Ana Menü

Mesut Özil Real Madrid'de

Başlatan CR7, Ağustos 17, 2010, 16:36:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: carsi52 - Ağustos 18, 2010, 18:17:05
Liverpool gibi bir takımda oynar ama Arda.

Tottenham da oynar bence...
Since 1903

keskinli

oynasa oynasa düsseldorfda oynar onuda ben istemem :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Demirören bu transferin altında kalmaz kesin bi yıldız alır :lol
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Alıntı yapılan: keskinli - Ağustos 18, 2010, 18:46:03
oynasa oynasa düsseldorfda oynar onuda ben istemem :D

;D Bu kadar mı nefret var abi :D

ilhan mansız_melis

Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in, Real Madrid'e transfer olması memleketi Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne bağlı Hışıroğlu Köyü'nde sevinçle karşılandı. Özil'in köyde yaşayan yakınları ve komşuları, kendisiyle gurur duyduklarını söyledi.

Hışıroğlu Köyü'nde yaşayanlar, yıllar önce ailesiyle Almanya'ya giden Mesut Özil'in, dünyanın en büyük kulüplerinden Real Madrid'e transfer olmasının gururunu yaşıyor. Mesut Özil'in köyde yaşayan akrabası 70 yaşındaki Necati Özil, Mesut'la gurur duyduklarını belirterek, "İnşallah daha başarılı olur. En son 2 sene kadar önce köye geldiğinde görüşmüştük. Yine gelir inşallah. Mesut çok çalıştı buralara gelmek için. İnşallah yeni takımında da başarılı olur" dedi. Komşularından 63 yaşındaki Cemil Öztürk ise, Mesut'tan daha büyük başarılar beklediklerini, kendisiyle gurur duyduklarını söyledi. Mesut Özil'in, geçen yıl köye geldiğinde Almanya Milli Takımı'nda giydiği 8 numaralı formasını hediye ettiği 12 yaşındaki Tunahan Uzuner ise, "Mesut Ağabey, buraya geldiğinde bize futbolla ilgili tüyolar veriyor. Futbol oynarken topa değil, adama bakmamız gerektiğini söylerdi. Onunla gurur duyuyoruz. Büyük takımlara gideceğini biliyorduk. Hangi takımda oynamak istediğini sorduğumuzda 'Barcelona' demişti ama Real Madrid'e gitti. Biz de onun gibi futbolcu olup büyük takımlarda oynamak istiyoruz" dedi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KartaL_Gurkan

15 milyon avro cok düsük bir fiyat bence Mesut icin ayni fiyata Khedira da gitti Real Madride..
hayirli olsun. Cok kaliteli bir futbolcu forma sansi bulacagini saniyorum

carsi52

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Ağustos 19, 2010, 14:10:28
Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in, Real Madrid'e transfer olması memleketi Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne bağlı Hışıroğlu Köyü'nde sevinçle karşılandı. Özil'in köyde yaşayan yakınları ve komşuları, kendisiyle gurur duyduklarını söyledi.

Hışıroğlu Köyü'nde yaşayanlar, yıllar önce ailesiyle Almanya'ya giden Mesut Özil'in, dünyanın en büyük kulüplerinden Real Madrid'e transfer olmasının gururunu yaşıyor. Mesut Özil'in köyde yaşayan akrabası 70 yaşındaki Necati Özil, Mesut'la gurur duyduklarını belirterek, "İnşallah daha başarılı olur. En son 2 sene kadar önce köye geldiğinde görüşmüştük. Yine gelir inşallah. Mesut çok çalıştı buralara gelmek için. İnşallah yeni takımında da başarılı olur" dedi. Komşularından 63 yaşındaki Cemil Öztürk ise, Mesut'tan daha büyük başarılar beklediklerini, kendisiyle gurur duyduklarını söyledi. Mesut Özil'in, geçen yıl köye geldiğinde Almanya Milli Takımı'nda giydiği 8 numaralı formasını hediye ettiği 12 yaşındaki Tunahan Uzuner ise, "Mesut Ağabey, buraya geldiğinde bize futbolla ilgili tüyolar veriyor. Futbol oynarken topa değil, adama bakmamız gerektiğini söylerdi. Onunla gurur duyuyoruz. Büyük takımlara gideceğini biliyorduk. Hangi takımda oynamak istediğini sorduğumuzda 'Barcelona' demişti ama Real Madrid'e gitti. Biz de onun gibi futbolcu olup büyük takımlarda oynamak istiyoruz" dedi.

