Ana Menü

Almanya Bundesliga 2010/11 | Şampiyon Borussia Dortmund!

Başlatan CR7, Temmuz 22, 2010, 20:02:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

La liga da öyle serie a da premier lig de fransa da

hatta Hollanda stadları bile öyle zeminler mükemmel

Türkiye'nin el atması lazım. öyle Euro 2016'lar Fifa 2020'ler beklenmemeli düzeltmek için.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Stadı kötü olan takımları almayacaksın Süper Lİge..

Beşiktaş dahil..Mecburen düzeltecekler.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Avrupa nasıl kural koyuyorsa böyle lig içinde koyulursa aslında harbiden mecbur yapmak zorunda kalırlar.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Geçen gün TRT 3'te St.Pauli-Hoffenheim maçını izledim. Tempo olarak pek iyi değildi bazen sıkıldım ama Hoffenheim 86 civarında golü atıp Pauli'yi geçti. Gece geç saatte tekrardı benim izlediğim ama belki canlıda veriyorlardır.

CR7

Bundesliga'da 5. hafta mücadelesinde milli oyuncumuzNuri Şahin'in de formasını giydiği Borussia Dortmund evinde, Kaiserslautern'i 5-0 mağlup etti. Nuri Şahin yaptığı 3 asist ile maça damga vuran isim oldu. Signal Iduna Park'ta oynanan ve ilk yarısı da Dortmund'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçın golleri 31. dakikada Barrios, 38.dakikada Grosskreutz, 65. dakikada Hummels ve 75. dakikada Lewandowski'den geldi.
Genç ve mütevazi kadrosuyla lige müthiş bir giriş yapan Dortmund, 5. hafta sonunda aldığı 4. galibiyet ile puanını da 12'ye yükseltti.
Sezon başından beri takımını müthiş idare eden Nuri Şahin, ilk 3 golde asistleriyle paysahibi oldu.

saldır beşiktaş

Eski Dortmund yavaş yavaş geri geliyor  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

Maç sonu Jürgen Klopp'dan Hiddink'e mesaj: 'Maçın DVD'sini isterse Hiddink alıp seyredebilir..'

+18 !

Nuri'ye milli takıma seçmemek futbola ihanet yahu.

Adamın son 3 maçını izledim son 3 maçta da maça damgasını vurdu.

saldır beşiktaş

Schalke senin allah bin türlü belanı versin  :sopa
İnşallah bulunduğun sıradan çıkamazsında küme düşersin.
Sonun Herta Berlin gibi olur inşallah.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Since 1903

saldır beşiktaş

Hemde son 20 milyonum bunlar yüzünden gitti

Totheneam alt
Büyükşehir alt
Chelsea handikaplı
Bremen'e verdim direk

Bunlarda alsa 120 lira cepteydi son 20 liram bu ş.... yüzünden kayboldu gitti

ilhan mansız_melis

Werder Bremen 4-0 yenildi Schalke'ye.Çok kötüler bu sezon.

Jurado oyuna girdikten sonra çok güzel oynadı.Rakibin 1 kırmızı kart bir de sarı kart görmesini sağladı.

Raul 3 golle yıldızlaştı.

cCc Raul Reyiz cCc :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bayern Münih 1-3 B.Dortmund

Nuri Şahin çok güzel bir gol attı yine takımının 2.golünü attı.
Bölünür senin için uykular!

Ersin Develi

B.Dortmund

Almanya Ligi Şampiyonu