+18 !

carsi52

Alıntı yapılan: +18 ! - Ağustos 30, 2010, 11:35:36
Bu kadar dar bakilmaz bir olaya.

Sen Yunanlilar'i kiskirtircasina tekbirle girersen stada,osmanli bayragi acarsan tabi ki PKK bayragi acarlar.

Kim ne derse desin seviyorum PAOK'u ve keske bizim grupta olsaydilar da dunya kardeslik gorseydi.

Ya arkadaş PAOK'a ne bu bizim inancımız girerler tabi tekbirle şuna bak bide izin mi isticeklerdi ?
Osmanlı bayrağı açılacak tabi bu bizim geçmişimiz !

Peki PKK bayrağı neyi oluyor yunanların ? Peki sitede camiyi yıkmalar felan ?

Bu yaptıklarından sonra PAOK'u desteklemenin PKK'yı desteklemeden müslüman düşmanlarını desteklemeden Türk düşmanlarını desteklemeden farkı yok..

NoPasaran

PKK bayrağı yakan takımdan Dost felan olmaz..

Abartmayın..

Yunanistana gidenleriniz varsa göreceklerdir yada gidin sorun..

Atamıza etmedikleri küfür kalmamış memleket insanına dost diye bakmanızı akıl sır erdiremiyoırum..

Fenerbahçenin yenilmesi çok istedim ancak gol yedikten sonra o bayrağı korner direğinden çıkarıp sallayınca canımda sıkılmadı değil. Resmen şerefsizler kin besliyor Türklere
Aşk bu Aşk !

volkanca.net