Ana Menü

Fenerbahce Sezon boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:28:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Ağustos 17, 2010, 15:49:50
Sinir oldum ya Ntvspor'u ne zaman açsam Niang'ı gösteriyor.Biz Q7'yi veya Guti'yi aldığımızda bir kere bile görmedim böyle yaptıklarını.

Fener'in televizyonu musun yoksa spor kanalı mısın belli değil Ntvspor !!
ah melis ah alış artık kardeşim bu komplolara eğer fener q7 guti biz niangı alsaydık o zaman hava alanına bile gitmezdi bunlar!!!
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ilhan mansız_melis

Daniel Güiza, La Liga'nın yeni takımlarından Hercules'le anlaştı.
AS gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza, La Liga'nın yeni takımlarından Hercules'le anlaştı.

Fenerbahçe'nin Marsilya'dan Mamadou Niang'ı transfer etmesiyle Sarı-lacivertli kulüpteki son günlerini geçiren Daniel Güiza, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Hercules'le yaptığı transfer görüşmelerini hızlandırdı ve İspanyol takımı ile anlaşmaya vardı. Güiza'nın Hercules ile 4 yıllığına prensipte anlaşmaya vardığını ve bu transferde son sözü Fenerbahçe Kulübü'nün söyleyeceği öğrenildi.

Bu arada İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, Hercules'in Fenerbahçe'ye Guiza için 4 milyon euroluk teklifte bulunduğunu yazdı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Flamengo Deivid ile anlaşmış ve gidiyor sanırım :)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

oooooo paokara... exo trela, mes sto mialooooo, opou kai na paizeis panta tha s'akolouthoooooo!

ilhan mansız_melis

Haydi PAOK koy geç şunlara.

İddaa'da da sana oynadım zaten :D

IL Capitano

bana biraz yanlis geliyor, belkide avrupada yasadigimdan , cevremde yunanli arkadaslar oldugundandir. cunku fener atiyorum yenilirse Turkleri yendik diyorlar. buda koyuyor insana.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Deivid, Fenerbahçe ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Deivid, Zico'nun çalıştırdığı Flamengo ile anlaştığını açıkladı.

Brasil radyosuna konuşan tecrübeli futbolcu, fazla şans bulamadığı için sarı-lacivertli takımdan ayrılma kararı aldığını bildirdi. Zico ile telefonda görüştüğünü vurgulayan Deivid, "Brezilya'ya dönmek istiyorum. Fenerbahçe kolaylık sağlarsa transfer gerçekleşecek"

Cem Goren

mac saatınde dısardayım ama ruhum yanında paok :itele

Cem Goren

Yıllardır ''Fenerle Yunan takımı oynasa Yunan'ı tutarım.'' demiştim, gün bugündür. Saldır PAOK!!!

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Deivid Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe, Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken, takımdan ayrılan Deivid arkadaşlarıyla vedalaştı..

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda PAOK'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken, takımdan ayrılan Deivid arkadaşlarıyla vedalaştı..

Can Bartu Tesisleri'nde sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde Trabzonspor maçının ilk antrenmanında, PAOK karşısında 90 dakika forma giyen Gökhan Gönül, Andre Santos, Lugano, Cristian, Selçuk, İlhan ve Mehmet Topuz, antrenör Turgay Alta ile bir yenileme idmanı yaptı.

Diğer oyuncular ise koşu ve kondisyon çalışmasının ardından iki takım halinde top kapma ve pas antrenmanı gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanı çift kale maçla sona erdi.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın ilk antrenmanına, sağ üst adalesinde ödem olan Volkan Demirel'in yanı sıra diz ağrısı bulunan Semih ile sol üst adalesinde zorlanmaya bağlı ödem oluşan Emre Belözoğlu katılmayarak tesislerde tedavi oldu.

-DEİVİD'DEN TAKIM ARKADAŞLARINA VEDA-
Fenerbahçe'nin bugünkü antrenmanı sırasında Brezilya'nın Flamengo takımına transfer olan Deivid, eski takım arkadaşlarına veda etti.

Can Bartu Tesisleri'ne gelen Brezilyalı oyuncu, takım arkadaşları, teknik ekip ve Can Bartu Tesisleri personeliyle vedalaştı. Vedalaşma sırasında duygusal anların yaşandığı bildirildi.

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Real Madridli Mahamadou Diarra'nın Kulübümüze transfer olacağı yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığı yönündeki açıklamamızın ardından, bugün Pas Fotomaç Gazetesi'nin bu asılsız iddialara başka bir isim olan "Gago" ile devam ettiğini görmekteyiz.

Pas Fotomaç Gazetesi'nin, asıl hedefimizin Gago olduğu yönündeki haberi hiçbir şekilde gerçekle örtüşmemektedir. Spor kamuoyunun bu tür masabaşı haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Bugün tarihli Akşam Gazetesi'nde, kulübümüzün Achille Emana isimli futbolcu için transfer çalışması yaptığına ve bu çalışmayı Dış İlişkiler Müdürümüz Sayın Turgut Acar'ın yürüttüğüne dair haber yer almaktadır. Haberde bahsi geçen futbolcu ile ilgili hiçbir girişimimizin olmamasının ötesinde haberi yazan kişiye hatırlatmak isteriz ki; 'Fenerbahçe Spor Kulübü'nde, transfer çalışmalarını yalnızca konuyla ilgili kişiler yürütmektedir ve bu kişi hiçbir zaman Dış İlişkiler Müdürümüz olmamıştır.'
Haberde Sevilla'da transfer çalışmasında olduğu iddia edilen Dış İlişkiler Müdürümüz Sayın Turgut Acar, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle bir süredir istirahattadır ve kulübe gelmemektedir.  Kamuoyunu bu şekilde yanıltmaya kimsenin hakkı yoktur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

fenerbahce bu transger donemınde sadece yalanlamaya calıstı ya :D