Ana Menü

Cenk Gönen

Başlatan CR7, Haziran 25, 2010, 19:52:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 20, 2011, 01:40:48
kendine aşırı güveniyor.
Katılıyorum.
Kendıne guvenmek ıyıdır ama fazlası hata yaptırır.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ersin Develi

Güveniyoruz sana  :ok

Ozan Doğan

ileride olabilir ama şu an değil. rüştüyü hatırlayın nasıl goller yiyordu şimdi nasıl? veya fbli volkan. önceden neler yapıyordu şimdide yapıyor ama daha az yapıyor :D ve bence cenk volkandan daha iyi kapasiteye sahip.

Ersin Develi

Rüştü'nün Televiv maçında yediği golde evlere şenlikti :)
Olur böyle hatalar,yapacak bişe yok
Eğer Cenk çalışmayı bırakırsa,başarılı olamaz mutlaka
Ama ben Beşiktaş'ın 1.kaleci olacam diyecekse,bu disiplinle çalışmalı

Ozan Doğan

aynen rüştü fenaydı o golde :D ama dediğin gibi olur böyle şeyler. ve dünkü golde orta sahaya yakın durması çok anlamsızdı. kaleye koşsa adam aşırtabilirdi en mantıklısı indirip sarı görmekti ama olmadı işte. neyse çalışmaya devam etmesi lazım. çok umutluyum kendisinden.

Grocbenn

Dün maç izlerken anca Cenk yaratırsa gol yeriz demiştim öyle de oldu..

Cenk kendisine az top gelen maçlarda soğukken çok basit hatalar yapabiliyor.Dün kalemizde 3 pozisyon vardı..3'ünüde Cenk yarattı..

Ben güvenemiyorum..Ama yaşının da bir kaleci için çok genç olduğunu kabul ediyorum..

Ersin Develi

itiresenitiresen
Dün gece Cenk hepimize kalp krizi yaşattı... Galiba Hakan giderken ruhunu ona teslim etmiş...

Abi Itır Esen'de böyle diyorsa Beşiktaş düşmanlarını düşünemiyorum.
Türkiye'nin en iyi kalecisi güya Volkan,Volkan'ın Schalke maçında golü hatırlayalım.
Nihat'ın Cech'e attığı golu hatırlayalım..
Yakın tarihe bakalım,geçen Perşembe Rüştü'nün yediği gol..

Arkadaş suçlu hep Yönetim,teknik ekip,futbolcular,kondisyoner vs suçlu
Taraftarda hiç mi suç yok
O çizgide İsmail'e küfür ederken,Hakan'ı hata yaptı diye yuh'larken hiç mi vicdanınız sızlamadı demezler mi adama..!

Bazen bazı kişilerini samimi olup olmadığı konusunda ciddi endişelerim var

saldır beşiktaş

Olur böyle hatalar uzun süredir maç yapmıyor.
Konstrasyon eksikliğide vardı.

Cenk'ten daha iyisini bulamayız bu memlekette kıymetini bilelim.
Bir hata yaptı diye yıkıcı olmayalım.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Ersin Develi

ErsinDeveliErsin Develi@@itiresen Itır abla sende böyle diyorsan,Beşiktaş düşmanlarını düşünemiyorm..! Hakan'ı 20 bin kişi yuhlarken,onun yerinde olmak istermiydin?

ErsinDeveliErsin Develi@@itiresen Ayrıca Bknz: P.Cech Euro 2008,Volkan Schalke maçı,daha yakın tarihe bakalım Rüştü'nün Telaviv maçı..Uzar gider böyle

itiresenitiresen@@ErsinDeveli Yaaa:) şaka yapıyorum... Geçen yıl ilk maçta güven oyu vermiştik Cenk'e... Ters bi şey olsa yazı yazarım zaten...
itiresenitiresen@@ErsinDeveli Uzatmayın bu kadar... Yanlış yaptı bunu telafi etmek ona düşer, üstelik ilk yanlışı değil kaleci için vahim yanlışlar bunlar
itiresenitiresen@@ErsinDeveli Ben onun iyi olmasını istiyorum... Dikkatli olsun... Karakter olarak mükemmel bir çocuk en kısa zamanda düzelecektir:))

:)

IL Capitano

Besiktas Cenktir, Besiktas Neciptir. :)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Ozan Doğan

cenk daha iyi olacaktır çok kişi güveniyor ona ve boşa çıkarmayacaktır eminim.

El Maestro

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Eylül 20, 2011, 01:40:15
Valla arkasında felan değişim..

3 paun gitseydi görürdük..

affedilir bir hata değil..

yani eline gelir kaçırırsın felan neysede bu yediği gol pes yani..

Her hata yapanı idam sehpasınamı oturtalım ?

Cenk yetenekli ve gelecek vaad eden bir kaleci .. Onu kaybetmek yerine kazanmak her zaman daha iyidir ki ayrıca her zaman hata yapan bir kaleci değil .

Bugün en güvendiğimiz kalecimiz olan Rüştü'nün zamanında yediği golere bakın gülmekten ölürsünüz .. Geri pasa vuramazdı Rüştü kim bilir kaç defa öyle gole sebebiyet olmuştur .

Ama illaki hatalar oluyor futbolun içinde .

Önemli olan bunun sürekli olmaması ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Cenk her mac canli bomba

İyi kaleci ozellikleri olabilir ama sadece bu yeterli degil

Ve bu durumlar sonradan kazanilmiyor malesef
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Rüştü'nün hatalarını görmüyorsunuz heralde ?
Since 1903

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Eylül 20, 2011, 20:48:26
Cenk her mac canli bomba

İyi kaleci ozellikleri olabilir ama sadece bu yeterli degil

Ve bu durumlar sonradan kazanilmiyor malesef

rüştü artık eskisi gibi hatalı goller yemiyor veya şöyle diyim eskisi gibi hata yapmıyor. keza volkanda öyle. hatırlayın ya rüştü ve volkanın geri pasları nasıl rakiplerine attığını ve şimdiki geri pasları attıkları yerleri. o yüzden zaman verin acele etmeyin. cenk iyidir daha iyi olacaktır.