Bu söylenir mi be yakıcaksınız çocuğu ;D

keskinli

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: Mesut'u 5 yıl önce Türkiye'ye getirdim ama Galatasaray "Bu çocuk çok cılız. Solucan gibi" deyip beğenmedi. Beşiktaş da yüzüne bakmadı.

Galaktikos'a transfer olarak tümTürk gençlerinin idolü olan Mesut Özil'in Türk takımlarının kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Alman  futboluna yakınlığıyla bilinen ve Lincoln'ün Galatasaray'a transferinde  de rol oynayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Mesut'u 5 yıl  önce İstanbul'a getirdiğini ama büyüklerin kendisini beğenmediğini  açıkladı. Mesut'tan yakın dostu olan ve o dönemde Schalke'nin  başkanlığını yürüten Gerhard Rehberg sayesinde haberi olduğunu belirten  Akgün, 2005 yılında oyuncu gurbetçiyi Türkiye'ye davet ettiğini söyledi.

Rot-Weiss  Essen'de forma giyen 1988 doğumlu futbolcunun babasını ikna ederek  Mesut'u İstanbul'a getirdiğini ifade eden Hasan Akgün, o tarihte  Galatasaray Başkanı
Özhan Canaydın'la yaptığı görüşme sonrası Mesut'un Sarı-Kırmızılı takımla antrenmana
çıktığını kaydederek, sözlerine şöyle devam etti:

"Mesut'u  G.Saray'a ellerimle götürdüm. Kendisini gören yöneticiler, 'Bu çocuk  çok cılız. Solucan gibi. Bundan futbolcu olmaz. Denemeye bile gerek yok  ama buraya
kadar gelmiş, bir bakalım' dedi. Saatlerce bekledik ama denemeye bile almadılar.

Sonra  Beşiktaş'ın kapısını çaldık ama onlar da 'Futbolcu tipi yok' diyerek  benzer bir tavır sergiledi. Bu yaşananlardan sonra Fenerbahçe'ye  başvurmaya da gerek görmedim."
Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün,  Mesut Özil'in TürkMilli Takımı yerine AlmanyaMilli Takımı'nı tercih  etmesinde de Galatasaray ve Beşiktaş'ta yaşadıklarının etkili olduğunu  dile getirdi.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Real Madrid'e transfer olan Mesut Özil, kendine ait internet sayfasında, Barcelona taraftarı olduğunu söyledi.Almanya'nın Werder Bremen takımından İspanya'nın dünyaca ünlü ekibi Real Madrid'e transfer olan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil (21), kendine ait internet sayfasında, Barcelona taraftarı olduğunu söyledi.

Mesut'un bu açıklaması İspanya futbolunda Barcelona'nın en belalı rakibi olan Real Madrid taraftarlarını çok kızdırdı.

Mesut Özil, internet sayfasında Almanya dışında sevdiği futbol takımları sorulduğunda, "FC Barcelona ve Fenerbahçe" olarak cevap verdi. Son Dünya Kupası'nda Almanya milli takım formasıyla gösterdiği üstün performans sonrası 18 milyon bonservis bedeli ile Bremen'den Real Madrid'e giden Mesut Özil yılda 5 milyon Euro alacak. Mesut, 6 yıllık sözleşme imzaladı.

;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Barcelona ve Fenerbahçe mi !

Defol Mesut artık  :(

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

Bilen bilir mesutu cok sevmediğimi ve bir süper yıldız olarak görmediğimi..

Real madrid öyle bir klup ki, Oraya gitmek büyüklük ister gerçekten..

Açıkcası ilk duyduğumda çok şaşırmıştım.. Bizim fotomaç vs gibi yerlerin haberidir dedim içimden.. Ama idmanlara filanda çıkıyor şimdi..

Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yanılırımda madridde bana gösterirsin süperstar olduğunu ve kalıcı olursun orada. Bol şans.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

Bugün sol açık-sağ açık olarak oynuyor CR7ile değişiyorlar kanatları

şaşırdım açık olarak düşünmesine mourinho'nun.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)