Ana Menü

Lugano 3,5 milyon euro !

Başlatan NoPasaran, Temmuz 07, 2010, 14:51:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Dünya Kupası'nda sergilediği performansla alkış  alan Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, 3.5 milyon  euroya serbest kalma hakkına sahip.

Lugano  istediği an Fenerbahçe'den ayrılabilir... Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe  ile sözleşme yenilemeye yanaşmayan, ancak görüştüğü Avrupa kulüpleriyle  de bir türlü anlaşma sağlayamadığı için yeniden sarı-lacivertli kulüple  mukavele imzalayan Diego Lugano'nun, sözleşmesindeki bir madde  şaşkınlık yarattı.

2008-2009 sezonunda aldığı kart cezaları  nedeniyle yönetimin maç başı teklifini 'evet' demek zorunda kalan  Uruguaylı futbolcu, yeni sezon öncesi ise 3.5 milyon euro getirdiği  taktirde istediği kulübe transfer olabilecek.

Lugano'nun sözleşmesinde "3.5 milyon euro getirirse serbest kalır"  maddesinin olduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. İddialar üzerine  telefonla ulaştığımız Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu da  haberi doğruladı. NTVSpor.net'in sorularını yanıtlayan Şekip  Mosturoğlu, Uruguaylı oyuncunun 3.5 milyon euro getirmesi halinde  serbest kalacağını belirtirken, dünya kupası sırasında Lugano için  kulübe gelen bir teklif olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü, 2006'da transfer ettiği Uruguaylı için Sao Paulo'ya 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Nasıl bir sözleşmedir bu ya  :D

Sözde en iyi oyuncuları ama 3.5 Milyon € veren bakkaldan sakız alır gibi Lugano'yu alacak  :D

Ferrari-Lugano        bu ikiliyi düşünemiyorum ben  ;D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

Şaka değil gerçekmiş!
Fenerbahçe'nin savunmadaki en önemli ismi olan ve Uruguay'ın Dünya Kupası'ndaki başarılı performansıyla transfer piyasasında dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri haline gelen Diego Lugano'nun bonservisi sadece 3.5 milyon Euro!

MOSTUROĞLU DOĞRULADI
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, bu sabah Vatan Gazetesi'nde yer alan bu haberi doğruladı. Best FM'den Özkan Öztürk'e konuşan Mosturoğlu; "Sözleşmede böyle bir madde var. Ancak bize gelen bir teklif yok" diyerek Lugano'nun 3.5 milyon euro verip istediği kulübe gidebileceğini doğruladı.

TARAFTARIN "YALAN HABER" BEKLENTİSİ BOŞA ÇIKTI 
Bugün Vatan Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Ferudun Niğdelioğlu'nun ortaya attığı bu iddia büyük yankı bulmuş, Fenerbahçe'nin kadrodaki en önemli isimlerden birine sadece 3.5 milyon euro bonservis bedeli belirlemek zorunda kalması şaşkınlık yaratmıştı.

Çünkü Lugano geçtiğimiz sezon biten anlaşmasını yenilemek isteyen Fenerbahçe'yi uzun süre peşinden koşturmuş ve pazarlıklar sırasında sözleşmeye 3.5 milyon Euro'yu getirirse serbest kalacağına dair bir madde koydurmuştu. Lugano gibi Dünya Kupası yarı finalisti olmuş bir milli takıma kaptanlık eden bir ismin bu kadar düşük bir bedelle serbest kalabilecek olması Fenerbahçelileri endişelendirmişti. Taraftarların "Umarız haber yalan çıkar" beklentisi de boşa çıktı.

Sivok'u da Zapo'yu da göndereceksin 3,5 milyon €'ya alacaksın bu adamı :)

Ferrari-Lugano 2'lisi bu ligin... :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Çirkef olmasa isterdim gelmesini,ama 2 sezon boyunca küfrettiğim adamı Beşiktaş'ta görmek istemem

+18 !

Alıntı yapılan: SingahLi - Temmuz 07, 2010, 17:05:38
Çirkef olmasa isterdim gelmesini,ama 2 sezon boyunca küfrettiğim adamı Beşiktaş'ta görmek istemem

Aynen öyle.

KeePSaKe

Ferrari ile Sivok daha iyi bence...
Since 1903

carsi52

Kaç yıldan beri küfür ediyorum bu adama ama 3.5 milyon gibi bi rakama alınsın isterdim ama almasınlar gerek yok.
Umarım başka bi kulüp alır Luganoyu zaten defans sorunu var fenerde luganado giderse çökerler ;D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Nefret ediyorum şu adamdan ya.

Herhalde ligde en çok küfür yiyen futbolcu Lugano'dur.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 08, 2010, 14:34:47
Herhalde ligde en çok küfür yiyen futbolcu Lugano'dur.

Tartışmasız Emre.

ilhan mansız_melis

Ben Lugano'ya daha çok saygılar iletiyorum maçlarda ! ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Dünya Kupası'ndaki performansı ile göz dolduran Fenerbahçeli Diego Lugano'nun Lazio ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunduğu kulüp tarafından da doğrulanan oyuncu için Lazio'nun devreye girdiği ve Lugano'nun 90% İstanbul'a dönmeyeceği belirtildi.

Gazetede ayrıca dün belirtildiğinin aksine Uruguaylı savunma oyuncunun serbest kalması için 3.5 değil 3 milyon avro getirmesinin yeterli olacağı da belirtildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

eğer giderse Lugano Fb savunması biter ;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)