Ana Menü

Özel maç için kadro açıklandı (Milli Takım)

Başlatan carsi52, Ağustos 06, 2010, 20:19:25

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

A Milli Takımımızın 11 Ağustos Çarşamba günü Romanya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu.

A Milli Takım, 8 Ağustos Pazar günü saat 17.00`den itibaren İstanbul Swissotel`de toplanmaya başlayacak. İlk antrenmanını 9 Ağustos Pazartesi saat 19.00`da Beşiktaş İnönü Stadı`nda yapacak A Milli Takım`ın bu çalışması, basın mensuplarına 30 dakika süreyle açık olacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 10 Ağustos Salı günü saat 15.00`te Swissotel`de bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıya, Hollandalı teknik adamın yanı sıra iki de futbolcu katılacak. Milli Takım, Salı günü Ali Sami Yen Stadı`nda saat 19.00`da yapacağı idman ile Romanya maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Medya mensupları, bu antrenmanın ilk 30 dakikasını izleyebilecek.

11 Ağustos Çarşamba akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nda oynanacak Türkiye-Romanya karşılaşması saat 21.15`te başlayacak ve Kanaltürk`ten naklen yayınlanacak.

Türkiye-Romanya özel maçını Sırbistan Futbol Federasyonu`ndan Sırbistan Futbol Federasyonu`ndan Milorad Mazic yönetecek. Mazic`in yardımcılıklarını Igor Radojcic ve Nikola Tomicic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak.

Milli Takım kadrosuna şu futbolcular davet edildi:

KALECİLER

1-
VOLKAN DEMİREL
FENERBAHÇE

2-
HAKAN ARIKAN
BEŞİKTAŞ A.Ş.

3-
ONUR RECEP KIVRAK
TRABZONSPOR

SAVUNMA OYUNCULARI

4-
GÖKHAN GÖNÜL
FENERBAHÇE

5-
SABRİ SARIOĞLU
GALATASARAY A.Ş

6-
GÖKHAN ZAN
GALATASARAY A.Ş

7-
SERVET ÇETİN
GALATASARAY A.Ş

8-
İBRAHİM KAŞ
GETAFE

9-
HAKAN KADİR BALTA
GALATASARAY A.Ş

10
İSMAİL KÖYBAŞI
BEŞİKTAŞ A.Ş.

ORTA SAHA OYUNCULARI

11-
MEHMET AURELIO
REAL BETİS

12-
SELÇUK ŞAHİN
FENERBAHÇE

13-
EMRE BELÖZOĞLU
FENERBAHÇE

14-
NURİ ŞAHİN
B. DORTMUND

15-
KAZIM KAZIM
FENERBAHÇE

16-
HAMİT ALTINTOP
BAYERN MÜNİH

17-
ARDA TURAN
GALATASARAY A.Ş

18-
OZAN İPEK
BURSASPOR

HÜCUM OYUNCULARI

19-
MEVLÜT ERDİNÇ
PSG

20-
HALİL ALTINTOP
E. FRANKFURT

21-
TUNCAY ŞANLI
STOKE CITY

22-
SERCAN YILDIRIM
BURSASPOR

23-
NİHAT KAHVECİ
BEŞİKTAŞ A.Ş

İbrahim Kaş,Gökhan Zan bunların ne işi var ya..

Necip Uysal nerde ?
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

Necip nerde?? ulan Oguz aksam aksam kafami attirdin.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

beckyZWICKY

harbiden hee..

Selçuk var kazım var.. Necip yok orta alanda. Helal(!)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Ohaa Selçuk Şahin var.

Necip neredeee ? Toraman sakatlanmasa alınırdı sanırım.

Selçuk İnan'ın olmayışı da ilginç.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Ersin Develi

6- GÖKHAN ZAN
GALATASARAY A.Ş

8- İBRAHİM KAŞ
GETAFE

12- SELÇUK ŞAHİN
FENERBAHÇE

15- KAZIM KAZIM
FENERBAHÇE

Bu adamların ne işi var Milli Takımda Anlayabilmiş değilim.milli takımda febe ve gese sevdası hiç bitmeyecek sanırım.
Necip,Fatik Tekke,Gökdeniz bu takımda yokken bunların olması aşırı derecede saçma

+18 !

Necip o kadar formdayken milli takıma alınmaması ister istemez soru işareti yaratıyor kafalarımızda.

carsi52

carsi52

İbrahim Kaş kadrodan çıkarıldı!   
Romanya ile 11 Ağustos Çarşamba akşamı oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da İbrahim Kaş, kadrodan çıkarıldı..

Romanya ile 11 Ağustos Çarşamba akşamı oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da İbrahim Kaş, sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarıldı..

6 Ağustos Cuma günü aday kadro açıklandıktan sonra kulübü Getafe'nin son antrenmanında sağ baldırında ani ağrı ve zorlanma hisseden Kaş, dün İstanbul'a gelmiş ve kampa katılmıştı.

Ancak yapılan son tetkiklerde, oyuncunun sağlık durumunun antrenmanlarda ve maçta yer almaya uygun olmadığı anlaşıldı. Sağlık heyetinin teklifi, teknik heyetin kararı ile İbrahim Kaş, aday kadrodan çıkarıldı.

carsi52

Sabri Sarıoğlu da kadrodan çıkarıldı

Romanya maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da, İbrahim Kaş'ın ardından Sabri Sarıoğlu da kadrodan çıkarıldı..

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, milli takımın dün yaptığı antrenman sonrasında, sağ kalça dış bölgesinde ağrı ve gerilme şikayeti olan Sabri'nin bugün yapılan ileri tetkik ve muayeneleri sonucunda, ilgili bölgede bulunan kas grubunda birinci derece zorlanma tanısı konuldu.

Açıklamada, Sabri'nin yarın oynanacak maç için hazır olamayacağı gözönüne alınarak, tedavisini kendi kulübünde sürdürmek kaydıyla sağlık heyetinin önerisi ve teknik heyetin onayıyla kamptan ayrılmasına karar verildiği bildirildi.

Romanya maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da, Sabri'den önce İbrahim Kaş da sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkarılmıştı.

ilhan mansız_melis

Gökhan Zan da kadrodan çıkarıldı.

Caner Erkin ve Emre Güngör takıma dahil edildi.

CR7

maç 2-0 bitti.

selçuğun son 2 milli maçta giydiği formalar önce 22 ve bu maç 16 :ahaha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Sırp hakem; öyle penaltı mı olur len :D

Kanaltürk bir daha maç yayını yapmasın.Erman ile Ahmet'in sesini duydukça cinnet geçirecektim :D

carsi52

Penaltı harbi penaltı değildi.

Arda Turan harbiden kalitesini gösterdi hayran kaldım resmen..
İsmail Köybaşı çok heycanlıydı.Hamit ve Nuri çok kötü oynadı.

Selçuk Şahin'i oyuna girerken gördüm ya yuh dedim resmen ya ayıp ayıp.

ilhan mansız_melis

Bir ara Nihat oyuna girecek dedi spiker sonra giremedi galiba oyuna dimi ?