Ana Menü

Galatasaray Sezon Boyunca Takip Topiği 2010-2011

Başlatan NoPasaran, Temmuz 30, 2010, 14:27:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Çocuk buralı herhalde ya 52 numaralı formayı giymiş ;D

Gesede gerçekten çok kazma var..
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Koşan takım yaratacam diye gereksiz işler..

Bizde zamanında yaptık..

Bunlar hata..

Ancak ne kadar kötü olursa olsun Gs hep pozisyona girebilecek havda oynuyor nedense..Taki arda çıkana kadar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Galatasaray transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, taraftarı heyecanlandıracak oyuncunun ismini belirledi: Zvdejdan Misimovic.

Aslan, Wolfsburg'un Bosnalı yıldızını kadrosuna katmak için sessiz ve derinden bir çalışma içine girerken, yıldız oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımla yıllığı iki milyon eurodan 4 yıllık anlaşma sağlayan Misimovic'in, Rusların cazip teklifini de kabul etmediği öğrenildi.

Rubin Kazan'ın 15 milyon euro bonservis önerdiği Wolfsburg'un kabul ettiği, ancak Misimovic'in Galatasaray'da oynamak için sorun çıkardığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun "Galatasaray'dan başka bir kulübe gitmem" diyerek direndiği vurgulandı.

Misimovic'in bonservis sorununu halletmek için pazarlığını sürdüren Galatasaray'ın 12 milyon eurodan aşağı inmek istemeyen Wolfsburg'a 8 milyon euroluk bir teklif yaptığı da ifade edildi. 28 yaşındaki Bosnalı yıldızın transferinin gerçekleşmesi için Elano konusunun da çözüme kavuşması bekleniyo
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Geseye Guti,Alex tarzında vede Ernst,Emre tarzında 2 oyuncu lazım şuan ben öyle gördüm..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Aykut
Sarbi   Servet Neill  Balta
       Cana - M.Sarp
Kewell-Misimovic-Arda
              Baros

fena değil.

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Şu kayseriden aldıkları ali turan için

ne kavga etmişler yahu..

takımın en kötüsü..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 15, 2010, 15:36:44
Şu kayseriden aldıkları ali turan için

ne kavga etmişler yahu..

takımın en kötüsü..

Bizim geçen sene ki İbrahim Kaş'a benzettim ;D

Ali Turan top kontrol edemiyor daha :D Rijkaard'ı çıldırttı.

NoPasaran

Kaş bunun yanında Salgado kalır valla :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

- SPORX ÖZEL HABER - Gündeme bomba gibi düşecek bir iddia! Uzun bir süredir adı transfer söylentilerine karışan Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın her seferinde "Arda Turan'ı satmayacağız" açıklamasına rağmen adı özellikle Avrupa transfer piyasasının gündeminde bir türlü düşmeyen Arda Turan için West Ham United'ın devreye girdiği ve bu transferi 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sonuçlandıracağı iddia edildi.
West Ham United Kulübü'ne yakın isimlerden gelen bilgilere göre; İngiliz kulübü Arda Turan'ı kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğu ve başkan Adnan Polat'ın da bu transfere onay vermesi durumunda transfer harekatının sonuçlanması bekleniyor.
Sezon öncesinde sıkıntılar yaşayan Keita ve Mehmet Topal'ı satarak transfer bütçesi oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın, yapılacak yeni bir yabancı tranfser için Arda'yı satmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Ancak Keita'nın satışından sonra Galatasaraylı taraftarlar nezninde büyük bir tepki alan Adnan Polat'ın bu transfere onay vermesi en azından şimdilik mümkün gözükmüyor. Zira başkan Adnan Polat yaptığı son açıklamada "Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" ifadelerini kullanmıştı.
Transferde oldukça hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın Boşnak yıldız Misimoviç'i transfer edebilmek için Arda Turan'ı satarak kaynak yaratabilme düşüncesi ise akıllarda soru işaretlerini arttıyor. Galatasaray Kulübü'nden bu konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

yanlış yaparlar ardada yanlış yapar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

West Ham mı bırak Arda Allah aşkına yaa :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Galatasaray Misimoviç transferini bitirmek üzere..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net